• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه تجربه رانندگی و سفر
از زمانی که کمپانی یونیماگ Unimog  (کوتاه شده عبارت آلمانی Universal Motor Geraet به معنی خودروی موتوردار جهانی) در سال 1946 توسعه یافت، همواره محصولات آن حداکثر عملکرد و کاربری را داشته‌اند. کمپانی یونیماگ بدون تمایل به جایگزینی خودروهایش با تراکتورهای معمول، تا به حال در فعالیت‌های کشاورزی کوششی ننموده است. در این مطلب تست رانندگی مرسدس بنز یونیماگ یو 4000 را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

تست رانندگی مرسدس بنز یونیماگ یو 4000

از زمانی که کمپانی یونیماگ Unimog  (کوتاه شده عبارت آلمانی Universal Motor Geraet به معنی خودروی موتوردار جهانی) در سال 1946 توسعه یافت، همواره محصولات آن حداکثر عملکرد و کاربری را داشته‌اند. کمپانی یونیماگ بدون تمایل به جایگزینی خودروهایش با تراکتورهای معمول، تا به حال در فعالیت‌های کشاورزی کوششی ننموده است. در این مطلب تست رانندگی مرسدس بنز یونیماگ یو 4000 را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

توسط مهندس اشکان معصومی
مهر ۱۶, ۱۳۹۹
زمان مطالعه: زمان موردنیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
0

به گزارش پایگاه خبری سبقت آزاد، از زمانی که کمپانی یونیماگ Unimog (کوتاه شده عبارت آلمانی Universal Motor Geraet به معنی خودروی موتوردار جهانی) در سال 1946 توسعه یافت، همواره محصولات آن حداکثر عملکرد و کاربری را داشته‌اند. کمپانی یونیماگ بدون تمایل به جایگزینی خودروهایش با تراکتورهای معمول، تا به حال در فعالیت‌های کشاورزی کوششی ننموده است. به نظر می‌رسد که کشاورزان از تراکتورهای خود راضی هستند، ولی مؤسسات نظامی ‌و ارتش‌ها، یونیماگ را به دلیل توانایی آن در کاربری‌های جنگی دوست دارند و در فعالیت‌هایی مانند کشیدن قطارها با سرعتی کمتر از 1 متر در دقیقه توانایی رفتن به جاهایی را دارند که تنها تانک‌ها قادر به طی کردن آن‌ها را دارند. آقایان کارلهاینس گوتمن و زیگفرید بارو مؤسسان موزه یونیماگ در شهر گاگناو آلمان در بین شهرهای اشتوتگارت آلمان و استراسبورگ فرانسه در محل اصلی کارخانه یونیماگ هستند. این موزه با وجود کوچک بودن، مجموعه کاملی از خودروهای یونیماگ را در خود جای داده است، حتی قدیمی‌ترین مدل باقی مانده آن یعنی Prototype #6.

مرسدس بنز یونیماگ یو 4000

در این مجموعه همچنین مدلی از Series 400 Mogs نیز وجود دارد که یک کامیون آتش نشانی سوئیسی با طول محور 40 سانتی‌متر بلندتر است، چرا که طبق اجبار قانونی کشور سوئیس، خودروهای آتش نشان باید گنجایش صندلی برای هشت نفر را داشته باشند. چیزی که در خصوص نمونه اولیه موجود این خودرو جالب به نظر می‌رسد این است که تمام ویژگی‌های کلیدی که یک خودروی یونیماگ را تعریف می‌کند، در این مدل اولیه وجود دارند. اولین آن‌ها محورهای عرضی هستند که به جای وارد شدن انتهای محورها در مرکز چرخ‌ها، شفت‌هایی به قسمت بالای چرخ‌ها وارد گردیده و سپس توسط دنده‌هایی، اتصال بین چرخ‌ها و محورها برقرار می‌شود. این امر ارتفاع خودرو را حدودا دو برابر می‌کند. نکته کلیدی دیگر وجود سیستم تعلیق چند مفصلی است. هر محور توانایی چرخش تا سی درجه را در هر جهتی دارد. لوله‌های گشتاور توسط یک مفصل توپی درون سیستم انتقال قدرت ثابت شده‌اند. موتور و گیربکس تنها در سه نقطه و با اتصال لاستیکی با فریم بدنه در ارتباط هستند. این سیستم باعث افزایش خاصیت پیچیدن خودرو گردیده است. آخرین قطعه پازل یونیماگ سیستم گیربکس منحصر به فرد آن است که حتی در اولین نسخه‌های آن در سال 1946 هم تا شش دنده جلو و چند دنده عقب فراهم شده است. مدل پروتوتایپ اولیه یونیماگ دارای دو دنده عقب است، در حالی که در مدل‌های مدرن و جدید آن تا هشت دنده عقب هم تعبیه شده است.

شاید خوشت بیاد

اولین تصاویر مرسدس بنز GLC EQ منتشر شد؛

مرسدس بنز G580 برقی شد

#مطلب مرتبط – خودروی مسافری بنز یونیماگ؛ خانه سفری آینده

مرسدس بنز یونیماگ یو 4000

دنده‌های عقب در این خودرو شبیه به دنده‌های سنگین در خودروهای چهار چرخ کار می‌کنند. در نسخه‌های دنده دستی، اهرم ثانوی برای انتخاب دنده‌های جلو یا عقب وجود دارد. کاری که شما باید انجام دهید گرفتن کلاچ و رها کردن دنده است که به صورت ناگهانی امکان تعویض دنده پنجم جلو به دنده پنجم عقب را به شما می‌دهد. همچنین این خودرو از کارخانه در قالب 3500 نوع خودروی کاربردی قابل سفارش است و می‌توان آن را به عنوان برف روب، بذر پخش کن و حتی چمن زن سفارش داد. در قسمت پشتی موزه یک یونیماگ پارکورس (Unimog Parcourse) با اندازه نسبتا کوچک ولی هنوز مستحکم و قوی و یک نسخه دوکابین U4000 Doka مدل 2012 وجود دارند. آقای بارو پشت فرمان نشسته بود و مایل بود تا کمی‌دور بزنیم و توانایی‌های این خودرو را به من نشان دهد. آقای گوتمن یک نسخه کپی از کتاب موزه Fazsination Unimog) را به من داد که کتابی در خصوص تاریخچه موزه و عکسی از آقای بارو در حال ساختن مدل Parcourse بود. عکس‌های دو بعدی نمی‌توانست قدرت خودرو را نشان دهد. از دید من، خودروی U4000 می‌توانست از دیوار هم عبور کند، از پله ها بالا رود و حتی از روی تخته سنگ‌ها گذر کند. ولی آقای بارو همه این باورها را به ما نشان داد. یونیماگ نیرومند حتی می‌توانست از عهده کارهای بیشتری هم برآید. من با این خودرو خیلی تفریح کردم و گروه فیلمبرداری و عکاسی را دعوت کردم تا دو دور با این خودرو بزنیم. آن‌ها هم در رانندگی می‌خندیدند. بعد از دیدن موزه، ما به یک معدن سنگ متروکه در نزدیکی Rastatt رفتیم که به زمین بازی یونیماگ تبدیل شده بود. در این زمین شیب‌های 45 درجه، حفره‌های آبی به عمق بیش از یک متر، موانع، صخره‌ها، گودال‌های گل و لای و مسیرهای پر پیچ و خم وجود داشتند. مخصوصا بلوک‌های بتونی عمدا قرار داده شده بود تا نشان دهد که چرخ طرف راننده می‌تواند به ارتفاع یک متر از سطح زمین قرار گیرد، در حالی که در همان زمان چرخ عقب سمت سرنشین هم در یک متری سطح زمین قرار داشته باشد. معمولا تعریف خودروهای شاسی بلند (SUV) و وانت‌ها این است که بتوانند در هر زمینی رفت و آمد کنند، ولی من فکر نمی‌کنم خودروی دیگری در این کلاس بتواند حتی یک چهارم توانایی U4000 را داشته باشد.

مرسدس بنز یونیماگ یو 4000

بالاخره نوبت به من رسید تا با این خودروی عجیب رانندگی کنم. بزرگترین تفاوت بین رانندگی با یک یونیماگ و یک SUV در نوع گیربکس و دنده‌های آن‌ها است. با وجود اینکه حالت تعویض کاملا اتوماتیک دنده‌ها در این خودرو تعبیه شده است، شما به صورت طبیعی تمایل دارید تا در موانع و گودال‌ها خودتان دنده را تعویض کنید. شما برای رانندگی معمولی به دنده‌های یک تا سه نیازی ندارید. خودروی مرسدس بنز یونیماگ U4000 می‌تواند از لحظه توقف با دنده چهار هم حرکت کند. آقای زیگفرید بارو به من گفت که در حالت دنده فوق سنگین، حداکثر سرعت خودرو 80 متر در ساعت است. یعنی من تنها می‌توانستم صدای موتور دیزل U1450 این خودرو را بشنوم، ولی حرکت رو به جلوی خودرو بسیار نامحسوس بود. ما تقریبا با سرعت یک متر در دقیقه به سمت جلو حرکت می‌کردیم. این یونیماگ مجموعه‌ای از دنده‌ها شامل 32 دنده را دارا است، هشت دنده رو به جلو، هشت دنده عقب، هشت دنده سنگین و هشت دنده فوق سنگین. آقای کارلهاینس گوتمن به من گفت: می‌دانید چرا هشت دنده عقب در این خودرو وجود دارد؟ چون شاید شما بخواهید یک قطار را به سمت عقب بکشید. اگر تصمیم بگیرید که کلاچ را فشار دهید، می‌توانید به راحتی پدال را فشار داده و آن را رها سازید. مدل U4000 یونیماگ مرسدس بنز که من آن را راندم، دارای هشت دنده جلو و شش دنده عقب بود، به علاوه یک دنده هشتم اضافی در جهت عقب و جلو برای زمانی که به کمک نیاز است. وقتی شما دسته دنده را به جلو فشار دهید، دنده‌ها به سمت بالا حرکت می‌کنند و وقتی آن را به عقب بکشید، به سمت پایین تعویض می‌شوند و دکمه دیگری در زیر دسته دنده وجود دارد که سمت جلو و عقب آن را مشخص می‌نماید. کافی است تنها 2 دقیقه با این خودرو رانندگی کنید تا بتوانید به راحتی آن را برانید و هر جایی بروید.
من به سمت یک سطح شیبدار گل آلود رفتم و یونیماگ به راحتی از این شیب بالا رفت، انگار که اصلا شیبی وجود نداشته است و جالب اینجا است که من تنها با دیفرانسیل عقب این شیب را بالا رفتم و خودرو را در حالت چهار چرخ قرار نداده بودم. چیزی که در مورد همه یونیماگ‌ها حتی نمونه‌های اولیه آن‌ها وجود دارد این است که زمانی که شما خودرو را در حالت چهار چرخ قرار می‌دهید، دیفرانسیل مرکزی قفل می‌شود. البته از نظر فنی دیفرانسیل مرکزی وجود ندارد و زمانی که محور رانندگی جلو درگیر می‌شود، گشتاور به نسبت 50/50 در محورهای عقب و حلو تقسیم می‌گردد. مانند همه یونیماگ‌ها دیفرانسیل عقب و جلو هر دو توانایی قفل شدن دارند و در مدل‌های جدید تر آن شما می‌توانید با سیستم‌های پنوماتیک انتخاب کنید که کدام محور قفل شود یا دنده‌های سنگین را در حالت دیفرانسیل عقب درگیر نمایید. من در زمین معدن جاهایی را یافتم که به چهار چرخ هم نیاز داشت. نکته قابل توجه برای من زمانی بود که از تپه‌ای با زاویه 40 درجه بالا رفتم و پس از پایین آمدن از سرازیری تپه، درون گودالی از آب منجمد با ارتفاع 60 سانتی‌متر افتادم. من با صفحه‌ای از یخ برخورد کردم و این چیزی بود که هیچوقت نمی‌توانم فراموش کنم. کل زمانی که حدود نیم ساعت، من در پشت فرمان یونیماگ نشسته بودم و با آن رانندگی می‌کردم، تمام مدت می‌خندیدم و به نظر من لذت و تفریح رانندگی آن حتی از خودروهای سوپراسپرت هم بیشتر بود.

منبع: www.trucktrend.com

مرسدس بنز یونیماگ یو 4000

برچسب ها: شركت بنز آلمانشرکت بنزکمپانی بنزمرسدسمرسدس بنزمرسدس بنز یونیماگمرسدس بنز یونیماگ U4000مرسدس بنز یونیماگ یو 4000
نوشته قبلی

پیشنهاد واردات خودروی کارکرده به کشور

نوشته‌ی بعدی

ثبت 4100 شکایت خودرویی در تهران

مهندس اشکان معصومی

کارشناس خودرو، تست درایور و مترجم مطالب فنی

ممکنه بپسندی

اولین تصاویر مرسدس بنز GLC EQ
خبر درگوشی

اولین تصاویر مرسدس بنز GLC EQ منتشر شد؛

اسفند ۱۹, ۱۴۰۳
مرسدس بنز G580 برقی
مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو

مرسدس بنز G580 برقی شد

اسفند ۱۸, ۱۴۰۳
نوشته‌ی بعدی
معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت استان تهران گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۴ هزار و ۱۰۰ شکایت خودرویی در استان تهران ثبت شده است.

ثبت 4100 شکایت خودرویی در تهران

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 2 =

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۲۸۰)
  • بازار خودرو (۴۰۴)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۲۴۵)
  • پیشنهاد سردبیر (۸۶)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۱)
  • خبر درگوشی (۴,۳۷۸)
  • داشبورد (۳۲۷)
  • فناوری در خودرو (۳۴۸)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۶)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۹۱۱)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • ماجرای خبر فارس از توقف تولید در یک خودروسازی چه بود؟
  • سوپر اسپرت جدید بی ام و تایید شد؛ بازگشت روح M1 افسانه‌ای؟
  • معرفی مائسترو S800 سدان فوق لوکس چینی با الهام از رولزرویس و مرسدس میباخ
  • سوپر اسپرت بی ام و اسکای تاپ؛ ستاره بی‌چون‌وچرای نمایشگاه شانگهای 2025
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©