• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
blank blank blank
خانه مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو
چندی پیش تاکسی پرنده بدون خلبان ولوکوپتر برای اولین بار در آسمان شهر دوبی پرواز کرد تا برای مردم دنیا شاهد پرواز اولین «تاکسی سرویس خودپرواز» در جهان باشند. در این مطلب به معرفی این تاکسی هوایی می‌پردازیم.

اولین تاکسی پرنده بدون راننده برفراز آسمان دوبی

توسط مهندس اشکان معصومی
۱۳۹۷-۰۲-۰۸
زمان مطالعه: 1 دقیقه
2

شهر دوبی در امارات متحده عربی به عنوان شهری پیشرفته، به سوی آسمان‌خراش‌های مدرن و تاکسیهای پرنده پیش می‌رود و اخیراً شرکت الطائر با رونمایی از تاکسی پرنده دو نفره Volocopter و انجام پرواز آزمایشی آن، قدم دیگری به سمت پیشرفت این شهر برداشته است. چندی پیش تاکسی پرنده بدون خلبان ولوکوپتر برای اولین بار در آسمان شهر دوبی پرواز کرد تا برای مردم دنیا شاهد پرواز اولین «تاکسی سرویس خودپرواز» در جهان باشند. در این مطلب به معرفی این تاکسی هوایی می‌پردازیم.

تاکسی پرنده ولوکوپتر در دوبی

تاریخچه شرکت:

شاید خوشت بیاد

آزمایش پرواز خودروی پرنده با روتور بشکه ای؛ پیشرفتی مهم در دنیای eVTOL

خودروی پرنده اسکای درایو در اکسپوی 2025 اوزاکا

شرکت الطائر یک گروه سرمایه گذاری خصوصی است که در سال 1979 تأسیس شده است. این شرکت در حال حاضر 9000 پرسنل دارد و در 12 کشور خاورمیانه دارای نمایندگیست که مشتمل بر 200 فروشگاه و 23 نمایشگاه در بازارها و اصناف مختلف هستند. شرکتهای گروه سرمایه گذاری الطائر در زمینه صنایع مختلفی مانند فروش و خدمات خودرو، معاملات املاک و مسکن، مهندسی ساختمان، دکوراسیون داخلی، لوازم لوکس تزئینی، لوازم آرایشی و عطر و ادوکلن فعالیت می‌کند. «مطر محمد الطائر» مدیرعامل شرکتهای گروه الطائر به صورت همزمان، رئیس سازمان جاده‌ها و حمل و نقل امارات است که به عنوان شرکت مادر تاکسیرانی دوبی محسوب می‌شود. او همچنین رئیس شرکت بیمه عمان (OIC) و مدیر مستقل بانک Union National Bank بوده و به عنوان یکی از کلیدی‌ترین اشخاص حقیقی در صنعت کشور امارات، نقش تعیین کننده‌ای در آینده صنایع زیربنایی این کشور دارد. او از طرف پادشاه امارات، به عنوان مسئول توسعه شبکه حمل و نقل دوبی انتخاب شده است که سازمان جاده ها و حمل و نقل در ماه سپتامبر 2017 با سرمایه‌ای بیش از 4.2 میلیارد دلار، مترو دوبی را افتتاح نمود و همچنین خیابان‌ها و جاده‌های مناسبی برای سفرهای برون شهری و درون شهری شهروندان با خودروی شخصی فراهم کرده است. همچنین سیستم تراموای شهری را راه‌اندازی کرده است و بعد از توسعه شبکه‌های اتوبوسرانی و تاکسیرانی زمینی و دریایی، این بار قصد دارد سیستم تاکسیرانی هوایی را معرفی کند.

تاکسی پرنده خودپرواز ولوکوپتر در دوبی

تاکسی هوایی خودکار:

هواپیمای بدون خلبان ولوکوپتر برای اولین بار در سال 2013 به عنوان یک وسیله نقلیه الکتریکی هوایی توسط شرکت آلمانی e-Volo طراحی و ساخته شد و تا به امروز تست‌های پرواز موفقیت آمیزی را انجام داده است. این وسیله نقلیه در سالهای اخیر با سرمایه گذاری 29 میلیون دلاری توسط شرکت دایملر بهینه سازی گردیده است و گشتاور و قدرت خروجی آن توسط شرکت سازنده‌اش به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش یافته است. تاکسی بدون راننده ولوکوپتر دو نفره است و دارای 18 روتور الکتریکی 2 کیلوواتی با مجموع قدرت 48.6 اسب بخار می‌باشد که ملخهای دو پره‌ای آن در قسمت بالای بدنه به دور یک حلقه بزرگ با شش میله اتصال و روی هر میله، سه روتور و ملخ نصب شده‌اند. این وسیله نقلیه برقی به گونه‌ای طراحی شده است که بدون خلبان و به صورت اتوماتیک توانایی حمل دو مسافر را از نقطه A به نقطه B دارد. این تاکسی هوایی توانایی پرواز به مدت 30 دقیقه با حداکثر سرعت 100 کیلومتر در ساعت را دارد. دولت دوبی از ماه ژوئن 2017 برنامه خود را برای پرواز تستی ولوکوپتر اعلام کرده بود و در جهت اهداف خود این تاکسی پرنده را با عنوان تاکسی هوایی خودکار (AAT) تغییر نام داده است. شرکت الطائر امیدوار است تا سال 2030 میلادی حداقل یک چهارم سفرهای درون شهری مردم دوبی با استفاده از تاکسی هوایی صورت گیرد. محمد مطار الطائر رئیس هیئت مدیره سازمان جاده‌ها و حمل و نقل دوبی در خصوص این تاکسی هوایی می‌گوید: تاکسی هوایی خودکار دارای مزیتهای منحصر به فردی مانند امنیت فوق‌العاده و استانداردهای ایمنی است و به قطعات بحرانی متعددی از قبیل پروانه‌های ملخی، موتورها، روتورها، منبع انرژی، 9 سیستم باتری مستقل، سیستم شارژ سریع، قطعات الکترونیکی و تجهیزات کنترل پرواز مجهز شده است. این تاکسی هوایی به چتر نجات‌های اضطراری سفارشی نیز مجهز شده است. زمان شارژ کامل باتری تاکسی هوایی در نسخه اولیه آن، دو ساعت بوده که قرار است در نسخه‌های تولیدی، این زمان کاهش یابد.

ولیعهد دوبی، شیخ حمدان، دکمه شروع پرواز وولوکوپتر را فشرد تا پرواز آزمایشی تاکسی هوایی AAT آغاز گردد. او در تمام مدت پرواز آزمایشی، تصاویر زنده‌ای که توسط تاکسی هوایی از آسمان به محل شروع پرواز ارسال میشد را مشاهده می‌کرد. زمانی که این تاکسی اولین پرواز آزمایشی خود را بر فراز شهر دوبی انجام داد، هیچ فردی به عنوان خلبان یا مسافر در آن ننشسته بود. این وسیله نقلیه خودپرواز، نزدیک به پارک ساحلی جمیرا پرواز کرد و گزارشی کوتاه به ولیعهد دوبی ارائه شد که تاکسی هوایی خودکار قرار است چطور با سایر سیستمهای حمل و نقل عمومی سازگار گردد و مسافران چگونه می‌توانند از طریق نرم‌افزار کاربردی بر روی گوشی تلفن همراه خود، پروازهای درون شهری خود را رزرو نموده و چطور باید مسیرهای رفت و آمد تاکسی هوایی را ردیابی نمایند. پروازهای آزمایشی تاکسی هوایی خودکار دوبی، برای اطمینان از امنیت سفرهای هوایی، به مدت پنج سال به طول می‌انجامد.

برچسب ها: خودرو پرنده
نوشته قبلی

بازی جدید سایپا افزایش قیمت قبلی مجدد اعلام شد؟!

نوشته‌ی بعدی

غرفه هیوندای در نمایشگاه خودروی پکن 2018

ممکنه بپسندی

پرواز خودروی پرنده با روتور بشکه ای
فناوری در خودرو

آزمایش پرواز خودروی پرنده با روتور بشکه ای؛ پیشرفتی مهم در دنیای eVTOL

۱۴۰۴-۰۱-۲۷
خودروی پرنده اسکای درایو در اکسپوی ۲۰۲۵ اوزاکا
فناوری در خودرو

خودروی پرنده اسکای درایو در اکسپوی 2025 اوزاکا

۱۴۰۴-۰۱-۲۵
نوشته‌ی بعدی
غرفه هیوندای در نمایشگاه خودروی پکن 2018

غرفه هیوندای در نمایشگاه خودروی پکن 2018

بنتلی با 3 خودروی بنتایگا، مولسان و کانتیننتال GT در نمایشگاه پکن 2018 حضور داشت

حضور بنتلی در نمایشگاه پکن 2018

دیدگاه‌ها ۲

  1. اشکان می‌گوید:
    قبل 6 سال

    دقیقا

    پاسخ
  2. میلاد می‌گوید:
    قبل 7 سال

    این هم از دوبی و اما ما

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − یک =

جدیدترین‌ها

اعلام شرایط فروش فوری و فوق العاده زامیاد EX دوگانه سوز

اعلام شرایط فروش فوری و فوق العاده زامیاد EX دوگانه سوز

۱۴۰۴-۰۶-۲۶
فروش بی وای دی چین L با قیمت قطعی

آغاز فروش بی وای دی چین L با قیمت قطعی ۱۴۰۴

۱۴۰۴-۰۶-۲۶
فروش نقدی–اعتباری محصولات سیبا موتور در نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴

آغاز فروش نقدی–اعتباری محصولات سیبا موتور در نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴

۱۴۰۴-۰۶-۲۶

شاید خوشت بیاد

  • دیدگاه‌ها
  • در جریان
به کمک نرم افزار مسیریابی OpenStreetMaps نصب رهیاب رایگان و GPS آفلاین با نقشه های آپدیت شده را تجربه خواهید کرد.

نصب رهیاب رایگان با منو و صدای فارسی برای کلیه هدیونیت ها

118
فیلم بررسی سورن پلاس

فیلم بررسی سورن پلاس بدون ۸۵ گانه!

3
بررسی فردا T5

بررسی فردا T5، نا امن و ضعیف در مقابل رقبا

16
ویدیو تست و بررسی چانگان CS55 پلاس در مقابل رقبا

ویدیو بررسی چانگان CS55 پلاس در مقابل رقبا + قیمت

7
کامیونت F38 دوگانه سوز بهمن دیزل

کامیونت F38 دوگانه سوز بهمن دیزل قیمت‌گذاری شد

۱۴۰۴-۰۶-۰۳
به کمک نرم افزار مسیریابی OpenStreetMaps نصب رهیاب رایگان و GPS آفلاین با نقشه های آپدیت شده را تجربه خواهید کرد.

نصب رهیاب رایگان با منو و صدای فارسی برای کلیه هدیونیت ها

۱۳۹۵-۱۰-۲۴
مقایسه لوکانو L7 و لوکانو L8 مشخصات فنی و قیمت کراس‌اوورهای جدید ماموت خودرو

مقایسه لوکانو L7 و لوکانو L8 مشخصات فنی و قیمت کراس‌اوورهای جدید ماموت خودرو

۱۴۰۴-۰۵-۰۱
علت وارد شدن آب به اتاق خودرو

علت وارد شدن آب به اتاق خودرو و ریختن آب کولر داخل ماشین از کولر

۱۳۹۶-۰۶-۳۱

پر بازدیدهای ماه

  • کامیونت F38 دوگانه سوز بهمن دیزل

    کامیونت F38 دوگانه سوز بهمن دیزل قیمت‌گذاری شد

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • نصب رهیاب رایگان با منو و صدای فارسی برای کلیه هدیونیت ها

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • مقایسه لوکانو L7 و لوکانو L8 مشخصات فنی و قیمت کراس‌اوورهای جدید ماموت خودرو

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • علت وارد شدن آب به اتاق خودرو و ریختن آب کولر داخل ماشین از کولر

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • بررسی جامع سایپا آریا در نمایشگاه خودرو مشهد 1404

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۲۸۵)
  • بازار خودرو (۴۸۲)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۲۸۶)
  • پیشنهاد سردبیر (۱۱۴)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۲)
  • خبر درگوشی (۴,۵۲۴)
  • داشبورد (۳۲۸)
  • فناوری در خودرو (۳۶۳)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۷)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۹۶۹)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • اعلام شرایط فروش فوری و فوق العاده زامیاد EX دوگانه سوز
  • آغاز فروش بی وای دی چین L با قیمت قطعی ۱۴۰۴
  • آغاز فروش نقدی–اعتباری محصولات سیبا موتور در نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴
  • فروش محصولات سواری و پیکاپ گروه بهمن در قالب مزایده
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©