• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو
خودروی خاص Mountiaq که اولین مدل منحصر به فرد با اقتباس از خودروی شاسی بلند Kodiaq در پروژه Azubi است، تنها به تعداد یک دستگاه، توسط دانش آموزان و کارآموزان مدرسه فنی اشکودا ساخته شده است. این خودرو یک وانت بزرگ با ظاهری عجیب و غریب است و به گونه‌ای طراحی شده که از پس سواری آفرود و رانندگی در مسیرهای صعب العبور برآید و به صورت همزمان، قابلیت‌ها و جذابیت‌های یک شاسی بلند برای سبک زندگی امروزی را ارائه نماید.

اشکودا Mountiaq؛ محصول پروژه Azubi دانش آموزان مدرسه فنی و حرفه ای اشکودا

خودروی خاص Mountiaq که اولین مدل منحصر به فرد با اقتباس از خودروی شاسی بلند Kodiaq در پروژه Azubi است، تنها به تعداد یک دستگاه، توسط دانش آموزان و کارآموزان مدرسه فنی اشکودا ساخته شده است. این خودرو یک وانت بزرگ با ظاهری عجیب و غریب است و به گونه‌ای طراحی شده که از پس سواری آفرود و رانندگی در مسیرهای صعب العبور برآید و به صورت همزمان، قابلیت‌ها و جذابیت‌های یک شاسی بلند برای سبک زندگی امروزی را ارائه نماید.

توسط مهندس اشکان معصومی
شهریور ۸, ۱۳۹۹
زمان مطالعه: زمان موردنیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
1

به گزارش پایگاه خبری سبقت آزاد، کلیه خودروسازان بزرگ دنیا نیازهای جوانان را در صنعت خودرو درک می‌کنند و می‌دانند که چطور استعدادهای آن‌ها را در جهت حرفه‌های مختلف صنایع خودروسازی آموزش دهند. برندهای معروف خودروسازی جهان تمهیدات و برنامه‌های خاص خود را برای دانش آموزان فنی و کارآموزان رشته‌های مرتبط با خودرو دارند تا آن‌ها را برای شغل‌های مرتبط با طراحی خودرو و ساخت و تولید آماده نمایند. کمپانی خودروسازی اشکودا یکی از این شرکت‌هاست که در شهر ملادا بولسلاو(Mlada Boleslav جمهوری چک دارای یک مدرسه فنی و حرفه‌ای است. در سال 2014 شرکت اشکودا این شانس را به دانش آموزان مدرسه فنی حرفه‌ای شرکت اشکودا داد تا مهارت‌هایی که در طی چند سال آموزش فنی کسب کرده‌اند را به نمایش بگذراند و یک نمونه دستگاه خاص اشکودا تولید نمایند. این پروژه به خوبی پیش رفت و یک دستگاه خودروی کانسپت اشکودا Citijet توسط دانش آموزان طراحی و تولید گردید. این پروژه با عنوان پروژه Azubi به برنامه‌ای سالانه برای اشکودا تبدیل شد.

#مطلب مرتبط – نگاهی اجمالی به کانسپت اشکودا X ویژن در نمایشگاه ژنو سال 2018

اشکودا Mountiaq

شاید خوشت بیاد

تصاویری که نسل جدید اشکودا اوکتاویا را لو داد!

چه خودروهایی در نمایشگاه پاریس 2018 رونمایی شدند؟

خودروهایی که از پروژه Azubi بیرون می‌آیند، حاصل 2000 ساعت کار و فعالیت دانش آموزان مدرسه حرفه‌ای اشکودا هستند و در طی یک سال تحصیلی تکمیل می‌شوند. آلش زیتا سرگروه پروژه دانش آموزی Azubi در خصوص این پروژه می‌گوید: پروژه Azubi دریافت ایده های نسل جوان تر برای آینده صنایع خودروسازی است. آن‌ها اوج درجه آموزشی دانش آموزان را ارائه می‌کنند که هم ارزش با یک پروژه، تز یا پایان نامه دانشگاهی است. آخرین گروه از دانش آموزان مدرسه حرفه‌ای اشکودا اخیرا کار بر روی آخرین خودروی کانسپت خود را به اتمام رسانده‌اند و ما خبرنگاران Auto Express به شهر پراگ پایتخت جمهوری چک سفر کردیم تا داستان پشت طراحی این خودرو را دریابیم. در این سفر با جوانان با استعداد و درخشان ملاقات خواهیم کرد و شاید حتی پشت فرمان خودروی کانسپت آن‌ها بنشینیم. به جمع دانش آموزانی رفتیم که مسئولیت تولید کانسپت‌های دیوانه وار و عجیب اشکودا را دارند و روی یکی از آخرین طراحی‌های خودروی آن‌ها دست انداخته‌ایم.

اشکودا Mountiaq

مدل خاص Mountiaq:
خودروی خاص Mountiaq که اولین مدل منحصر به فرد با اقتباس از خودروی شاسی بلند Kodiaq در پروژه Azubi است، تنها به تعداد یک دستگاه، توسط دانش آموزان و کارآموزان مدرسه فنی اشکودا ساخته شده است. این خودرو یک وانت بزرگ با ظاهری عجیب و غریب است و به گونه‌ای طراحی شده که از پس سواری آفرود و رانندگی در مسیرهای صعب العبور برآید و به صورت همزمان، قابلیت‌ها و جذابیت‌های یک شاسی بلند برای سبک زندگی امروزی را ارائه نماید. فرآیند طراحی در پاییز 2018 آغاز شد، زمانی که 35 دانش آموز بین سنین 17 تا 20 سال با هفت حرفه مختلف، طرح اولیه و ایده خودروی کانسپت  را ارائه نمودند و طراحی‌های آن را کشیدند. آن‌ها طرح خود را برای مدیران ارشد اشکودا از جمله آقای الیور استفانی مدیر طراحی اشکودا عرضه نمودند. زمانی که آقای استفانی طرح‌های برخی از دانش آموزان را دید یا لبخندی از آن‌ها قدردانی کرد و حمایت خود را برای تولید یک وانت شاسی بلند اعلام کرد.
دانش آموز 18 ساله ملانی گرمولنسکا در خصوص این طرح می‌گوید: ما ابتدا قصد داشتیم یک مدل Octavia را به یک خودروی اسپرت تبدیل کنیم، ولی سپس به این نتیجه رسیدیم که یک خودروی بزرگ شاسی بلند مانند Kodiaq گزینه بهتری است. البته انتخاب نام بسیار مشکل بود، چون تعداد ما زیاد بود و هر کس نظر خاص خود را داشت. بعد از بحث و همفکری‌های بسیار، بالاخره نام Mountiaq مورد قبول تیم واقع گردید و فرآیند تولید خودرو در ژانویه سال 2019 آغاز گردید. این تیم برای شروع، یک مدل کودیاک استاندارد را انتخاب نمودند و در قدم اول برای برداشتن سقف خودرو مجبور بودند بدنه را تقویت نمایند.

اشکودا Mountiaq

به محض اینکه سقف خودرو برداشته شد، دانش آموزان شروع به ساخت یک پانل جدید برای تغییر طرح قسمت عقب کابین و پنجره متفاوتی برای آن نمودند. دربهای جانبی نیز از چهار در به دو در کاهش می‌یابند که باید قبل از نصب سپرهای جدید خودرو، کوتاه تر و پهن تر شوند و پانل تخت افقی سوار شدن به خودرو باید با رکاب به صورت یکپارچه طراحی گردند. البته تنها بدنه منحصر به فرد و تغییرات طرح بدنه، مونتیاک را به یک خودروی خاص تبدیل نکرده است، بلکه رنگ نارنجی غروب(Sunset Orange) بدنه نیز منحصر به فرد است که توسط خود دانش آموزان درست شده است و متأسفانه این رنگ در خودروهای تولیدی اشکودا وجود ندارد.
سپرهای جلو و عقب با طرح جدید توسط دانش آموزان طراحی و ساخته شده‌اند و چراغ‌های مه شکن در زیر سپر جلو نیز با طرحی کاملا جدید ارائه شده‌اند تا علاوه بر تهاجمی ‌و اسپرت نمودن نمای جلوی خودرو، ظاهری شبیه به یک وانت اسپرت را تداعی نمایند. همچنین یک نوار LED نورانی بزرگ در روی سقف قرار گرفته است و در دور محفظه موتور، درون لوگوی روی در موتور، دور محفظه بار و در داخل جلو پنجره، جلوه‌های نورانی توسط لامپ‌های LED فراهم گردیده است.

اشکودا Mountiaq

یکی از سخت ترین کارهایی که توسط دانش آموزان انجام شد، طراحی در محفظه بار Mountiaq بود که به صورت کاملا اتوماتیک طراحی شده است. ملانی گرمولنسکا یکی از اعضای جوان تیم می‌گوید: البته قبل از این هم یک وانت دیگر بر مبنای اشکودا Fabia در پروژه Azubi ساخته شده بود که Funstar نام داشت، ولی ما به یک در کاربردی برای محفظه بار نیاز داشتیم و آنقدر تلاش کردیم تا موفق شدیم. همچنین یک فضای بار مخفی نیز در زیر قسمت بار وجود دارد که وسایل بزرگتر و طویل‌تری را می‌توان در آن قرار داد و یک تور برای بستن دور بار نیز در صورت نیاز تعبیه شده است. حتی قابلیت‌های آفرود مونتیاک افزایش یافته است که به دلیل تغییراتی نظیر نصب لاستیک‌های بزرگ و برجسته 17 اینچی بر روی  رینگ‌های KMC Rockstar II، افزایش ارتفاع سواری به میزان 100 میلی‌متر و افزایش عرض محور به میزان 30 میلی‌متر بوده است. همچنین دانش آموزان یک اسنورکل هواکش مشکی در کناره محفظه موتور برای خروج هوای داغ موتور نصب کرده‌اند و یک میله حفاظ بزرگ در جلوی خودرو اضافه کرده‌اند و یک وینچ قدرتمند در داخل سپر جای داده‌اند.

اشکودا Mountiaq

این خودروی کانسپت توسط یکی از موتورهای استاندارد کودیاک یک پیشرانه 2.0 لیتری بنزینی TSI تقویت شده است که قدرتی معادل 187 اسب بخار تولید می‌نماید. در حالی که به ما اجازه دادند، فقط خودرو را با سرعت پایین برانیم، به ما این اطمینان را دادند که خودروهای پروژه Azubi قابلیت رانندگی را دارند و تنها برای توقف در نمایشگاه نیستند. دانش آموزان تمایل داشتند که مونتیاک تا حد امکان منحصر به فرد باشد و گفتند که در طراحی آن از هیچ یک از 5 محصول قبلی پروژه Skoda Azubi اقتباس نشده است. تنها وجه اشتراک این پنج خودروی مدل Azubi سیستم پخش استریوی شگفت انگیز با سیستم صوتی استاندارد 320 وات که توسط آمپلی فایر 2000 وات و ساب ووفر 2000 وات تقویت گردیده است که کلیه اجزای صدای موسیقی را به صورتی واضح و مجزا پخش می‌نماید. در زمان تست سیستم صوتی یک آهنگ راک با زبان چک و اسلاو از یکی از ایستگاه‌های رادیوی محلی پراگ پایتخت جمهوری چک پخش می‌شد. طرح پیچیده و افراط آمیز بدنه در داخل کابین نیز تعبیه شده است و رنگ نارنجی بدنه در دوردوزی صندلی‌ها، دور فرمان و در اطراف اهرم تعویض دنده نیز دیده می‌شود.

اشکودا Mountiaq

از خانم آلش زیتا سرپرست تیم تولید مونتیاک در مدرسه فنی و حرفه‌ای اشکودا پرسیدیم که چه چیزی عاید شرکت اشکودا می‌شود که به دانش آموزان مدرسه‌اش امکان طراحی و ساخت یک خودروی کانسپت در هر سال را می‌دهد؟ چون مطمئنا چنین کاری ارزان تمام نمی‌شود. او این گونه جواب داد: اشکودا پول زیادی را در مدرسه حرفه‌ای اشکودا و پروژه Azubi سرمایه گذاری می‌نماید. از دیدگاه یک شرکت خودروساز، این کار در حقیقت دریافت ایده‌های نسل جوان‌تر برای طراحی خودروهای کانسپت است تا دریابد که آن‌ها آینده صنعت خودرو را چگونه می‌بینند؟ بزرگترین سود کمپانی اشکودا از این مدرسه حرفه‌ای همین است و به لطف پروژه Azubi حمایت گسترده ای از مدرسه حرفه ای خود می‌نماید و در زمان اجرای پروژه های مختلف، انواع امکانات و منابع یادگیری موجود مانند مدل‌‌های مختلف خودروهای اشکودا و آزمایشگاه‌ها و تجهیزات تولیدی خود را در اختیار دانش آموزان این مدرسه قرار می‌دهد. کمپانی اشکودا از این برنامه جهت تربیت و آموزش طراحان و مهندسانی استفاده می‌کند که محدودیت‌ها و فرصت‌های تولید یک خودرو را درک کرده و توانایی ساخت یک خودرو با امکانات رانندگی را دارند و حتی خودروی عجیب و جالبی مانند Mountiaq را می‌سازند.

اشکودا Mountiaq

برچسب ها: اشکودااشکودا Mountiaqخودرو اشکودا Mountiaqشرکت خودروسازی اشکوداکانسپت اشکودا Mountiaqکمپانی اشکودا
نوشته قبلی

چگونه بفهمیم عمر باتری خودرو رو به اتمام است؟

نوشته‌ی بعدی

مشخصات خودرو تمام برقی EK1 جدید ترین محصول کارمانیا

مهندس اشکان معصومی

کارشناس خودرو، تست درایور و مترجم مطالب فنی

ممکنه بپسندی

به نظر می‌رسد پیش از رونمایی رسمی از خودروی جدید اشکودا اوکتاویا مدل ۲۰۲۰، تصاویری از آن در فضای مجازی منتشر شده که بسیاری از مشخصات و قابلیت های آن را لو داده است.
خبر درگوشی

تصاویری که نسل جدید اشکودا اوکتاویا را لو داد!

آبان ۱, ۱۳۹۸
نگاهی خواهیم داشت به غرفه‌های خودروسازان بزرگ دنیا که با عرضه جدیدترین محصولات و فناوری‌های خود با یکدیگر به رقابت پرداختند.
فناوری در خودرو

چه خودروهایی در نمایشگاه پاریس 2018 رونمایی شدند؟

مهر ۱۳, ۱۳۹۷
نوشته‌ی بعدی
خودروسازی کارمانیا که پس از ماه‌ها سکوت خبری، امروز خبری بر روی وبسایت خود منتشر کرد است که نشان از سرگیری فعالیت‌های این شرکت در  روزهای پیشرو دارد. کارمانیا مشخصات مبسوطی از نخستین محصول تمام برقی خود را با نام کارمانیا eK1 را منتشر کرده است. Ek1 یک سدان کلاس C تمام الکتریکی است که با هر بار شارژ کامل قادر به پیمایش ۳۷۰ کیلومتر با سرعت ثابت است.

مشخصات خودرو تمام برقی EK1 جدید ترین محصول کارمانیا

دیدگاه‌ها ۱

  1. امید می‌گوید:
    قبل 5 سال

    عالی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + شش =

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۲۸۰)
  • بازار خودرو (۴۰۴)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۲۴۵)
  • پیشنهاد سردبیر (۸۶)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۱)
  • خبر درگوشی (۴,۳۷۸)
  • داشبورد (۳۲۷)
  • فناوری در خودرو (۳۴۸)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۶)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۹۱۱)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • ماجرای خبر فارس از توقف تولید در یک خودروسازی چه بود؟
  • سوپر اسپرت جدید بی ام و تایید شد؛ بازگشت روح M1 افسانه‌ای؟
  • معرفی مائسترو S800 سدان فوق لوکس چینی با الهام از رولزرویس و مرسدس میباخ
  • سوپر اسپرت بی ام و اسکای تاپ؛ ستاره بی‌چون‌وچرای نمایشگاه شانگهای 2025
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©