• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه تجربه رانندگی و سفر
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.

مقایسه لکسس RX500h F Sport و آکورا MDX Type S مدل 2024

این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.

توسط مهندس اشکان معصومی
دی ۲۵, ۱۴۰۲
زمان مطالعه: زمان موردنیاز برای مطالعه: 3 دقیقه
0

شاید خوشت بیاد

آکورا rsx کراس اوور برقی

رونمایی لکسوس ES مدل 2025 در نمایشگاه خودروی گوانگژو

آکورا MDX Type S  مدل 2024 و لکسس RX500h F Sport  مدل 2023، هر دو در بازار ایالات‌متحده محبوب هستند و این دو شاسی‌بلند ژاپنی با امکانات پیشرفته و کابین جادار، دارای عملکرد بالا و تطبیق‌پذیری مناسب هستند. در دنیای خودرو، برخی از خودروسازان همه‌چیز را فدای راحتی و تجمل می‌کنند و برخی دیگر، عملکرد را در اولویت قرار می‌دهند تا حدی که توانایی آن‌ها بیش از یک مدل سواری است. آکورا MDX Type S  مدل 2024 اولین SUV از شرکت آکورا برند لوکس هوندا است که لباس اسپرت بر تن کرده است و عملکرد بالا را به یک خودروی خانوادگی محبوب ارایه می‌کند. در مقابل، لکسس RX500h F Sport مدل 2023 قرار دارد که علاوه بر عملکرد بالا به تجهیزات پیشرفته ایمنی و رفاهی مجهز شده است.

مقایسه لکسس rx500 h f sport با آکورا mdx type s

مقایسه فنی:
لکسس RX به خاطر قابلیت اطمینان و ویژگی مقرون به صرفه، شناخته شده است. این SUV هیبریدی با توان خروجی بالا رویکرد متفاوتی را برای ارایه عملکرد اضافی اتخاذ می‌کند. در نگاه اول، این دو خودرو ممکن است مانند دو رقیب طبیعی به نظر نرسند. آکورا MDX دارای سه ردیف صندلی و یک موتور V6 با توربوشارژر دوقلو است، در حالی که لکسس RX یک SUV هیبریدی با دو ردیف صندلی و قوای محرکه هیبریدی با پیشرانه بنزینی I4 و دو موتور الکتریکی در محورهای جلو و عقب است. ولی اگر دقیق‌تر نگاه کنید، شباهت‌هایی را بین این دو خودرو خواهید یافت. آکورا قدرت 355 اسب‌بخار و گشتاور 480 نیوتن‌متر تولید می‌کند، در حالی که لکسس به لطف موتورهای الکتریکی خود، قدرت 366 اسب‌بخار و گشتاور 550 نیوتن‌متر تولید می‌کند. قیمت آن‌ها هم نزدیک است. آکورا MDX  تستی ما دارای قیمت 75295 دلار است، در حالی که قیمت لکسس RX تستی ما 71080 دلار است. این دو خودرو بر روی کاغذ کاملا شبیه به هم هستند، اما باید دید در جاده چگونه هستند؟

مقایسه لکسس rx500 h f sport با آکورا mdx type s

به طور سنتی، این خودرو وظیفه سواری خانواده‌ها را به شیوه‌ای راحت و ایمن بر عهده دارند، اما لوگو‌های اسپرت Type S و F روی آن‌ها به میزان زیادی به عملکرد آن‌ها می‌افزایند. این شاسی‌بلندها مراحل توسعه و آزمایش‌های بیشتری را پشت سر گذاشته‌ و تیم‌های مهندسی مربوطه زمان بیشتری را برای جذاب‌تر و اسپرت‌تر ساختن آن‌ها صرف کرده‌اند، اما هیچ یک از آن‌ها احساس سرعت دیوانه‌کننده‌ای نداشتند. این دو خودرو را به عنوان خودروهای شاسی‌بلند اسپرت در نظر نگیرید، چون آن‌ها عملکرد بالایی دارند، اما به هیچ‌وجه احساس نمی‌کنند که در سطح یک آئودی SQ7 یا یک ب‌ام‌و X5 M60i قرار دارند. این دو نسخه آکورا و لکسس قوی‌تر از تریم‌های معمولی‌شان بوده و برای رانندگانی که خواهان عملکرد بیشتر هستند، در اینجا حضور دارند. وقتی با آن‌ها رانندگی می‌کردیم، آن‌ها حس قدرتمندی خاصی به ما القا کردند، اما لزوما اسپرت‌تر از رقبای اروپایی نبودند و این به هیچ‌وجه مانع خوش‌گذرانی ما نشد. لکسس به لطف موتورهای الکتریکی با گشتاور بالا قدرت را به طور خطی و مناسب ارایه می‌کند. آکورا کمی بی‌قرار بود و موتور V6 آن به سختی وزن دو تنی آن را جابجا می‌کرد و بدنه سنگین آن در جاده‌های پر پیچ و خم مانند RX راحت نبود. در مسیر تست، لکسس در هر دو تست شتاب صفر تا 100 و یک چهارم مایل، آکورا Type S را شکست داد و این دو در تست رانندگی، شتاب 5.9 و 6.2 ثانیه را ثبت کردند.
  این همان تجربه‌ای است که ما در تست رانندگی به دست آوردیم، جایی که RX بهتر و سریع‌تر احساس می‌شد، در حالی که MDX کمی طول کشید تا عملکرد خود را نشان دهد. البته همه چیز سرعت و شتاب نیست. جاده‌های کوهستانی راهی عالی برای آزمایش هندلینگ خودرو هستند و آنجا بود که متوجه برتری RX شدیم. لکسس به راحتی پیچ‌ها را طی می‌کرد، کنترل بدنه فوق‌العاده‌ای داشت و در پیچ و خم‌ها به خوبی عمل کرد. انتقال قدرت بین موتورهای الکتریکی و موتور احتراقی نامحسوس است و تسلط شرکت لکسس بر پیشرانه‌های هیبریدی را نشان می‌دهد. لکسس نسخه RX را به سیستم فرمان‌پذیری چرخ‌های عقب نیز مجهز کرده است که به آن امکان می‌دهد با دقت بیشتری در پیچ‌ها بپیچد. آکورا هم جذابیت خود را دارد، اما چیزی که ما از یک Type S انتظار داشتیم، کمتر بود. اگرچه موتور 3.0 لیتری توربو V6 آن قدرت زیادی دارد، اما به اندازه لکسس سواری آن نرم و راحت نیست. آکورا بیشتر به عملکرد بالا و سواری هیجان‌انگیز پرداخته و فقط شتاب سریع‌تر را مدنظر قرار نداده است. کسانی که به دنبال یک کراس‌اوور سرگرم‌کننده برای رانندگی هستند، احتمالا از آکورا ناامید خواهند شد. گیربکس اتوماتیک ده سرعته آکورا در کاهش دنده و دنده معکوس، تاخیر و تردید داشت، در حالی که گیربکس شش سرعته قدیمی‌تر ولی قدرتمندتر RX به طرز شگفت‌انگیزی کار می‌کرد. این چیزی نبود که ما از وسیله نقلیه‌ای که نشان Type S دارد، توقع داشته باشیم. هیچ‌یک از SUVها پاسخ خوبی به فرمان‌پذیری ما نداشتند، زیرا هر دو احساس نرم و بی‌حسی داشتند. فرمان آکورا با حالت‌های رانندگی تغییر می‌کند. در حالت عادی نرم بود، اما زمانی که حالت اسپرت درگیر بود، کمی سفت‌تر می‌شد. لکسس بدون در نظر گرفتن حالت رانندگی واقعا تغییر چندانی نکرد و ما آرزو داشتیم بازخورد و دقت بیشتری ارایه دهد.

مقایسه لکسس rx500 h f sport با آکورا mdx type s

طراحی کابین:
کابین‌های لکسس و آکورا مانند طراحی بیرونی‌شان، مستقیما شبیه به مدل‌های اصلی خود هستند، اما با برخی لوگو‌های خاص. هر دو مدل روی فرمان آرم مربوط به خود را دارند و لکسس لوگوی F Sport را در پشت سری‌های صندلی‌های جلو اضافه کرده است. علاوه بر این، کابین‌ها دارای فضای داخلی مشابه مدل‌های اصلی خود هستند، اما رویکردهای متفاوتی برای هر کدام وجود دارد. طراحی داخلی کلی لکسس تمیزتر و مدرن‌تر به نظر می‌رسد. لکسس RX با صفحه نمایش لمسی 14.0 اینچی، اولین احساس خوب را برای هر کس که در داخل کابینش می‌نشیند، ایجاد می‌کند. اهرم شیفتر کوچک روی کنسول میانی، حسی جادار به کابین می‌افزاید و جاهای زیادی برای قرار دادن وسایل در روی کنسول وجود دارد. مواد تریم کابین از چرم روی صندلی‌ها گرفته تا آلکانتارای بافت‌دار روی پنل‌های درها بسیار عالی و باکیفیت هستند. ما علاقه زیادی به استفاده از رنگ مشکی پیانو در اطراف نمایشگر سیستم اطلاعات و سرگرمی نداریم، اما تزیینات آلومینیومی که دریچه‌های تهویه احاطه کرده است را قبول داریم.

مقایسه لکسس rx500 h f sport با آکورا mdx type s

ظاهر کلی کابین MDX نیز مناسب است، اما حس لوکس و مدرن لکسس را ندارد. صفحه نمایش 12.3 اینچی آن که در بالای داشبورد قرار دارد، ظاهری عالی دارد، اما بدون سهولت کاربردی است که لکسس ارایه می‌دهد. صفحه نمایش MDX از طریق یک تاچ‌پد یا پد لمسی روی کنسول وسط کنترل می‌شود. مواد مورد استفاده در ساخت ادوات کابین آکورا عالی است. چرم صندلی‌ها و چوب روی پنل‌های درها، ظاهری مجلل به تریم کابین داده‌اند و تزیینات آلومینیومی روی درپوش‌های مشبک‌ بلندگو، حسی مدرن به آن اضافه می‌کند. کنسول میانی آکورا علیرغم داشتن شیفتر دکمه‌ای تعویض دنده، فضای زیادی به اندازه لکسس ندارد و برای گوشی، کلید و کیف پول فضای زیادی وجود ندارد. کلاستر پانل دیجیتال 12.3 اینچی در MDX از گرافیک بهتری نسبت به RX برخوردار است و نمایشگر هدآپ دیسپلی به لطف اعداد برجسته‌تر، خواندن را آسان‌تر نموده است. آکورا MDX Type S به صورت استاندارد با صندلی‌های ماساژور برای راننده و سرنشین جلو عرضه می‌شود، ویژگی که RX فاقد آن است. از نظر فضای کابین، هر دو SUV دارای فضای مناسبی در ردیف دوم هستند و دسترسی به ردیف سوم در آکورا آسان بود. هر چند ردیف سوم MDX برای بزرگسالان دارای فضای محدود است. می‌تواند برای یک سفر شهری خوب باشد، اما بیشتر برای کودکان طراحی شده است.

مقایسه لکسس rx500 h f sport با آکورا mdx type s

ایمنی و ارزش:
ایمنی برای آکورا و لکسس اولویت اصلی است و هر دو مدل MDX Type S و RX500h F Sport به فناوری‌های ایمنی برای کمک به رانندگان در بزرگراه‌ها و خیابآن‌های شهر مجهز هستند. با AcuraWatch و Lexus Safety System+ 3.0، هر دو خودرو به‌صورت استاندارد با مجموعه‌های فناوری ایمنی عرضه می‌شوند. این مجموعه‌های ایمنی شامل فن‌آوری‌هایی مانند کروزکنترل تطبیقی، سیستم کمکی حفظ خودرو در خطوط، هشدار خروج از جاده، و دستیار کمکی ترافیک است که خودروی جلویی را با سرعت کم در بزرگراه دنبال می‌کند. هر دو خودرو در بزرگراه کار فوق‌العاده ای انجام دادند، در لاین خود باقی ماندند و فاصله ایمن با ماشین جلویی را حفظ کردند. هنگام شتاب‌گیری یا ترمز کردن، سیستم‌ها اصلاح شده بودند. استفاده از سیستم‌های ایمنی آسان بود، اما ما آکورا را ترجیح دادیم، زیرا به وضوح دکمه‌های روی فرمان را برچسب‌گذاری کرده است. لکسس RX دارای دکمه‌هایی برای روشن و خاموش کردن کروزکنترل تطبیقی و کمکی حفظ خودرو در خطوط است، اما تنظیم سرعت یا مسافت باید با نگاه کردن به صفحه HUD روی شیشه جلو انجام شود که دکمه‌های بدون برچسب روی فرمان را تداعی می‌کند. در نهایت، ما به آن عادت کردیم، اما این یک مرحله اضافی است که می‌توان از آن اجتناب کرد. اگرچه قیمت آکورا حدود 4000 دلار بیشتر از لکسس است، اما همچنان احساس رقابتی دارد. کابین آکورا به خوبی مجهز است و ردیف سومی دارد که برای کودکان مناسب و کیفیت مواد تریم در هر دو شاسی‌بلند خوب است. اما لکسس از فناوری بهتری برخوردار است، از صفحه نمایش لمسی 14.0 اینچی تا سیستم دوربین 360 درجه، چیزی که MDX Type S نسخه تستی ما به آن‌ها مجهز نبود، اگرچه در نسخه تریم بالای آکورا این سیستم‌ها باید استاندارد باشند. لکسس در جاده هم برتر بود و آمار مصرف سوخت بسیار بهتری دارد، 8.8/8.8/8.5 لیتر در صد کیلومتر در سیکل شهری/ ترکیبی/ بزرگراه در مقایسه با مصرف 14/12.5/11.3 لیتر آکورا.

مقایسه لکسس rx500 h f sport با آکورا mdx type s

کدام را بخریم؟
آکورا و لکسس رقبای دیرینه‌ یک دیگر هستند و اگرچه MDX Type S و RX500h F Sport راه‌های متفاوتی را برای ارایه عملکرد خود نشان می‌دهند، اما هدف مشترکی دارند. لکسس یک موتور احتراق داخلی را با پیشرانه‌های برقی خود ترکیب کرده است تا گشتاور مناسبی ارایه دهد، در حالی که Type S یک ابزار قدرتمند با توربوشارژر را ارایه می‌دهد. اما نحوه رانندگی آن‌ها کاملا متفاوت است. سواری نرم و صیقلی لکسس برتر است و تجربه‌ای اسپرت را ارایه می‌دهد، در حالی که سواری آکورا شلوغ‌تر و رام نشده‌تر است. چه در تست‌های مسیر مستقیم و چه در مسیرهای کوهستانی، رانندگی با لکسس سریع‌تر و سرگرم‌کننده‌تر از آکورا بود. فراتر از زاویه عملکرد، لکسس عملکرد بهتری نسبت به آکورا داشته است و از فناوری مدرن‌تر و مصرف سوخت بهتری برخوردار است، به ‌علاوه قیمت آن کمی کمتر است، که آن را برنده این مقایسه می‌کند. آکورا Type S همچنان یک SUV مناسب است، اما باید سواری خود را اصلاح کند و فناوری‌های کابین خود را افزایش دهد تا رقابتی‌تر شود.

مقام دوم: Acura MDX Type S
نکات مثبت: کابین مجهز، فناوری‌های ایمنی عالی، برای هفت سرنشین مناسب است
نکات منفی: سواری سفت و زمخت، به اعمال تجهیزات Type S بیشتری نیاز دارد، فناوری سخت برای استفاده
مقام اول: Lexus RX500h F Sport
نکات مثبت: پیشرانه سریع و پیشرفته، سواری عالی، مصرف سوخت عالی
نکات منفی: احساس آرام و شل فرمان، بدون ردیف سوم، لاستیک‌های پر سر و صدا
مقایسه مشخصات فنی:

مقایسه لکسس rx500 h f sport با آکورا mdx type s


 

این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
این روزها، خودروها نسبت به گذشته بزرگ‌تر و جادارتر شده‌اند و امکانات آن‌ها پیشرفته‌تر شده است. اگرچه شتاب سریع و عملکرد بالا الزاما در اولویت طراحی خودروهای شاسی‌بلند نیست، اما امروزه شاهد نسخه‌های سریع‌تر خودروهای شاسی‌بلند از برندهای مختلف هستیم. به عنوان مثال، یک دهه پیش هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که یک شاسی‌بلند با شتاب کمتر از هشت ثانیه به بازار ارایه شود. در این مطلب قصد داریم دو شاسی‌بلند ژاپنی مطرح در بازار آمریکا را با یکدیگر مقایسه کنیم.
 

برچسب ها: آکورالکسسلکسوس
نوشته قبلی

انواع جک های خودرو و بهترین برند جک‌های سوسماری، قیچی و بطری +‌ قیمت

نوشته‌ی بعدی

تعداد نمایندگی‌های استاندارد لاماری به یازده رسید

مهندس اشکان معصومی

کارشناس خودرو، تست درایور و مترجم مطالب فنی

ممکنه بپسندی

آکورا RSX یک کراس‌اوور برقی
فناوری در خودرو

آکورا rsx کراس اوور برقی

اسفند ۲۰, ۱۴۰۳
رونمایی لکسوس ES مدل 2025
خبر درگوشی

رونمایی لکسوس ES مدل 2025 در نمایشگاه خودروی گوانگژو

آبان ۲۷, ۱۴۰۳
نوشته‌ی بعدی
یازدهمین نمایندگی استاندارد لاماری یکشنبه 24 دی‌ماه در منطقه بلوار اندرزگو شهر تهران افتتاح شد.

تعداد نمایندگی‌های استاندارد لاماری به یازده رسید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − 1 =

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۲۸۰)
  • بازار خودرو (۴۰۴)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۲۴۵)
  • پیشنهاد سردبیر (۸۶)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۱)
  • خبر درگوشی (۴,۳۷۸)
  • داشبورد (۳۲۷)
  • فناوری در خودرو (۳۴۸)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۶)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۹۱۱)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • ماجرای خبر فارس از توقف تولید در یک خودروسازی چه بود؟
  • سوپر اسپرت جدید بی ام و تایید شد؛ بازگشت روح M1 افسانه‌ای؟
  • معرفی مائسترو S800 سدان فوق لوکس چینی با الهام از رولزرویس و مرسدس میباخ
  • سوپر اسپرت بی ام و اسکای تاپ؛ ستاره بی‌چون‌وچرای نمایشگاه شانگهای 2025
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©