• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه خبر درگوشی
در حالی مجوز تردد خودروها از دو منطقه آزاد کیش و اروند به مدت دو ماه افزایش یافته که ظاهرا با توافقات بین مناطق، گمرک و استانداری بوده است، ولی پلیس راهور ناجا این جریان را تخلف گمرک در صدور مجوز اعلام و دستور توقیف برخی از خودروها را صادر کرده است

ماجرای مبهم مجوز 2 ماهه تردد خودروهای مناطق آزاد

در حالی مجوز تردد خودروها از دو منطقه آزاد کیش و اروند به مدت دو ماه افزایش یافته که ظاهرا با توافقات بین مناطق، گمرک و استانداری بوده است، ولی پلیس راهور ناجا این جریان را تخلف گمرک در صدور مجوز اعلام و دستور توقیف برخی از خودروها را صادر کرده است

توسط سبقت آزاد
مرداد ۲۸, ۱۳۹۸
زمان مطالعه: 1 دقیقه
0

شاید خوشت بیاد

هونگچی EQM5 ناوگان پلیس راهور را برقی کرد

جزئیات ممنوعیت سفرهای نوروزی با خودروی شخصی

ماجرای مبهم مجوز 2 ماهه تردد خودروهای مناطق آزادبه گزارش پایگاه خبری سبقت آزاد به نقل از ایسنا، در حالی مجوز تردد خودروها از دو منطقه آزاد کیش و اروند به مدت دو ماه افزایش یافته که ظاهرا با توافقات بین مناطق، گمرک و استانداری بوده است، ولی پلیس راهور ناجا این جریان را تخلف گمرک در صدور مجوز اعلام و دستور توقیف برخی از خودروها را صادر کرده است؛ ماجرایی مبهم و متناقض که تاکنون توضیح صریحی از سوی گمرک و مناطق آزاد در مورد آن ارائه نشده و سوالات زیادی را بی‌پاسخ گذاشته است.
خودروهای مناطق آزاد برای خروج و تردد در سرزمین اصلی نیاز به طی کردن فرآیند دریافت مجوز و به عبارتی دریافت مرخصی دارند که طی این سال‌ها برای آنها زمانی یک ماهه تعریف شده است، اما اخیرا مجوزهای پیوسته و نا پیوسته‌ای در دو منطقه آزاد با زمان دو ماهه صادر شد که با خود حواشی به همراه داشت.
ماجرا از آنجا شروع شد که رئیس پلیس راهور ناجا اعلام کرد مجوز دو ماهه‌ای برای تردد خودروهای منطقه آزاد کیش در سایر استان‌های کشور صادر شده که تخلف گمرک است. هادیانفر گفته بود که با توجه به این‌که مجوز گمرک برای تردد دو ماهه را خلاف قانون بود، دستور توقیف برخی از این خودروها را نیز صادر کرده است.
به گفته وی، ورود خودروهای بالای ۲۵۰۰ سی‌سی مناطق آزاد به کشور به جز خودروهای آمریکایی بلامانع است و خودروهای کشورهای همسایه که در ایران در حال تردد هستند برای گردشگری بوده و منعی برای آنها وجود ندارد.
اما این‌که چرا خودروهای منطقه آزاد کیش مجوز دو ماهه برای تردد پیدا کردند و تخلف گمرکی اعلام شد، موضوعی بود که تاکنون گمرک موضع مشخصی در رابطه با آن نشان نداده و پاسخی در مورد آن وجود ندارد، ولی اطلاعات دریافتی از این حکایت دارد که این به توافق بین گمرک با منطقه آزاد کیش و استانداری بوده که در آن زمان انجام شده و این رویه ادامه دارد، حتی اگر پلیس راهور آن را تخلف اعلام کرده باشد.
از این ماجرا زمانی نگذشته بود که اعلام شد خودروهای منطقه آزاد اروند نیز دارای مجوز دو ماهه برای تردد شده‌اند که البته آنچه از سوی استاندار خوزستان در این رابطه اعلام شده از این حکایت دارد که با موافقت گمرک ایران این اتفاق افتاده است.
وی گفته که دلیل صدرو مجوز برای تردد دو ماهه خودروهای منطقه آزاد اروند به این برمی‌گردد که با توجه به شرایط آب و هوایی ویژه استان خوزستان و در راستای رفاه حال شهروندان و درخواست‌هایی که دراین زمینه داشته‌اند، افزایش زمان مرخصی خودروهای پلاک اروند مورد توافق قرار گرفته است.
در این بین شرایط مرخصی دو ماهه خودروهای اروند و کیش نیز با یکدیگر متفاوت است؛ به طوری که برای خودروهای کیش مجوز تردد پیوسته دو ماهه و برای اروند با فاصله زمانی حداقل یک ماهه و دو مرتبه در سال صادر شده است.
اما در شرایطی موضوع تردد خودروها و میزان مرخصی آنها مورد سوال قرار دارد که تاکنون گمرک و منطقه آزاد در رابطه با این موضوع توضیح صریحی ارائه نکرده و به نوعی توپ پاسخ به ابهامات در زمین یکدیگر در حال چرخش است.
اکنون مشخص نیست دلایل صدور مجوز دو ماهه برای این دو منطقه چیست و جالب اینکه چرا اگر توافقی انجام شده پلیس راهور ناجا در جریان این موضوع قرار نداشته و مورد تائیدش نیست که اقدام به توقیف برخی از این خودروها کرده است. در عین حال که چرا این مجوز مشمول سایر مناطق نشده است؟

برچسب ها: پلاک جدید مناطق آزادپلیس راهورتردد خودروهای منطقه آزادتوقف خودروهای منطقه آزادخودروهای منطقه آزادمناطق آزاد

با زدن این دکمه اخبار و شرایط فروش خودروها را آنلاین مال خودت کن

با من خداحافظی کن
نوشته قبلی

بازداشت 2 مدیر ارشد ایران‌ خودرو

نوشته‌ی بعدی

شرایط جدید فروش اعتباری ایران خودرو اعلام شد – ویژه مرداد 98

سبقت آزاد

منتشر کننده مقالات و اخبار داخلی و خارجی مرتبط با خودرو

ممکنه بپسندی

هونگچی EQM5 ناوگان پلیس راهور
خبر درگوشی

هونگچی EQM5 ناوگان پلیس راهور را برقی کرد

مهر ۱۸, ۱۴۰۳
معاون کل وزارت بهداشت، در ارتباط با ممنوعیت سفرهای نوروزی با خودروهای شخصی، توضیحاتی ارائه داد.
خبر درگوشی

جزئیات ممنوعیت سفرهای نوروزی با خودروی شخصی

اسفند ۱۱, ۱۳۹۹
نوشته‌ی بعدی
شرکت ایران خودرو طرح جدید فروش فوری سه محصول خود را ویژه مرداد ماه اعلام کرد.

شرایط جدید فروش اعتباری ایران خودرو اعلام شد - ویژه مرداد 98

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 2 =

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۲۷۹)
  • بازار خودرو (۴۲۱)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۲۶۹)
  • پیشنهاد سردبیر (۱۰۴)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۱)
  • خبر درگوشی (۴,۴۳۵)
  • داشبورد (۳۲۸)
  • فناوری در خودرو (۳۵۱)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۶)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۹۲۱)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • بررسی بی ام و سری دو گرن کوپه 225i
  • بررسی بی ام و سری یک 120i پرشیا خودرو
  • بررسی بی ام و سری 3 325i
  • بررسی اتوبوس 12 متری کینگ لانگ جرنی vip12 بهمن موتور
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©