• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه خبر درگوشی
رئیس انجمن خودروسازان با اعلام اینکه درصورت اجرایی‌شدن استانداردهای ۸۵گانه خودرو حداقل تولید ۸۰۰هزار خودرو متوقف خواهد شد، گفت: تولید پراید، سمند، ۴۰۵، تندر۹۰، ساندرو و سراتو درصورت اجرایی‌شدن استانداردهای ۸۵گانه متوقف خواهد شد.

زنگ خطر بزرگ برای خودروسازان؛ تولید 800هزار خودرو متوقف می‌شود

<span style="font-size:16px">رئیس انجمن خودروسازان با اعلام اینکه درصورت اجرایی‌شدن استانداردهای ۸۵گانه خودرو حداقل تولید ۸۰۰هزار خودرو متوقف خواهد شد، گفت: تولید پراید، سمند، ۴۰۵، تندر۹۰، ساندرو و سراتو درصورت اجرایی‌شدن استانداردهای ۸۵گانه متوقف خواهد شد.</span>

توسط سبقت آزاد
بهمن ۵, ۱۳۹۶
زمان مطالعه: 1 دقیقه
0

به گزارش پایگاه خبری سبقت آزاد به نقل از تسنیم، احمد نعمت‌بخش با اشاره به استانداردهای جدید خودرویی که قرار است طی دو سال آینده به‌صورت کامل اجرایی شود، اظهار داشت: براساس تصمیم شورای عالی استاندارد که به تصویب رسیده؛ استانداردهای خودرو از 52 به 85 مورد ارتقا پیدا می‌کند. مطابق این مصوبه 9 استاندارد جدید از 1 دی ماه 96 اجرایی شده و دو استاندارد از 1 تیر ماه 1397 اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه 22 استاندارد جدید نیز از 1 دی ماه 97 اجرایی خواهد شد، گفت: در کشورهای اروپایی این استانداردها در محصولات جدید اعمال می‌شود اما متأسفانه براساس تصمیمات اتخاذشده قرار است استانداردهای جدید در تمام محصولات تولیدی شرکت‌های خودروساز اجرایی گردد.

رئیس انجمن خودروسازان با اعلام اینکه درصورت اجرایی شدن استانداردهای 85گانه خودرو حداقل تولید 800هزار خودرو متوقف خواهد شد، تصریح کرد: ما سالانه حدود یک‌میلیون و 400هزار دستگاه خودروی سواری تولید می‌کنیم که توقف 800هزار دستگاه به‌طور حتم آسیبهای جدی را به صنعت قطعه‌سازی کشور وارد خواهد کرد.

شاید خوشت بیاد

ساخت باتری خودروی برقی که ده دقیقه‌ای شارژ می‌شود

بدون دردسر و با اطمینان خودروی خود را بفروشید

نعمت‌بخش در ادامه صحبت‌های خود با تأکید بر اینکه تولید پراید، سمند، 405، تندر90، ساندرو و سراتو در صورت اجرایی شدن استانداردهای 85گانه متوقف خواهد شد، افزود: جالب اینجاست این تصمیمات برای کشوری گرفته شده که درآمد سرانه آن 5 تا 6 هزار دلار است درحالی که در اروپا درآمد سرانه بالغ بر 40هزار دلار است.

وی با هشدار به مسئولان مربوطه در توقف تولید بسیاری از خودروها، افزود: قرار است با برگزاری جلساتی با وزیر صنعت، معدن و تجارت و مسئولان مربوطه این موضوع را به‌صورت جدی پیگیری کنیم.

برچسب ها: استانداردهای 85گانهاستانداردهای جدیدانجمن خودرو سازانخودروزنگ خطر برای خودرو سازان
نوشته قبلی

کاهش ادامه‌دار رضایتمندی مشتریان از خدمات فروش خودرو

نوشته‌ی بعدی

تصادف خودران تسلا با ماشین آتش‌نشانی

سبقت آزاد

منتشر کننده مقالات و اخبار داخلی و خارجی مرتبط با خودرو

ممکنه بپسندی

اخیرا یک شرکت توانسته یک باتری خودروی برقی بسازد که ده دقیقه‌ای شارژ می‌شود.
فناوری در خودرو

ساخت باتری خودروی برقی که ده دقیقه‌ای شارژ می‌شود

شهریور ۱۹, ۱۴۰۰
گاهی بعد از خرید خودرو، خریدار متوجه رنگ شدگی در بعضی قسمت‌های بدنه می‌شود که در هنگام معامله به هر دلیلی، مشخص نبوده است و یا پیدا شدن مشکلات فنی ریز و درشتی که ریشه در مشکلات پنهان قدیمی خودرو داشته و فروشنده آن را نگفته است! و یا برعکس، مدتی بعد از خرید، مشکلی برای خودرو پیش می‌آید و خریدار مدعی می‌شود که این ایرادی قدیمی است که از او پنهان شده است!  قطعا اگر به هنگام فروش خودرو با یک کارشناس فروش مشورت کنید، با بررسی همه جانبه خودرو، تمامی این احتمالات توسط او پیش بینی  و رفع شده و دیگر جایی برای اعتراض باقی نخواهد ماند.
آموزش خودرو

بدون دردسر و با اطمینان خودروی خود را بفروشید

بهمن ۲۱, ۱۳۹۹
نوشته‌ی بعدی
وقوع تصادف خودروی تسلا با ماشین آتش نشانی از یک سو و خودروی جنرال موتورز با موتورسواری در کالیفرنیا باعث شده است تا علامت سوال جدیدی جلوی این فناوری قرار گیرد.

تصادف خودران تسلا با ماشین آتش‌نشانی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + چهار =

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۲۸۰)
  • بازار خودرو (۴۰۴)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۲۴۵)
  • پیشنهاد سردبیر (۸۶)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۱)
  • خبر درگوشی (۴,۳۷۸)
  • داشبورد (۳۲۷)
  • فناوری در خودرو (۳۴۸)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۶)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۹۱۱)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • ماجرای خبر فارس از توقف تولید در یک خودروسازی چه بود؟
  • سوپر اسپرت جدید بی ام و تایید شد؛ بازگشت روح M1 افسانه‌ای؟
  • معرفی مائسترو S800 سدان فوق لوکس چینی با الهام از رولزرویس و مرسدس میباخ
  • سوپر اسپرت بی ام و اسکای تاپ؛ ستاره بی‌چون‌وچرای نمایشگاه شانگهای 2025
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©