جامپ استارترهای خودرو وسیلهای کوچک هستند و میتوانید آن را در محفظه داشبورد خودرو نگهدارید تا در روز مبادا استفاده کنید.
باتری با آمپر بیشتر به معنی استارت خوردن بهتر خودرو و وجود برق کافی برای شارژ تلفن همراه و … است، ولی این باتریها سنگین و بزرگ هستند و مطمئنا هزینه خرید بیشتری دارند. در این مطلب بهترین شارژرهای باتری خودرو را بررسی کردهایم. در شرایط تست، این دستگاهها باید باتری خراب یک خودروی بنزینی 1.6 لیتری را شارژ کنند.
MSC Overland Waterproof Car Jumper & Power Bank
علیرغم اینکه شارژر MSC با وزن 481 گرم در بین بقیه شارژرهای موجود، سبک ترین آنهاست، ولی این شارژر در طول پنج بار تست ما، وظیفه خود را انجام و در پایان، میزان شارژ را 100% نشان داد. این محصول طبق استاندارد IP54 ضدآب است و قابلیت شارژ توسط پریز برق، شارژ فندکی خودرو و USB را دارد و حتی شارژ خورشیدی نیز برای آن در نظر گرفته شده است.
این وسیله به دو سوکت شارژ USB با میزان جریان سه آمپر مجهز و طول سیمهای آن نیز 36 سانتیمتر است. توان شارژ 8.7 آمپر ساعت، انرژی کافی برای شارژ باتری خودرو و مقداری ذخیره انرژی برای شارژ موبایل و وسایل الکتریکی دیگر دارد. وزن کم و قیمت مناسب، آن را در رتبه نخست این مطلب قرار داده است.
قیمت: 65 پوند، امتیاز: 5 از 5
Clarke JSM300 Micro Jump Start and Power Pack
مدل JSM300 شارژر حد متوسط شرکت Clarke است که تعادل بین قیمت و قابلیتهای آن، باعث شده تا در مقام دوم قرار گیرد. این شارژر با توان شارژ 12 آمپر ساعت و دو خروجی USB، توانایی تولید چهار آمپر برق را دارد. همچنین ولتاژ خروجی پنج ولت، 12 ولت و 19 ولت به راحتی قابل انتخاب است که ولتاژ آخری برای شارژ لپ تاپ مناسب است. کیف زیپ دار این دستگاه حاوی شارژرهای پریز برق شهری و فندکی است و بندهای کشی و منعطف، از ویژگیهای مناسب آن برای حمل بهشمار میرود.
قیمت: 78 پوند، امتیاز: 4.5 از 5
MSC Overland Plus Power Bank & Jump Starter
این شارژر و پاوربانک با توان 18 آمپر ساعت، در تست ما توانست باتری خودرو را 100% شارژ کند. جعبه محکم و زیپ دار آن شامل شارژر خودرو، شارژ پریز برق و USB و همچنین شامل هشت آداپتور برای شارژ لپ تاپ است. این دستگاه مطابق استاندارد IP65 ضد آب و ضد گرد و غبار است. این شارژر علیرغم قابلیتهای خوبی که دارد، با وزن 919 گرمی کمی سنگین است و در رتبه سوم ما قرار گرفت.
قیمت: 110 پوند، امتیاز: 4 از 5
Draper Expert Lithium Jump Starter 150667
جعبه محکم و توان مناسب 12 آمپر ساعتی و اتصالات شارژر خودرو و USB این شارژر را در رتبه چهارم تست ما قرار میدهد. این شارژر نیز همانند MSC Plus دارای هشت آداپتور برای شارژ لپ تاپ و سیم شارژ چندکاره (چهار در یک) با امکان تغییر جهت USB و شارژ گوشیهای Apple است. این شارژر تستهای کامل ما را با موفقیت پاس کرد، ولی میزان شارژ باتری به اندازه یک LED کاهش یافت و تنها سه لامپ از چهار لامپ نشان دهنده میزان شارژ روشن شد.
سیمهای بلند 42 سانتیمتری و ولتاژهای خروجی 12 ولت، 16 ولت و 19 ولت و درگاه USB برای شارژ تجهیزات الکترونیکی مختلف، آن را مناسب نموده است و در نوع خود یک شارژر ممتاز محسوب می گردد.
قیمت: 108 پوند، امتیاز: 4 از 5
Energizer Lithium-Polymer Car Jump Starter 50805
این شارژر علیرغم توان کم 7.2 آمپر ساعتی، کلیه تستهای ما را با موفقیت پاس کرد، ولی در نهایت شارژ باتری خودرو، سه لامپ از چهار لامپ LED را روشن کرد. این شارژر از برند Energizer بدون کیف یا جعبه محافظ است و چراغ قوه هم ندارد و هر دوی این کاستیها در بازار، غیرمعمول و ناپسند است. عمل شارژ آن توسط USB صورت می گیرد و شارژر فندکی نیز دارد، ولی شارژر پریز برق ندارد. سیمهای 44 سانتیمتری اندازه مناسبی دارند و سوکت USB 2.4A برای شارژ گوشی موبایل تعبیه شده است.
قیمت: 74 پوند، امتیاز: 3.5 از 5
Laser 7405 Jump Starter Multi-Function
آخرین محصول از کمپانی Laser تست استارت ما را به طور کامل پاس کرد و علیرغم توان کم، کل چهار LED شارژر روشن شد. شارژر دارای یک صفحه نمایش LCD قرمز رنگ است که به طور واضح وضعیت استارت و شارژ باتری را نشان میدهد. دو سوکت USB در این شارژر که یکی از آنها QuickCharge 3.0 و دیگری USB C قرار دارد. عمل شارژ آن توسط یک Micro USB صورت میگیرد، ولی شارژرهای ویژه پریز برق و شارژر خودرویی در بسته بندی آن وجود ندارد. این شارژر با وزن 559 گرم، سبک و مناسب است.
قیمت: 121 پوند، امتیاز: 3.5 از 5
NOCO GB40 Genius Boost Plus 1000A Jump Starter
کیفیت ساخت عالی از مشخصات شارژر باتری خودروی GB40 شرکت Noco بهشمار میرود، ولی تنها یک کیف از جنس فایبرگلس به عنوان جعبه محافظ آن استفاده شده است. دو دکمه بزرگ برای دکمه روشن/خاموش و چراغ قوه تعبیه شده و دو گیره اتصال سوسماری برای وصل شدن به باتری خودرو در نظر گرفته شده است که توسط یک کابل یا سوکت به باتری وصل شده و شارژ مناسبی را برای باتری بدون شارژ انجام داد. در نهایت یک چراغ LED شارژ باتری خاموش ماند.
از دو شارژر Noco که ما تست کردیم، این مدل کوچکتر و ظریفتر است. از نکات منفی این دستگاه، میتوان به مواردی چون وزن سنگین 905 گرمی و سوکت تکی USB و قیمت بالای آن اشاره کرد.
قیمت: 87 پوند، امتیاز 3.5 از 5
NOCO GB50 Boost XL 1500A Jump Starter
این محصول Noco یک نسخه بالاتر از مدل GB40 و از لحاظ توان و اندازه نیز بهتر از آن است. ولی جعبه محافظ نداشته و تنها یک سوکت USB دارد. طراحی ظاهری آن شبیه به نسخه قبلی است، ولی با وزن 1.1 کیلوگرم و قیمت 126 پوند، سنگینترین و گرانترین شارژر باتری خودرو در لیست ما است. دستورالعمل کار با آن به صورت کامل تعبیه شده و به نحوی طراحی شده که باتریهای کمتر از دو ولت را نیز شارژ میکند.
لامپهای LED دوتایی آن با هفت حالت تنظیم، توسط گیرههای اتصال سوسماری به باتری متصل میشوند. در هر پنج بار تست ما، باتری شارژ و موتور خودرو روشن شد، ولی تنها سه لامپ LED از 4 لامپ نمایش میزان شارژ باتری روشن شدند.
قیمت: 126 پوند، امتیاز 3 از 5