• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو
مقایسه انواع مدلهای پژو پارس

مقایسه انواع مدلهای پژو پارس

 در این مطلب می‌خواهیم بدانیم که از میان خانواده پژو پارس کدام یک از نظر فنی کیفیت بهتری دارند و خانواده پژو پارس چه معایب و محاسنی دارند؟ این خودرو هنوز هم یکی از بهترین فیس لیفت‌های انجام شده در صنعت خودروسازی ایران شناخته می‌شود. طراحی پژو پارس اولین بار در سال 1379 در مرکز تحقیقات ایران خودرو انجام شد و در ابتدا با نام پروژه X9 در شرکت ایران خودرو معرفی شد. ولی بعدها با نام سفیر و در نهایت با عنوان پرشیا به بازار ایران معرفی گردید. در بین سال‌های 80 تا 85 که شرکت ایران خودرو به معرفی خودروی پرشیا پرداخت، در بین محصولات خودروسازان داخلی تقریبا هیچ رقیبی در کلاس آن وجود نداشت. این خودرو که بعدها به پژو پارس تغییر نام پیدا کرد، روی پلت فرم پژو 405 طراحی شد که در آن سال‌ها خودروی لوکس بازار ایران محسوب می‌شد. پژو پارس تاکنون در هفت مدل پارس معمولی(سال)، پارس ELX با موتور XU7 (پارس موتور زانتیایی)، پارس ELX با موتور XUM 2.0، پارس سال، پارس  LXسال، پارس اتوماتیک و پارس دوگانه سوز تولید و عرضه شده است که در این مطلب به معرفی مدل‌های مختلف

توسط مهندس اشکان معصومی
مهر ۱۸, ۱۴۰۰
زمان مطالعه: زمان موردنیاز برای مطالعه: 16 دقیقه
1

پژو پارس معمولی(پرشیا):

برای مقایسه انواع مدلهای پژو پارس باید بدانیم که این خودرو اولین مدل معرفی شده از خانواده پارس است که در سال 79 به بازار داخلی عرضه شد.

این خودرو در ابتدا با پیشرانه XU7 ساخته می‌شد که محصول گروه پژو- سیتروئن فرانسه بود. این پیشرانه تنفس طبیعی با 8 سوپاپ و حجم 1.8 لیتر توانایی تولید 97 اسب بخار قدرت را در دور موتور 6000 دور در دقیقه و گشتاور 148 نیوتن متر در دور 3500 دور در دقیقه را دارد. در آن سال‌ها ECU مورد استفاده در پرشیا از نوع مدل SL96 شرکت SAGEM فرانسه بود. پژو پارس روی پلتفرم 405 طراحی شده بود و ظاهر کلی آن شبیه به 405 بود که در آن روزها هنوز خودروی جدید و محبوبی در بازارهای بین المللی محسوب می‌گردید.

پرشیا یا پارس در مقایسه با 405 در قسمت‌های نمای چراغ‌ها و سپرهای جلو و عقب، در موتور و در صندوق و گلگیرها دچار تغییراتی در طراحی شده بود ولی کابین آن طراحی داشبورد و صندلی‌ها چندان تغییر نکرده بود. این خودرو در آن روزها به دلیل طراحی جذاب نمای جلو، در موتور اسپرت و چراغ‌های خشن باریک و چهره تهاجمی، در همان نگاه اول، حسی از یک خودروی پرشتاب و قدرتمند را ارائه می‌داد و از همان ابتدای معرفی به بازار توانست نظر مشتریان ایرانی را جلب نماید و تا به همین امروز هم یکی از پرفروش ترین خودروهای ایران خودرو در بازار ایران محسوب می‌شود.

شباهت ظاهری فضای کابین خودروی پارس با ۴۰۵ یک امتیاز منفی برای آن محسوب می‌شد به طوری که داشبورد تقریباً شبیه به پژو ۴۰۵ بود. البته در سال‌های بعد، مدل‌های جدیدتر این خودرو با کمی‌تغییرات در ظاهر داشبورد ارائه شدند. راحتی بیشتر صندلی‌ها، فرمان پذیری بهتر، طراحی جدید غربیلک فرمان، عملکرد بهتر گیربکس و کلاچ تغییراتی بودند که به ندرت علاوه بر تغییر ظاهری در مقایسه با 405 در پژو پارس اعمال شدند.

از سال 1392 مدل‌های مختلف پژو پارس با داشبورد جدید و موتورهای مختلفXU7 ، TU5 و XUM با ترمزهای ABS چهارچرخ دیسکی و امکانات جدید همراه با بروزرسانی‌های فنی به بازار عرضه شدند.

از آپشنهایی که طی سال‌های اخیر به این خودرو افزوده شدند می‌توان به:

  • آیینه تاشوی برقى با گرمکن
  • سیستم تهویه مطبوع خودکار با دریچه تهویه برای سرنشینان عقب
  • سنسور دنده عقب
  • رینگ آلومینیومی
  • سیستم صوتی جدید با بلوتوث و USB و دکمه تنظیم صدا روی فرمان
  • دو ایربگ
  • شیشه سولار
  • گرمکن آیینه‌های جانبی و صندوق پران
  • سیستم ضدسرقت
  • صندلی‌های طرح جدید و . . . اشاره نمود.

این خودرو دارای وزنی معادل ۱۱۰۰ کیلوگرم است و طول بدنه آن 4500 میلی‌متر، عرض آن 1704 میلی‌متر و ارتفاع آن معادل 1410 میلی‌متر است. ظرفیت باک خودرو ۷۰ لیتر است و مصرف سوخت ترکیبی آن 9.6 لیتر در هر صد کیلومتر است که میزان مصرف آن در سیکل شهری به 13.2 لیتر و در سیکل جاده ای به 7.5 لیتر می‌رسد. صندلی راننده دارای طراحی ارگونومیک بوده و به مکانیزم تنظیم ارتفاع مجهز است.

کلیدهای شیشه بالابر درهای عقب روی کنسول وسط قرار دارند که دسترسی نامناسبی دارند. زیر آرنجی تاشو در وسط صندلی عقب و چراغ نقشه خوان از دیگر امکانات استاندارد این خودرو به شمار می‌روند.

پارس ELX1.8 با موتور XU7 (پارس موتور زانتیایی):

پارس مدل ELX معروف به پارس موتور زانتیایی از سال 1382 تا 1390 به تولید رسید که از نظر فنی با مدل پارس معمولی تفاوتهایی داشت. این نامگذاری به این دلیل بود که پیشرانه XU7 آن با خودروی سیتروئن زانتیا که در آن روزها در شرکت سایپا تولید می‌شد، مشترک بود. حجم پیشرانه XU7 این خودرو 1.8 لیتر بود که در سرسیلندر آن به جای یک میل سوپاپ از دو میل سوپاپ استفاده شده بود و تعداد سوپاپها نیز از 8 به 16  افزایش یافته بود.

در این مدل، به دلیل تنفس بهتر موتور و افزایش راندمان پیشرانه، قدرت موتور از 97 به 110 اسب بخار افزایش یافت و گشتاور هم در دور موتور 4250 دور در دقیقه به 155 نیوتن متر افزایش یافت که باعث رسیدن به شتاب صفر تا صد مناسب 9 ثانیه گردیده است. این خودرو در مقایسه با مدل معمولی دارای آپشنهای مناسبی بود و ترمزهای عقب آن از کاسه ای به دیسکی تبدیل شدند.

در مدل‌های سفارشی آن، صندلی‌ها به گرمکن و سرد کن مجهز شده بودند که در آن زمان به صندلی خلبانی معروف شده بود. این مدل از نظر ظاهری با مدل معمولی تفاوتی نداشت و فقط مشاهده دیسک در ترمز عقب و شلنگ‌های دوگانه ترمز دیسکی چرخ عقب بر روی اکسل عقب راه تشخیص آن از مدل معمولی بود. البته چراغ عقب این مدل نیز به صورت فابریک دودی بود. طراحی کابین نیز تغییر خاصی نداشت و از نظر امکانات تنها صندلی راننده برقی مجهز به گرمکن و سرد کن و آینه برقی و سنسور عقب به این مدل افزوده شده بود.

پارس ELX2.0 با موتور XUM :

این مدل از پژو پارس با موتور XUM با حجم 2.0 لیتر و 8 سوپاپ تولید می‌شد که به دلیل نسبت تراکم بالاتر در مقایسه با مدل پارس معمولی، حدود 10 اسب بخار قدرت بیشتری داشت و توان خروجی در حدود 105 اسب بخار ارائه می‌کرد. در این مدل هم چراغ‌های عقب دودی بودند و شیشه‌ها از نوع سولار و محافظ اشعه UV در برابر اشعه خورشید بودند. در این مدل سیستم ضدسرقت ایموبیلایزر هم ارائه نگردید، ولی رینگ‌های 15 اینچی ELX از جنس آلومینیوم هستند که سواری آن را نرم تر کرده‌اند و نمای اسپرت تری را جلوه می‌دهند.

پشتی صندلی‌های جلو به صورت برقی تنظیم می‌شود. تنها نکته منفی این مدل، مصرف سوخت بالای آن مخصوصاً در شهر بود که با برخورداری از موتور 8 سوپاپ، باعث شد تعداد زیادی از این خودرو طبق برنامه تولید به مرحله تولید نرسد.

پارس اتوماتیک:

پارس اتوماتیک با استفاده از قوای محرکه و سیستم انتقال قدرت خودروی پژو 206 تولید گردید. در زیر در موتور این مدل یک پیشرانه 1.6 لیتری TU5 خودروی پژو 206 قرار داشت که قدرت خروجی آن توسط گیربکس اتوماتیک متعلق به مدل 206  تیپ 4 به محور جلوی خودرو منتقل می‌شد. یکی از ایرادات این گیربکس، نسبتاً قدیمی‌بودن و تیپ ترونیک نبودن آن بود.

پیشرانه مذکور قدرت 108 اسب بخار در دور موتور 5600 دور در دقیقه و گشتاور 142 نیوتن متر را در دور موتور 4000 دور در دقیقه را تولید می‌نماید که می‌تواند استاندارد آلایندگی یورو3 را پاس کند، ولی در مدل جدیدتر با کد 28705 ایران خودرو، به دلیل ایجاد اصلاحات در کاتالیزور و سنسورها، دستیابی به استاندارد آلایندگی یورو 4 ممکن شده است. نسبت تراکم موتور 10.5 به 1 است و بنزین سوپر با اکتان 95 برای آن مناسب است.

شتاب صفر تا صد 14.2 ثانیه ای این مدل باعث شده که در رانندگی با آن کمی‌احساس کندی و تنبلی می‌نمایید. مصرف سوخت این مدل در سیکل ترکیبی 7.2 لیتر در صد کیلومتر اعلام شده است که با توجه به شتاب پایین و وزن نسبتاً بالای خودرو، به نظر نمی‌رسد در شرایط رانندگی واقعی قابل دستیابی باشد. چرا که پارس اتوماتیک حدود 250 کیلوگرم از 206 صاحب اصلی موتور و گیربکس آن، سنگین تر است.

ترمزها به سیستم  ABSو EBD مجهز شده‌اند که ترمزهای کاسه ای عقب یک فاکتور منفی برای آن محسوب می‌شوند. چراغ ترمز سوم در قسمت بالای شیشه عقب قرار گرفته است و چراغ‌های عقب علیرغم مدل ELX دودی نیستند. استفاده از کامپیوتر سفری و روکش پلاستیکی طرح چوب در کابین این مدل از محاسن آن محسوب می‌شود. از جمله آپشنهای مدل اتوماتیک می‌توان به آینه‌های برقی با چراغ راهنما، شیشه‌های سولار محافظ در برابر اشعه UV، قفل میکروسوئیچ و ضد سرقت ایموبیلایزر اشاره کرد.

پارس سال:

پیشرانه به کار رفته در مدل پارس سال دچار تغییرات‌اندکی نسبت به موتور XUM مدل ELX شده است و نسبت تراکم و قدرت کمتری دارد. قدرت خروجی موتور 10 اسب بخار کمتر است و دارای 8 سوپاپ است. قدرت خروجی 100 اسب بخار در 6000 دور و حداکثر گشتاور آن 153 نیوتن متر در 3000 دور در دقیقه است. استاندارد آلایندگی در این مدل یورو2 بود که به دلیل ارتقاء استانداردهای محیط زیستی از سال 94 به یورو4 تغییر کرد. وجود گیربکس 5 سرعته دستی و شتاب صفر تا صد 11 ثانیه ای در این مدل، آن را به سریعترین مدل پارس در بازار داخلی تبدیل کرده است.

این مدل از مدل دوگانه سوز حدود 88 کیلوگرم سبک تر است که نقش زیادی در بهبود شتابگیری آن دارد. صندوق عقب بزرگ 470 لیتری آن که از مدل 405 به ارث رسیده، یک نکته مثبت برای آن به شمار می‌رود. تریم داخلی آن به صورت استاندارد شبیه به برادرانش به رنگ بژ طراحی شده است و آینه‌های جانبی آن به چراغ راهنما مجهز شده‌اند. قفل مرکزی با ریموت کنترل از آپشنهای این خودرو است.

پارس دوگانه سوز:

افزایش قیمت سوخت و آلودگی هوا خودروسازان کشور از جمله شرکت ایران خودرو را به سمت تولید مدل‌های دوگانه سوز کشانده است. مدل پارس دوگانه سوز توسط یک پیشرانه  XU7تقویت شده است که برای دوگانه سوز شدن آن و ایجاد توانایی کار با سوخت CNG، شرکت ایران خودرو سیستم سوخت رسانی این موتور را اصلاح نموده است. علیرغم اینکه موتورهای پایه گازسوز باید بازده بیشتری نسبت به پیشرانه‌های بنزین سوز داشته باشند، متاسفانه این موتور در حالت گازسوز تنها قدرت 83 اسب بخار را در دور موتور 6000 دور در دقیقه و گشتاور 126 نیوتن متر را در دور موتور 3500 دور در دقیقه ارائه می‌نماید که برای خودرویی با وزن 1165 کیلوگرم اصلا مناسب به نظر نمی‌رسد.

این موتور که تنها 8 سوپاپ دارد، از لحاظ راندمان در رتبه ای پایین تر از موتورهای TU5 و XU7 با 16 سوپاپ قرار دارد، بنابراین قدرت و گشتاور پایین آن بیشتر برای حرکت در مسیرهای بدون شیب یا رانندگی در بزرگراه مناسب است. در حالت بنزینی قدرت آن 100 اسب بخار در دور موتور 6000 و گشتاور آن 153 نیوتن متر در دور موتور 3000 دور در دقیقه است. مصرف سوخت آن در عمل بیشتر از 10 لیتر در صد کیلومتر رانندگی است، ولی کارخانه سازنده به مصرف 9.5 لیتر در هر صد کیلومتر اشاره نموده است.

اگر سوخت بنزین تمام شد، راننده می‌تواند 75 لیتر گاز را برای رسیدن به مقصد مصرف نماید که معادل صد تا دویست کیلومتر را پشتیبانی می‌نماید. البته به خاطر داشته باشید که با خرید پارس دوگانه سوز باید از حجمی‌حدود 80 لیتر از فضای صندوق عقب برای مخزن گاز و ادوات مربوطه اش چشم پوشی کنید.

یکی دیگر از نقاط ضعف این مدل، ترمزهای عقب کاسه ای است که علیرغم مجهز بودن ترمز به سیستم‌های ABS و EBD به دلیل گازسوز بودن خودرو و بیشتر بودن وزن قسمت عقب بدنه، وجود ترمزهای کاسه ای چندان مناسب نیست و ترمز دیسکی عقب می‌تواند هندلینگ بهتری را برای خودرو فراهم نماید. ایربگ راننده و سرنشین، آینه‌های جانبی برقی با چراغ راهنما و دماسنج از آپشنهای خودرو هستند.

پارس LX:

مدل پارس LX در دو تیپ 28513 و 28515 قابل دسترسی است. تفاوت این دو مدل این است که مدل 28513 دارای سیستم مالتی پلکس است، ولی مدل 28515 دارای سیستم اتولاک(Auto Lock)، مسترلاک(Master Lock) و اتوفلاشر است که در هنگام ترمزهای شدید یا کاهش ناگهانی سرعت، فلاشرها به صورت خودکار روشن می‌شوند.همچنین تایمر چراغ سقف و اعلام وضعیت باز و بسته شدن درهای خودرو و سیستم اخطار سرقت با بوق خودرو بجای آژیر دزدگیر از تفاوتهای آنها هستند. این دو خودرو از نظر فنی هیچ تفاوتی با هم ندارند و هر دو از یک پیشرانه  TU5 و گیربکس 5 سرعته دستی بهره می‌برند، ولی از نظر تجهیزات کمی‌با هم تفاوت دارند.

پیشرانه آنها با مدل اتوماتیک مشترک است، ولی گیربکس دستی از نوع BE3 است و قوای محرکه آنها همانند مدل اتوماتیک همان قدرت 108 اسب بخار و گشتاور 142 نیوتن متر را ارائه می‌دهد. ترمز  ABSچهار کاناله با سیستم EBD برای هر چهار چرخ در هر دو مدل وجود دارد و سیستم تهویه مطبوع نیز در هر دو مدل اتوماتیک است. هر دو مدل از غربیلک فرمان چرمی، تریم دو رنگ(بژ/ مشکی)، قطعات تزئینی طرح چوب داشبورد و کنسول و صفحات سرعت سنج و دور موتور آنالوگ جدید بهره می‌برند. وجود رینگ‌های آلومینیومی‌15 اینچ از مشخصه‌های مدل پارس LX است.

مدل‌های سفارشی این مدل با امکانات رفاهی فول آپشن مانند سیستم مولتی مدیا با صفحه نمایش 13 اینچی، سیستم ناوبری و مسیریاب با هشدار سرعت، کروزکنترل، تلویزیون دیجیتال، نمایشگرهای پشت صندلی‌ها با دسته بازی کامپیوتری، دوربین عقب، آینه‌های تاشوی برقی خودکار، صندلی با روکش چرم و . . . با قیمتهای بسیار بالاتر از مدل‌های معمولی به فروش می‌رسند.

مقایسه انواع مدل‌های پژو پارس :

در مدل‌های اولیه پژو پارس تولیدی تا سال 83 از نظر مونتاژ قطعات نسبت به 405 مناسب نبودند و اتاق و کابین خودرو زودتر به صدا می‌افتاد. از نظر ایمنی و استاندارد زیست محیطی هم دیگر این مدل با استانداردهای امروزی مطابقت ندارد. در مدل‌های دوگانه سوز به علت کارکرد موتور با هر دو نوع سوخت بنزین و CNG و دو نوع انفجار در سیلندرها، موتور خودرو زودتر از تنظیم خارج می‌شوند. از سال 86 به بعد مدل‌های پارس در سیستم هیدرولیک دچار ایراداتی هستند و مدل‌های مجهز به موتور TU5 در قسمت کاتالیزور دچار مشکلات فنی می‌شوند که ناشی از عدم تخلیه درست کاتالیزور است.

سنسور دریچه گاز در پارس دوگانه سوز مدل 89 به بعد، بیشتر دچار مشکل می‌شود و باعث خاموش شدن خودرو می‌شود. در مدل‌های 85 به بعد ایراداتی مانند زوزه کشیدن گیربکس دیده می‌شود که ناشی از کیفیت پایین دنده‌های گیربکس است. قطعات میل لنگ، شاتون و اکسل عقب در این مدل‌ها دارای کیفیت خوبی هستند. پارس اتوماتیک کمترین مشتری را در بازار دارد، چون در مقایسه با مدل‌های دیگر، شتاب کمتری دارد و بسیار کند است، ولی مدل پارس سال با موتور 1.8 لیتری و گیربکس دستی از بهترین و سریعترین مدل‌های پژو پارس محسوب می‌شود.

پارس LX  هم به دلیل برخورداری از آپشنهای مناسب مشتری خاص خود را دارد. مدل‌های پارس سال و LX بازار دست دوم بهتری در مقایسه با مدل‌های دیگر دارند و پارس ELX با پیشرانه 1.8 لیتری دارای قدرت و گشتاور بهتری نسبت به سایر مدل‌هاست و با شتاب 9 ثانیه رتبه اول را از این نظر داراست. همچنین پارس LX به دلیل امکانات و تجهیزات رفاهی بهتر از بازار خوبی برخودار است.

جدول ارزیابی کلی خودروها:

پارامتر

پارس معمولی

پارس ELX 1.8

شاید خوشت بیاد

توقف تولید پژو پارس شاید در پایان امسال

طرح تبدیل پارس معمولی به پژو پارس سفارشی

پارس ELX 2.0

پارس اتوماتیک

پارس سال

پارس دوگانه

پارس LX

قابل دسترس بودن برای اقشار مختلف

8

7

7

7

8

7

8

ارزش در مقابل قیمت

7

8

8

8

8

8

8

بهره‏مندی از تکنولوژی روز

7

8

8

8

8

8

8

خدمات پس از فروش

8

8

8

8

8

8

8

کیفیت ساخت

7

8

8

7

8

8

8

توانایی‏های حرکتی در کلاس خود

7

8

7

7

8

7

8

امکانات و راحتی

7

8

7

8

8

7

8

به روز بودن طراحی

7

7

7

برچسب ها: انواع مدل‌های پژو پارسپژو پارس
نوشته قبلی

آپشن خودروهای کلاسیک که در خودروهای امروزی فراموش شده‌اند

نوشته‌ی بعدی

ورود به شهرهای نارنجی مشمول جریمه 1 میلیون تومانی شد

مهندس اشکان معصومی

کارشناس خودرو، تست درایور و مترجم مطالب فنی

ممکنه بپسندی

مدیرعامل ایران‌خودرو در مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام این شرکت خبر از توقف احتمالی پژو پارس تا پایان سال جاری داد.
خبر درگوشی

توقف تولید پژو پارس شاید در پایان امسال

مرداد ۱, ۱۴۰۲
پژو پارس سفارشی
خبر درگوشی

طرح تبدیل پارس معمولی به پژو پارس سفارشی

اسفند ۲۴, ۱۴۰۰
نوشته‌ی بعدی
رئیس پلیس راهور گفت: اکنون بنابر آخرین مصوبه تردد پلاکهای غیربومی به شهرهای نارنجی نیز همانند شهرهای قرمز مشمول 1 میلیون تومان جریمه و این جریمه‌ها اعمال می‌‌شود.

ورود به شهرهای نارنجی مشمول جریمه 1 میلیون تومانی شد

دیدگاه‌ها ۱

  1. بهرامی می‌گوید:
    قبل 3 سال

    والا در آخر نوشتید که مدل های تا سال ۸۳ کیفیت مونتاژ پایینی تری نسبت به ۴۰۵ داشتند در صورتی که مزیت پارس های اولیه مونتاژ بهتر نسبت به ۴۰۵ بود چون مثلا مدل لوکس تر ۴۰۵ به حساب میومد و بعضی از قطعاتی که در ۴۰۵ داخلی سازی شده بودن در پارس های اولیه اصل بودن. این مورد رو همزمان با مقایسه ی پارس مدل تابستان ۸۲ و ۴۰۵ مدل تابستان ۸۲ میشد متوجه شد و این اختلاف واقعا قابل دیدن و شنیدن بود.
    نظارت ساخت روی پرشیا یا پارس بیشتر از ۴۰۵ بود. در کل مدل های پایین تر از ۸۵ چه پارس چه ۴۰۵ کیفیت خوبی داشتن به خصوص اینکه اون اوایل داخلی سازی خیلی کم بود و موتور و قطعات فنی همه آرم پژوسیتروئن روشون بود نه عظام و کروز و این جور برند ها.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 8 =

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۲۸۰)
  • بازار خودرو (۴۰۴)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۲۴۵)
  • پیشنهاد سردبیر (۸۶)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۱)
  • خبر درگوشی (۴,۳۷۸)
  • داشبورد (۳۲۷)
  • فناوری در خودرو (۳۴۸)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۶)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۹۱۱)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • ماجرای خبر فارس از توقف تولید در یک خودروسازی چه بود؟
  • سوپر اسپرت جدید بی ام و تایید شد؛ بازگشت روح M1 افسانه‌ای؟
  • معرفی مائسترو S800 سدان فوق لوکس چینی با الهام از رولزرویس و مرسدس میباخ
  • سوپر اسپرت بی ام و اسکای تاپ؛ ستاره بی‌چون‌وچرای نمایشگاه شانگهای 2025
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©