• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو
سیتروئن

8 سیتروئن مخصوص بازار چین

همچنین زیر مجموعه لوکس سیتروئن که آن را به نام DS می شناسیم هم سه خودرو مخصوص بازار چین دارد. دلیلی این امر هم بر می گردد به سابقه طولانی حضور این برند در چین که از سال 1994 میلادی و در جوینت ونچر دانگ فنگ پژو-سیتروئن شروع شد. که برای 15 سال تنها نماینده تولید و واردات این گروه فرانسوی دانگ فنگ بود تا در سال 2010 چانگان هم طی قرار داد جویئنت ونچر دیگری به منتاژ خودروهای برند DS بپردازد.

توسط سهیل سیاوشی
شهریور ۹, ۱۳۹۵
زمان مطالعه: زمان موردنیاز برای مطالعه: 3 دقیقه
1
سیتروئن را شاید بتوان چین پرست‌ترین برند اروپایی دانست، آنها بیشتر از هر برند دیگری خودروهای خود را برای بازار چین دگرگون می کنند و حتی 8 سیتروئن مخصوص بازار چین را از پایه طراحی کرده اند که از جمله آنها می توان به شش محصول که مخصوص چین و اطراف آن تغییر یافته و چهار خودرو که تنها در چین تولید می شوند شمرد.

همچنین زیر مجموعه لوکس سیتروئن که آن را به نام DS می شناسیم هم سه خودرو مخصوص بازار چین دارد. دلیلی این امر هم بر می گردد به سابقه طولانی حضور این برند در چین که از سال 1994 میلادی و در جوینت ونچر دانگ فنگ پژو-سیتروئن شروع شد. که برای 15 سال تنها نماینده تولید و واردات این گروه فرانسوی دانگ فنگ بود تا در سال 2010 چانگان هم طی قرار داد جویئنت ونچر دیگری به منتاژ خودروهای برند DS بپردازد.

متاسفانه باید به این نکته اشاره کنیم که فروش خودروهای سیتروئن همانند دیگر رقبای اروپایی خود نیست و حتی فروش مجموع گروه PSA که شامل پژو، سیتروئن و دیگر شرکای آن می شود طی شش ماه گذشته 20 درصد کاهش را تجربه تا شاهد فروش 243300 دستگاه از خودروهای این گروه در چین باشیم.

پژو و سیتروئن هر دو به بیماری سدان گرایی مبتدلا هستند و در واقع آنها تعداد زیادی سدان را در کنار تعداد کمی SUV و MPV عرضه کرده‌اند و هیچ نگاهی هم به خودروهای برقی و هیبرید ندارند.

شاید خوشت بیاد

سیتروئن امی؛ خودرویی که رانندگی با آن گواهینامه لازم ندارد!

ارزان‌ترین محصولات تولیدی خودروسازها

1. سیتروئن C-Elysee

8 سیتروئن مخصوص بازار چین

این خودرو در واقع ارزانترین سدان سیتروئن در بازار چین است، که در سال 2013 با قیمت حدود 15 هزار دلاری و طول 4427 میلی متری و فاصله دو محور 2652 میلیمتری به همراهی پیشرانه 1.6 لیتری معرفی شد.

می توان آن را نسل جدید E-Elysee دانست که خود آن نیز نمایی جدید ز سیتروئن ZX بود که 19 سال روی خط تولید بود. این خودرو همچنین پرفروش محصول سیتروئن در بازار چین است که این لقب را مدیون فروش بسیار خوب آن در شهرهای دسته دو و سه چین است.

2. سیتروئن C-Quatre

 سیتروئن C-Quatre

این خودرو از بسیار جهات کاملا مشابه با C-Elysee است که در بالا به آن اشاره کردیم، طول آن 4588 میلی متر و فاصله دو محور آن 2610 و از همان پیشرانه 1.6 لیتری C-Elysee استفاده می کند اما تقریبا 4 سال از آن پیرتر است، اما اسما این خودرو را نسل بعد C4 می دانند و اتفاقا پس از عرضه نسل بعد C4 در سال 2015 باز هم آن را نسل قدیم C4 می دانند. دلیل اینکه چرا بعد از C4  این خودرو هنوز روی خط تولید هست هم تنها علاقه مردم به خرید خودروهای قدیمی تر به خاطر کم شدن هزینه نگه داری آنها ست و توجیه این که خودروهای قدیمی قابل اعتماد تر هستند.

3. سیتروئن C4

 سیتروئن C4

این خودرو با قیمتی در حدود 4 تا 5 هزار دلار گران تر از دو محصول قبلی در چین عرضه شده که البته تنها دلیل این گرانی ظاهر به روز تر آن است، و البته طول آن 4588 میلیمتر و فاصله دو محور آن به 2610 میلیمتر رسیده که البته این نشان از هم پلتفرم بودن این سه خودرو است ولی جای خوشحالی است که برای آن سه پیشرانه 1.6 لیتری تنفس طبیعی همینطور 1.2 و 1.6 لیتری توربو در نظر گرفته شده است.

این عادت بدی است که خودروسازان اروپایی برای بازار چین در نظر گرفته اند که از پلتفرمهای قدیمی خود ظاهر و مدلهای متفاوتی می سازند و آنها را با عنوان مدل جدید عرضه می کنند.

 4. سیتروئن C4L  (سیتروئن C4 تا نوروز 1396 به سایپا می رسد از اینجا بخوانید)

سیتروئن C4L

این خودرو اولین سدان سیتروئن است که در چین و توسط طراح چینی به نام Bu Baonan طراحی شده، که پس از فعالیت خود در سیتروئن به طراحی خودروهای برقی جدید پرداخت که امسال در نمایشگاه پکن یک سوپر اسپرت برقی را که توسط این فرد طراحی شده بود دیدیم، پس در کل حداقل با ظاهر جدیدتری رو هستیم که البته به خواسته چینی ها فاصله دو محور آن به 2710 میلی متر افزایش پیدا کرده، اما از همان سه پیشرانه مدل چینی C4 بهره می برد.

عموما خودروهای محبوب در چین هر ساله فیس لیفت ارائه می دهند که C4L هم جزء همین خودروها ست و حتی قرار است برای سال آینده هم فیس لیفت آن عرضه شود.

 5. سیتروئن C3-XR

 سیتروئن C3-XR

این خودرو اولین و تنها کراس آور با برند سیتروئن است که با 4262 میلیمتر طول، 2655 میلیمتر فاصله دو محور و دو پیشرانه 1.6 تنفس طبیعی و 1.6 توربو شارژ در اواخر سال 2014 معرفی شد. و با وجود عرضه دیر هنگام آن به بازار اما خیلی زود توانست به عنوان دومین خودرو برند سیتروئن از لحاظ فروش دست پیدا کند. لقبی که تا کنون موفق به حفظ آن بوده.

C3-XR خودرو ای است که دقیقا برای حال و احوال امروزه بازار چین ساخته شده است، کراس آوری کوچک و اسپرت و کم مصرف که با قیمت مناسبی عرضه شود. اما جای تعجب است که چرا سیتروئن به جای تمرکز بر روی سدانهایی با پلتفرم و حتی تا حدی ظاهر یکسان، اقدام به عرضه همین خودرو ها با ظاهرهای متفاوت نمی کند!

 نکته! سیتروئن C6

سیتروئن C6

 سیتروئن C6 را در شمارش خودرو ها نیاورده ایم به این خاطر که برای حضور آن در بازار باید تا ماه سپتامبر میلادی صبر کنیم، اما دلیل نمی شوند که آن را فراموش کنیم زیرا با خودروی جالبی طرف هستیم که اتفاقا برای اولین بار دانگ فنگ را هم در طرحی پلتفرم و بسیاری از جزئیات آن سهیم دانسته‌اند.

البته دانگ فنگ سعی دارد زحمات خود در طراحی این محصول به هدر نرود و به همین خاطر همزمان در حال طراحی دانگ فنگ Fengshen A9 است که طراحی آن با C6 تا حدی متفاوت است اما از همان پیشرانه 1.8 لیتری توربو و طول 5066 میلی متری و فاصله بین دو محور فوق العاده 2900 میلی متری بهره می برد تا به آن لقب محصول لوکس و پرچمدار جویئنت ونچر دانگ فنگ و پژو سیتروئن بدهیم.

 و اما DS های مخصوص چین:

DS های مخصوص چین

در ابتدا DS خودرو های لوکس وارداتی سیتروئن را تشکیل می دادند که در برخی از مراکز عرضه خودرو سیتروئن در کنار محصولات سیتروئن عرضه می شدند. اما در سال 2014 تصمیم به جدا شدن مراکز فروش و خدمات این محصول گرفته شد. و همانطور که در ایران هم شاهد هستیم این مراکز فروش که از نو ساخته شده بودند و از طراحی بسیار لوکسی بهره می بردند این بار مثل محصولات تسلا (و البته برخی برندهای حوزه تکنولوژی مثل اپل) از نام استور بهره بردند تا بستر عرضه این خودرو ها با فرهنگ خریداران آن هماهنگ شود.

6. DS 4S

 DS 4S

4S جدیدترین محصول DS  است که آپریل امسال وارد بازار شد. هاچ بک اسپرتی که دقیقا برای جوان های نو پرست طراحی شده، اما در کلاس خود که نه شاسی بلند است و نه حتی کراس آور، که نتیجه آن هم استقبال نه چندان زیاد همین جوانان نو پرست به این محصول است. مشخصات عمده آن شامل طول و فاصله دو محور به ترتیب 4435 و 2715 میلی متری به همراه پیشرانه های توربو شارژ به حجم های 1.2 و 1.6 . 1.8 لیتری است. و قیمت آن در حدود 30 تا 35 هزار دلار است.

7. DS 5LS

 این خودرو با 4S پلتفرم مشترکی دارد، حتی فاصله دو محور این دو هم یکسان است، ولی به خاطر صندوق عقب اضافه شده به پشت این سدان شاهد افزایش طول تا 4702 میلی متر هستیم، همینطور پیشرانه ضعیفتر 1.2 لیتری توربو هم برای این خودرو قابل سفارش نیست. و بدتر از همه برای این صندوق اضافی هم باید 3 هزار دلار بیشتر پرداخت کنید.

DS 5LS

8. DS6

این مدل در واقع اولین شاسی بلند برند DS در جهان است. طول حدودی آن تقریبا در حد همان 5LS است و حتی از همان پیشرانه های استفاده در آن استفاده می کند. اما این باز هم 6400 دلار گران تر شده که این بار این هزینه را به خاطر شاسی بلند شدن همان پلتفرم می پردازید.

DS6

نتیجه گیری:

سیتروئن هم مثل دیگر خودروسازان اروپایی سدانهای مختلفی برای بازار چین تهیه دیده است اما با دیدن C3-XR متوجه می شویم که آنها می دانند که در آینده باید چه بکنند. در پشت این محصولات آنها برند DS را دارند که قیمت بالا و فروش کمی را تجربه می کند. و برای ادامه دادن در بازار چین باید هم بخشی از سیاست های خود را اصلاح کند و هم باید برای بخش خودرو های برقی و هیبریدی بازار نیز هدف گذاری کند.

و اما نکته مثبت این بررسی سبقت آزاد این است که، سیتروئن برای 14 خودروی مختلف تنها از 5 پیشرانه استفاده می کند که البته تمامی آنها ساخت داخل هستند که این  سیاست ما را به یاد سیاست پژو در ایران می اندازد.

برچسب ها: dsسیتروئن
نوشته قبلی

4 تکنولوژی که باعث می شوند پیشرانه های دیزل حذف نشوند

نوشته‌ی بعدی

تصادف دو فراری 488 با یکدیگر در چین

سهیل سیاوشی

ممکنه بپسندی

رانندگی با این خودرو برقی نیازمند گواهینامه نخواهد بود و هر فرد بزرگ‌تر از 14 سال در فرانسه (بزرگ‌تر از 16 سال در دیگر کشورهای اروپا) می‌تواند از سیتروئن امی استفاده کند.  
خبر درگوشی

سیتروئن امی؛ خودرویی که رانندگی با آن گواهینامه لازم ندارد!

اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۰
با ارزان‌ترین محصولات تولیدی خودروسازها آشنا شوید.
خبر درگوشی

ارزان‌ترین محصولات تولیدی خودروسازها

فروردین ۲۱, ۱۴۰۰
نوشته‌ی بعدی
تصادف دو فراری 488 با یکدیگر در چین

تصادف دو فراری 488 با یکدیگر در چین

دیدگاه‌ها ۱

  1. علی رجبی می‌گوید:
    قبل 7 سال

    سیتروئن c6 و c4 و که تو ایران هم هست

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − یک =

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۲۸۰)
  • بازار خودرو (۴۰۴)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۲۴۵)
  • پیشنهاد سردبیر (۸۶)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۱)
  • خبر درگوشی (۴,۳۷۸)
  • داشبورد (۳۲۷)
  • فناوری در خودرو (۳۴۸)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۶)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۹۱۱)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • ماجرای خبر فارس از توقف تولید در یک خودروسازی چه بود؟
  • سوپر اسپرت جدید بی ام و تایید شد؛ بازگشت روح M1 افسانه‌ای؟
  • معرفی مائسترو S800 سدان فوق لوکس چینی با الهام از رولزرویس و مرسدس میباخ
  • سوپر اسپرت بی ام و اسکای تاپ؛ ستاره بی‌چون‌وچرای نمایشگاه شانگهای 2025
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©