• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه فناوری در خودرو
تجربه آزمايش خودروهای خودران بدون راننده در دنياي واقعی در شهر لندن با هدف توسعه اين تكنولوژی و سنجش ميزان علاقه مردم و واكنش عموم نسبت به سواری در يک خودروی بدون راننده خودكار انجام گرفت.

آیا آمادگی پذیرش خودروهای خودران را داریم؟

تجربه آزمايش خودروهای خودران بدون راننده در دنياي واقعی در شهر لندن با هدف توسعه اين تكنولوژی و سنجش ميزان علاقه مردم و واكنش عموم نسبت به سواری در يک خودروی بدون راننده خودكار انجام گرفت.

توسط مهندس اشکان معصومی
مهر ۲۷, ۱۳۹۸
زمان مطالعه: زمان موردنیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
0

طی تحقیقی که از 1300 نفر از مردم انگلستان به عمل آمد، این افراد اولین تجربه سواری در یک نمونه کانسپت خودروی خودران را داشتند و مشخص شد که مردم بریتانیا برای قبول وسایل نقلیه خودران دچار نفاق و دودستگی شده اند. عده‌ای از مردم این تکنولوژی را قبول ندارند و آن را خطرناک و ناایمن می دانند و عده‌ای این تکنولوژی را مفید و مناسب ارزیابی می‌کنند.

آیا آمادگی پذیرش خودروهای خودران را داریم؟

این افراد توسط آزمایشگاه تحقیقات حمل و نقل (TRL) و کالج سلطنتی هنر(RCA) دانشگاه گرینویچ مورد مصاحبه قرار گرفتند که 47% از آن‌ها از خودروهای خودران اظهار رضایت کردند و گفتند که حس مثبتی نسبت به حمل و نقل عمومی با یک خودروی خودکار دارند، ولی 43% اظهار کردند که نگرانی‌های کمی نسبت به این امر دارند و تنها 10% گفتند که در خصوص خودروهای خودران حسی کاملا منفی دارند. این یافته‌ها نتیجه اولیه آزمایشی بود که مجله Autocar موفق شد طی هفته گذشته سواری یکی از چهار خودروی خودران تجربه نماید که در منطقه گرینویچ شهر لندن فعالیت می‌کنند. این خودروهای خودران Gateway نام دارد که در یک مسیر 3.36 کیلومتری در منطقه تفریحی O2 Arena در جاده‌ای باریک در کنار رودخانه حرکت می‌کند. خودروهای خودران با ظرفیت چهارسرنشین دارای شاسی آلیاژی و بدنه ای از جنس کامپوزیت هستند و از نظر طراحی ظاهری بدنه، شبیه به خودروهایی هستند که در ترمینال 5 فرودگاه Heathrow لندن مسافران را از پارکینگ خودروهای شخصی تا ترمینال جابجا می‌نمایند و توسط انرژی دریافتی از یک باتری اسیدی – سربی در یک مسیر بتونی حرکت می‌کنند.

شاید خوشت بیاد

آیا آمادگی پذیرش خودروهای خودران را داریم؟

آثار طولانی‌مدت کرونا بر صنعت خودرو

آیا آمادگی پذیرش خودروهای خودران را داریم؟

خودروی خودران آزمایشی Gateway توسط شرکت Westfield Sportscars ساخته شده است که توسط باتری لیتیوم- یون تقویت گردیده و 29 سنسور وظیفه کنترل و هدایت آن را به صورت تمام خودکار بر عهده دارند. وزن این خودرو تنها 900 کیلوگرم است. به دلایل ایمنی این خودروها تنها با سرعت 14.5 کیلومتر در ساعت روی یک راه باریک حرکت می‌کنند که در برخی جاها با مسیرهای دوچرخه سواران و پیاده رو یکسان است. البته حداکثر سرعت تئوری این خودروها 75 کیلومتر در ساعت است. اندی فراست مسئول برگزاری آزمایش در شرکت Westfield در خصوص این تست می‌گوید: «زمانی که بخواهید آزمایش سواری خودروهای خودران را با حضور دیگران و در یک شهر شلوغ انجام دهید، چالش‌ها و مشکلات خودران‌ها مطرح می‌شوند و خود را نشان می‌دهند، وگرنه هرکسی می‌تواند تست یک خودروی خودران را در یک جاده باز و وسیع در بیابان برنامه ریزی نماید».

آیا آمادگی پذیرش خودروهای خودران را داریم؟

جاده‌ای که برای تست Gateway انتخاب شده، پهن نبوده و تنها 8 متر عرض دارد و یک ریل فولادی در یک طرف آن تعبیه شده است که از پرت نشدن ناخواسته در رودخانه یخ زده Thames جلوگیری می‌کند. در طرف دیگر مسیر یک حصار ایمنی کشیده شده است که مرز منطقه تفریحی O2 Arena را مشخص می‌نماید. راه در نظر گرفته شده دارای دو مسیر پیاده روی و دوچرخه سواری مجزا است که مسیر حرکت خودروی خودران Gateway در طرف منطقه O2 قرار دارد. ما اعضای تیم آزمایشی Autocar در زمانی که همراه با آقای فراست سوار بر خودرو بودیم، عکس العمل‌های به موقع آن را مشاهده کردیم که چندین مرتبه در هنگام مواجهه با جمعیت افراد پیاده، دوچرخه سواران و یا موانع دیگر به صورت اتوماتیک توقف کامل نمود. آقای اندی فراست می‌گوید: «از آنجا که این خودران تنها یک نمونه کانسپت اولیه است و هنوز برنامه‌ای برای تولید انبوه آن نداریم، صداهای زمخت سیستم ترمز و تکان‌های شدید هنگام ترمزگیری و توقف را نادیده گرفتیم». شاید خودروهای خودران آینده یا Pod ها برای اخطار دادن به افراد پیاده یا دوچره سواران به علامت‌های دیداری بیشترو قوی‌تری نیاز داشته باشند.

آیا آمادگی پذیرش خودروهای خودران را داریم؟

این Pod ها با چهار نوع سنسور کنترل می‌شوند: سه سنسور راداری 77 هرتز دوربرد، دو رادار لیزری برد متوسط،  پنج دوربین، بیست سنسور مجاورت مافوق صوت که به سنسورهای پارک خودرو شبیه هستند. سیگنال های سیستم GPS با گرید نظامی حافظه ناوبری خودرو را فراهم می‌کند و چند کانال اطلاعاتی راهنما به وسیله سیستم سخت افزاری و نرم افزاری CAVstar پشتیبانی می‌شوند که توسط شرکت Fusion Processing توسعه یافته است، یک شرکت بریتانیایی با پس زمینه تکنولوژی‌های نظامی.
زمانی که مسیر باز بود، خودران با سرعت حداکثر 14.4 کیلومتر در ساعت حرکت می‌کرد و از پیچ‌ها به خوبی عبور می‌نمود، ولی هنگامی که با دو پیچ تند متوالی با حداقل فاصله بین میله های فولادی محافظ روبرو می‌شد، سرعت خود را کاهش می‌داد و تقریبا مسیر خود را گم می‌کرد. این امر نشان از این داشت که باید روی الگوریتم‌های کنترلی کار بیشتری صورت گیرد. فاصله هر طرف خودران 300 میلی‌متر تنظیم شده بود که یک راننده باید با دقت آن را رد می‌کرد، ولی خودران به راحتی از مسیر عبور می‌کرد. در هر صورت خودروی خودران Gateway در حال گذراندن مراحل توسعه الگوریتم‌های کنترلی و تجهیزات ایمنی است تا راحتی محیط درونی و امنیت محیط بیرونی خودرو را به سطح بالایی برساند. چند وقت قبل خبری منتشر شد که یک خودروی خودران آزمایشی شرکت خدمات خودرویی Uber یک عابر پیاده را زیر گرفته است و برای اولین بار در دنیا یک خودروی خودران باعث مرگ یک نفر شده است. اینگونه خبرها باعث شده تا شرکت سازنده و دانشگاه گرینویچ با هوشمندی و دقت بیشتری مراحل تکمیلی طراحی این خودروی خودران را طی نمایند تا این تکنولوژی از طرف مردم عادی، مورد قبول واقع شود.

آیا آمادگی پذیرش خودروهای خودران را داریم؟

«پروژه‌های تحقیقاتی حمل و نقل» توسط سرمایه گذاری 100 میلیون پوندی دولت انگلستان و تحت نظارت آژانس نوآوری انگلستان(IUKA) به راه افتاد که پروژه Gateway با سرمایه گذاری 8.2 میلیون پوندی یکی از برنامه‌های دولت انگلستان با هدف توسعه تکنولوژی خودروهای خودران محسوب می‌شود. توسعه تکنولوژی سنسورهای خودران، پروژه پیش خدمت پارکینگ خودکار و پروژه آزمایشی Greenwich تاکنون 2.4 میلیون پوند هزینه داشته است. چهارده سازمان مختلف در این پروژه با شرکت Westfield Sportscar مشارکت می‌کنند: آزمایشگاه تحقیقات حمل و نقل، کالج امپریال، کالج سلطنتی هنر، مجموعه تفریحی O2، شرکت نفت Shell و شرکت Gobotix. بعد از آزمایش «رینویچ چهار خودروی خودران به منطقه QE Park منتقل می‌شوند تا در خیابان‌های واقعی کار حمل و نقل را انجام دهند. سپس کار بر روی تست تصادف و طراحی های مربوطه ادامه خواهد یافت. شرکت Westfield سفارش 200 خودران را از کشور کره جنوبی گرفته است و فرودگاه‌های خاورمیانه برای جابجایی کارکنان فرودگاه به آن نیاز دارند.

آیا آمادگی پذیرش خودروهای خودران را داریم؟

مجموعا دو تکنولوژی وابسته با پارک کردن خودرو وجود دارد، یک سیستم با نام Collaborative Parking است که شامل جستجوی محل پارک در پارکینگ عمومی و اطلاع به راننده است. وقتی خودرو به پارکینگ وارد می‌شود یک نقشه، فضاهای خالی پارک موجود را نمایش می‌دهد و این نقشه با اتصال به خودروهای دیگر، لحظه به لحظه بروزرسانی می‌گردد. پیش بینی شده که این تکنولوژی تا 30 درصد حجم ترافیک شهری را کاهش می‌دهد. سیستم دیگر خودروی خودران Level4 است که در آن یک خودروی خودران باید جای پارک را جستجو کرده و آن پیدا کند و خود به صورت خودکار در آن پارک نماید. پروژه رانندگی خودکار UK Autodrive در کشور انگلستان مراحل انتهایی خود را می‌گذراند که با حضور شرکایی مانند فورد و جاگوار- لندرور هفته گذشته جستجوی خودکار جای پارک و پارک کردن خودکار توسط دو خودروی رنجرور اسپرت خودران را به نمایش گذاشت. خودروی خودکار Level4 به دو سنسور راداری لیزری(Lidar) و یک سنسور راداری دور برد در جلو مجهز شده است و دارای یک سنسور Lidar در عقب و دو آنتن GPS در روی سقف خودرو است. سیستم Level4 پیشرفته ترین سطح از تولید یک خوروی خودران شخصی است و در آینده ای نزدیک در Level5 خودرو باید بدون راننده کلیه امور پارک کردن را انجام دهد. خودروهای رنجرور اسپرت در جاده های عمومی منطقه کاونتری انگلستان مورد آزمایش قرار گرفتند و هر دو خودرو به خوبی در محل پارک خود قرار گرفتند. تنها نکته منفی در آزمایش این بود که در هنگام پارک یکی از خودروها در زمان دنده عقب آمدن با مخروط ترافیک برخورد نمود.

برچسب ها: خودرو خودرانخودروهای بدون رانندهخودروهای خودرانخودروی خودرانماشین خودرانماشین های بدون رانندهماشین های خودران
نوشته قبلی

بی‌ام‌و سری 8 گرن کوپه مدل 2020، سدان اسپرت و جذاب باوارایی

نوشته‌ی بعدی

مروری بر نسخه تمام الکتریکی ولوو XC40

مهندس اشکان معصومی

کارشناس خودرو، تست درایور و مترجم مطالب فنی

ممکنه بپسندی

تجربه آزمایش خودروهای خودران (بدون راننده) در دنیای واقعی و در شهر لندن، با هدف توسعه این تکنولوژی و سنجش میزان علاقه و واکنش عموم نسبت به سواری در یک خودروی بدون راننده، اولین بار در سال 2018 میلادی شکل گرفت. طی تحقیقاتی که از بین هزار و 300 نفر انگلیسی به عمل آمد، این افراد برای اولین بار تجربه سواری در یک خودروی کانسپت خودران را داشتند و از این نظرسنجی، مشخص شد که آن‌ها برای قبول وسایل نقلیه خودران دچار نفاق و دو دستگی شده‌اند. عده‌ای از مردم این تکنولوژی را قبول نداشته و آن را خطرناک و ناایمن می‌دانند و عده‌ای دیگر نیز این تکنولوژی را مفید و مناسب ارزیابی می‌کنند. در این مطلب، در خصوص پذیرش خودروهای خودران توسط مردم کشورهای مختلف و عکس‌العمل آن‌ها بحث می‌کنیم.
فناوری در خودرو

آیا آمادگی پذیرش خودروهای خودران را داریم؟

دی ۱, ۱۴۰۲
اگر چه با آغاز همه‌گیری ویروس کرونا بسیاری از شرکت‌های زنجیره خودروسازی در دنیا تعطیل یا با کمترین ظرفیت تولیدی به فعالیت مشغول شدند با این حال با کنترل این ویروس در بسیاری از کشورهای اروپایی و چین خودروسازان بار دیگر تولید را چه بسا با ظرفیت بالاتر آغاز کردند. حالا اما بسیاری از صاحب‌نظران معتقدند پیامدهای همه‌گیری این ویروس تا سال‌ها گریبانگیر صنعت خودرو است.
خبر درگوشی

آثار طولانی‌مدت کرونا بر صنعت خودرو

دی ۹, ۱۳۹۹
نوشته‌ی بعدی
شرکت خودروسازی ولوو به تازگی نسخه تمام الکتریکی خودروی ولوو XC۴۰ را معرفی کرده است.

مروری بر نسخه تمام الکتریکی ولوو XC40

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − شانزده =

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۲۸۰)
  • بازار خودرو (۴۰۴)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۲۴۵)
  • پیشنهاد سردبیر (۸۶)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۱)
  • خبر درگوشی (۴,۳۷۸)
  • داشبورد (۳۲۷)
  • فناوری در خودرو (۳۴۸)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۶)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۹۱۱)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • ماجرای خبر فارس از توقف تولید در یک خودروسازی چه بود؟
  • سوپر اسپرت جدید بی ام و تایید شد؛ بازگشت روح M1 افسانه‌ای؟
  • معرفی مائسترو S800 سدان فوق لوکس چینی با الهام از رولزرویس و مرسدس میباخ
  • سوپر اسپرت بی ام و اسکای تاپ؛ ستاره بی‌چون‌وچرای نمایشگاه شانگهای 2025
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©