• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه داشبورد
ظهر روز جمعه 15 بهمن 1400 در مراسمی با حضور اصحاب رسانه، اولین خودروی تولیدی لاماری به نام ایما رونمایی شد.

رونمایی از اولین محصول لاماری در ایران – ایما در راه بازار

ظهر روز جمعه 15 بهمن 1400 در مراسمی با حضور اصحاب رسانه، اولین خودروی تولیدی لاماری به نام ایما رونمایی شد.

توسط شهاب مفیدی
بهمن ۱۵, ۱۴۰۰
زمان مطالعه: زمان موردنیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
0

شاید خوشت بیاد

میتسوبیشی اوتلندر 2023 وارداتی به بازار خواهد آمد

استان گیلان، میزبان بیست و دومین نمایندگی استاندارد برند لاماری

به گزارش شهاب‌الدین مفیدی از پایگاه خبری سبقت آزاد، ظهر روز جمعه 15 بهمن 1400 در مراسمی با حضور اصحاب رسانه، اولین خودروی تولیدی لاماری به نام ایما رونمایی شد.
در این مراسم، مهندس سیفی، مدیرعامل آرین موتور با اشاره به سوابق واردات خودروهای میتسوبیشی و دی اس در شرکت آرین موتور گفت: در دی ماه 96 تصمیماتی مبنی بر تولید خودرو در ایران توسط شرکت آرین موتور گرفته شد و خط تولید سایپا در شهر خمین در اختیار این شرکت قرار گرفت که به دلیل لغو برجام و اعمال تحریم‌ها در اردیبهشت 97، این پروژه نیمه کاره ماند.
سیفی با اشاره به عقد قرارداد با شریک معتبر چینی، اضافه کرد: تلاش ما در مجموعه آرین موتور، ارائه کیفیت و خدمات متمایز از رقباست که از اولین نگاه در المان‌های بصری خود را نشان خواهد داد.

لاماری ایما

مدیرعامل آرین موتور تاکید کرد: از این پس چه با تحریم و چه بدون تحریم، لاماری برند جدید آرین موتور بوده و همواره جزو این مجموعه خواهد ماند.
حجت زاده، مدیر بازاریابی شرکت آرین موتور، ضمن اشاره به ارزش‌های 4گانه شرکت شامل اعتماد، مشتری مداری، بهبود مستمر کیفیت و مسئولیت پذیری، گفت: چشم انداز لاماری، تبدیل شدن به یک خودروساز پیشرو در کشور است که خودروهایی باکیفیت‌تر، جذاب‌تر و به‌روزتر از رقباست. در شرایط فعلی با تنوع محدود و عطش تقاضا، انتخاب بهتر به معنای قیمت کمتر، جذابیت بصری و کیفیت برتر خواهد بود.

حجت زاده مدیر عامل آرین موتور

حجت زاده در خصوص انتخاب نام و نشان لاماری گفت: سه حرف ابتدای لاماری مخفف Leading Auto Maker و سه حرف ARI ابتدای نام آرین موتور است. گوزن نماد حرکت و زیبایی و به نوعی، آگاهی به محیط پیرامون است. رنگ سبز تیره نیز به دلیل اینکه نماد قدرت طبیعت است انتخاب شده که نگاه لاماری را به آینده سبز صنعت خودرو نشان می‌دهد. بدیهیست که خودروهای الکتریکی و خودران، آینده این صنعت هستند.

حجت زاده مدیر بازاریابی آرین موتور

مدیر بازاریابی شرکت آرین موتور ضمن اشاره به مشکل تورم و بالا رفتن قیمت خودروها و به طبع آن، کاهش قدرت خرید مردم، گفت: محدودیت خودروهای قابل انتخاب در بازار، کمبود خدمات پس از فروش، کمبود قطعات و لوازم یدکی در بازار، مشکلات اساسی امروز این صنعت در کشور هستند. بنابراین به منظور مشتری مداری که یکی از ارزش‌های 4گانه شرکت آرین موتور است، این شرکت قصد دارد تا سبد محصولات خود را با ارائه دو خودروی دیگر در سال آینده تکمیل کند که شامل یک خودروی سدان در سگمنت C و یک کراس‌اوور کامپکت خواهد بود.
محمدزاده، سرپرست روابط عمومی شرکت آرین موتور نیز با تاکید بر طراحی اولین محصول تولید داخل آرین موتور گفت: به دلیل تاکید بسیاری از مشتریان امروزی بر زیبایی طراحی خودرو، در خودروی ایما، بیش از هر چیز، ابتدا سبک طراحی و نحوه فرم‌پردازی بدنه به چشم می‌آید. جلوپنجره بزرگ و دیلایت‌های باریک، چهره‌ای تهاجمی به خودرو بخشیده. چراغ‌های باریک LED در نمای عقب نیز، عریض بودن خودرو را به ذهن متبادر می‌کند. در نمای کناری، سطح کمتر شیشه نسبت به بدنه، حجم‌پردازی گلگیرها و خط شانه مواج، تاکیدی بر طراحی تلفیقی اسپرت و کلاسیک خودرویلاماری ایما است.

لاماری ایما

محمدزاده با اشاره به مینیمال بودن طراحی داخلی عنوان کرد: در داخل اتاق شاهد حجم‌پردازی اضافه نیستیم و به جای کلیدهای چرخشی شاهد کنترلرهای لمسی هستیم. طراحی دریچه‌های ورودی هوا نیز سعی شده نزدیک به خودروهای مطرح اروپایی باشند.
سرپرست روابط عمومی شرکت آرین موتور ضمن اشاره به این نکته که ممکن است خودروی لاماری ایما در نمای بیرونی شبیه به یک خودروی کوپه به نظر برسد، عنوان کرد: این خودرو کوپه نیست و در فضای داخلی، چه برای سرنشینان جلو و چه سه نفر سرنشین عقب، فضا به اندازه کافی برای سر وجود دارد. در تزئینات داخلی نیز تاکید بر استفاده از فضاهای منفی داخل کابین شده و در جای جای خودرو، فضا برای قرار دادن گوشی و وسایل شخصی تعبیه شده است. فضای صندوق عقب نیز در حالت عادی حدود ۴۸۰ لیتر در نظر گرفته شده است.

لاماری ایما

پس از صحبت‌های مدیران شرکت آرین موتور، رونمایی از یک دستگاه لاماری ایما انجام شد.
سپس مدیران شرکت آرین موتور در کنفرانس خبری به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.
در پاسخ به سوالی در مورد نمایندگی‌های خدمات پس از فروش، عنوان شد:
موتور محرک اخذ نمایندگی، بحث فروش خودرو هست. زمانی که فروش فعال شود، می‌شود نمایندگی جدید نیز اضافه کرد. در حال حاضر 23 نمایندگی در سطح کشور فعال است که مربوط به خدمات میتسوبیشی هستند که پس از شروع به عرضه محصول لاماری ایما، ضمن استفاده از کمک شبکه خدمات میتسوبیشی، دعوت به اخذ نمایندگی‌های جدید صورت خواهد گرفت.
در پاسخ به سوالی مبنی بر زمان عرضه و قیمت خودروی لاماری ایما، عنوان شد:
اولویت تولید شرکت آرین موتور برای برند لاماری، کیفیت است. مسلما در بحث ثبت‌نام تحویل سی روزه خواهیم داشت اما زمان قطعی فروش را در حال حاضر اعلام نمی‌کنیم. با توجه به اینکه به احتمال بسیار زیاد مجوز فروش در روزهای انتهایی سال 1400 خواهد بود و زمان مناسبی برای فروش خودرو نیست، احتمالا برنامه فروش برای ابتدای سال آینده برقرار خواهد شد. قیمت نهایی خودرو نیز در بخش تحقیقات بازار و رصد رقبا در حال رایزنی است و با توجه به تفاوت هزینه‌های تولید امسال با سال آینده، در حال حاضر عدد خاصی قابل اعلام نیست اما این قول را می‌دهیم که قیمت کاملا رقابتی و جذاب خواهد بود.

لاماری ایما

در پاسخ به سوالی در مورد گارانتی خودرو و تیراژ اولیه فروش، عنوان شد:
گارانتی بر اساس اعلام شرکت مادر، 3 سال یا 60 هزار کیلومتر است اما مذاکراتی در حال انجام است که بازه بزرگتری برای گارانتی ارائه دهیم.
تیراژ تولید نیز برای سال 1401 سه هزار دستگاه و سال 1402 پنج هزار دستگاه پیش‌بینی شده است. با توجه به لزوم ارائه ساز و کار فروش اینترنتی، در شرایط فعلی که عرضه و تقاضا نسبت معقولی ندارند، اگر شرایط بازار بر همین منوال باشد، قطعا برای ثبت‌نام با چالش روبرو خواهیم شد.
در پاسخ به سوالی مبنی بر میزان آمادگی مونتاژ خودرو در کارخانه، عنوان شد:
از 10 روز پیش تمام تجهیزات در خط تولید نصب و به بهره‌برداری رسیده است. نیروی انسانی در حال آموزش فرآیند مونتاژ در تولید انبوه بوده و از اوایل اسفند، بازرس کیفی جذب و آموزش داده می‌شود. استخدام 500 نفر نیروهای اپراتور و کارگر نیز از هفته سوم فروردین انجام و تولید، شروع خواهد شد.
در پاسخ به پرسشی مبنی بر تفاوت کیفیت نمونه تولیدی در خط تولید، با کیفیت خودروی نمونه که رونمایی شد، عنوان شد:
کیفیت مقوله‌ای تخصصی بوده و صرفا با نگاه قابل تشخیص نیست. اعتقاد ما این است که کیفیت تولید این شرکت بالاتر از رقباست. به دلیل عدم ایجاد پیچیدگی و سردرگمی مشتریان برای اولین محصول عرضه شده توسط لاماری، مقرر شده است که 540 دستگاه خودرو به همین شکل عرضه شده و پس از آن، آپشن‌ها اضافه می‌شود.
در پاسخ به سوالی مبنی بر نام شرکت مادر و قرارداد فیمابین، عنوان شد: به دلیل مسائل امنیتی بهتر است نام شرکت طرف قرارداد رسانه‌ای نشود و این مسئله جزو اسرار شرکت آرین موتور است.
در پاسخ به سوالی در مورد برنامه شرکت برای داخلی سازی ایما، عنوان شد: در حال حاضر الزام داخلی سازی 20 درصدی وجود دارد و بدنه به صورت رنگ شده وارد می‌شود. اما به دلیل هزینه بالای حمل بدنه آماده و رنگ شده، مذاکراتی در حال انجام است که سالن رنگ در خط تولید راه اندازی شود تا هزینه‌های تولید نیز پایینتر بیاید.

لاماری ایما

لاماری ایما

در پاسخ به سوالی مبنی بر خصوصیات و آینده برند لاماری نیز عنوان شد:
آرین موتور، مشخصا نماینده میتسوبیشی هست و پس از رفع موانع به مسیر خود در جهت واردات و حتی تولید میتسوبیشی در داخل کشور ادامه خواهد داد. اما لاماری برند جدیدی است که به سمت تولید محصولات همگام با تکنولوژی روز دنیا رفته و در این مسیر حرکت می‌کند. عملا لاماری، برند لوکس‌ساز آرین موتور محسوب نمی‌شود اما قصد تولید بهترین خودروهای پرمیوم را دارد. لاماری در هر شرایطی، خودروهایی با بهترین کیفیت قابل عرضه را ارائه خواهد داد.
در پاسخ به سوالی در خصوص مشخصات فنی لاماری ایما عنوان شد:
موتور 1.5 لیتری تزریق مستقیم توربو شارژ (TGDI) 4 سیلندر خطی 16 سوپاپ با توان 195 اسب و گیربکس 7 سرعته دوکلاچه و حجم باک 55 لیتری، از جمله مشخصات فنی ایما است.
در مورد ایمنی لاماری ایما نیز سوالی مطرح شد که در پاسخ، عنوان شد:
در طراحی ایما به جزییات دقت زیادی شده و کیفیت یعنی همین دقت در جزئیات. 76 درصد بدنه خودرو با فولاد استحکام بالا با مقاومت ۱۲۰۰ مگاپاسکال استفاده شده که چنین مقاومتی در صنایع زیردریایی استفاده می‌شود. فریم جلوی خودرو نیز حداقل 50 درصد انرژی تصادف را به خود جذب کرده و از سرنشینان محافظت می‌کند. فریم C شکل جلوی خودرو، کمترین آسیب را برای پای عابر خواهد داشت و استانداردهای 85گانه را پاس می‌کند. سیستم ترمز لاماری ایما نیز از ABS نسخه 9 یعنی به‌روزترین نسخه این سیستم استفاده می‌کند. در تست‌های تصادف اخذ شده از این خودرو، پنج ستاره ایمنی از cncap برای لاماری ایما ثبت شده است.

نمای داخلی لاماری ایما

در پاسخ به پرسشی مبنی بر مشکلات داخلی که سر راه لاماری هست، عنوان شد:
چالش اصلی برای این شرکت، ظرفیت تولید قطعه‌سازهاست. خطوط تولید قدیمی و همچنین تفکرات مدیریتی نیز قدیمی است. مواجهه با قطعه سازان در بخش داخلی‌سازی بزرگترین چالش خودروسازان است.
با توجه به اینکه برخی قطعات در خودروهای تولیدی که در شرکت‌های مختلف در کشور تولید می‌شوند، صحبت‌هایی نیز مبنی بر سفارش و تولید مشترک بوده که در نهایت به نتیجه نرسیده است.
در پاسخ به پرسشی در خصوص تولید خودروی برقی نیز عنوان شد:
در کوتاه مدت، تولید خودروی برقی را مد نظر نداریم اما در صورت رفع موانع واردات خودرو، می‌توانیم در این خصوص رایزنی کرده و از خودروهای برقی شرکت میتسوبیشی وارد یا تولید کنیم.
در پاسخ به پرسشی مبنی بر به تعویق افتادن زمان‌های اعلامی در این جلسه نیز عنوان شد:
معضل تراشه برای تمامی خودروسازان دنیا تاخیر در تولید را به همراه داشت و برای شرکت آرین موتور نیز از سوی شرکت مادر این تاخیر اتفاق افتاد. اما قطعا زمان تحویل اولین سری خودروهای لاماری ایما، اواخر اردیبهشت و اوایل خرداد خواهد بود.


 

ظهر روز جمعه 15 بهمن 1400 در مراسمی با حضور اصحاب رسانه، اولین خودروی تولیدی لاماری به نام ایما رونمایی شد.
ظهر روز جمعه 15 بهمن 1400 در مراسمی با حضور اصحاب رسانه، اولین خودروی تولیدی لاماری به نام ایما رونمایی شد.
ظهر روز جمعه 15 بهمن 1400 در مراسمی با حضور اصحاب رسانه، اولین خودروی تولیدی لاماری به نام ایما رونمایی شد.
ظهر روز جمعه 15 بهمن 1400 در مراسمی با حضور اصحاب رسانه، اولین خودروی تولیدی لاماری به نام ایما رونمایی شد.
ظهر روز جمعه 15 بهمن 1400 در مراسمی با حضور اصحاب رسانه، اولین خودروی تولیدی لاماری به نام ایما رونمایی شد.
ظهر روز جمعه 15 بهمن 1400 در مراسمی با حضور اصحاب رسانه، اولین خودروی تولیدی لاماری به نام ایما رونمایی شد.
ظهر روز جمعه 15 بهمن 1400 در مراسمی با حضور اصحاب رسانه، اولین خودروی تولیدی لاماری به نام ایما رونمایی شد.
ظهر روز جمعه 15 بهمن 1400 در مراسمی با حضور اصحاب رسانه، اولین خودروی تولیدی لاماری به نام ایما رونمایی شد.
ظهر روز جمعه 15 بهمن 1400 در مراسمی با حضور اصحاب رسانه، اولین خودروی تولیدی لاماری به نام ایما رونمایی شد.
ظهر روز جمعه 15 بهمن 1400 در مراسمی با حضور اصحاب رسانه، اولین خودروی تولیدی لاماری به نام ایما رونمایی شد.
ظهر روز جمعه 15 بهمن 1400 در مراسمی با حضور اصحاب رسانه، اولین خودروی تولیدی لاماری به نام ایما رونمایی شد.
ظهر روز جمعه 15 بهمن 1400 در مراسمی با حضور اصحاب رسانه، اولین خودروی تولیدی لاماری به نام ایما رونمایی شد.
ظهر روز جمعه 15 بهمن 1400 در مراسمی با حضور اصحاب رسانه، اولین خودروی تولیدی لاماری به نام ایما رونمایی شد.
 

برچسب ها: قیمت لاماری ایمالاماری ایمالاماری ایما آرین موتورمحصول جدید آرین موتورمشخصات لاماری ایما
نوشته قبلی

طرح جدید پیش فروش خودرو تارا اتوماتیک – بهمن 1400

نوشته‌ی بعدی

آیا امکان برگرداندن اکانت اینستاگرام وجود دارد ؟

شهاب مفیدی

سردبیر پایگاه خبری سبقت‌آزاد

ممکنه بپسندی

میتسوبیشی اوتلندر 2023 وارداتی
بازار خودرو

میتسوبیشی اوتلندر 2023 وارداتی به بازار خواهد آمد

آبان ۳, ۱۴۰۳
استان گیلان، میزبان بیست و دومین نمایندگی استاندارد برند لاماری
خبر درگوشی

استان گیلان، میزبان بیست و دومین نمایندگی استاندارد برند لاماری

آبان ۱, ۱۴۰۳
نوشته‌ی بعدی
استفاده بیش از حد از شبکه های اجتماعی تنها یکی از دلایل کاربران برای فاصله گرفتن از شبکه های اجتماعی و یا اینستاگرام می باشد. در واقع دلایل مختلفی برای غیرفعال کردن اکانت و پیج اینستاگرام وجود دارد و همچنین به دنبال آن ممکن است کاربران دلتنگ اینستاگرام شده و قصد داشته باشند تا دوباره از امکانات اینستاگرام استفاده کنند.

آیا امکان برگرداندن اکانت اینستاگرام وجود دارد ؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۲۸۰)
  • بازار خودرو (۴۰۳)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۲۴۵)
  • پیشنهاد سردبیر (۸۶)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۱)
  • خبر درگوشی (۴,۳۷۲)
  • داشبورد (۳۲۷)
  • فناوری در خودرو (۳۴۸)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۶)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۹۱۱)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • جک J4؛ سدان اقتصادی موفق کرمان موتور با ترکیبی از کیفیت، راحتی و ایمنی
  • قیمت کاپرا U و شرایط فروش 1404
  • قیمت لاماری ایما هیبرید HEV و شرایط فروش 1404
  • قیمت هونگچی H5 و شرایط فروش 1404
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©