به گزارش سبقت آزاد به نقل از ایسنا، سردار موسی امیری در حاشیه افتتاح مرکز نقل و انتقال و تعویض پلاک باقرشهر و در جمع خبرنگاران در مورد لزوم اسقاط برخی از خودروهای داخلی گفت: برابر مصوبه ای که امسال هیات وزیران از 20 شهریور 96 ابلاغ کرده است، شماره گذاری کلیه خودروهای سواری داخلی که میزان مصرف سوخت آنها 8.5 لیتر و یا بالاتر در 100 کیلومتر پیمایش است نیازمند اسقاط یک خودروی فرسوده است و شرکتهای خودروسازی از 20 شهریور موظف به اجرا شدند.
به گفته وی، این کار هم به دو دلیل انجام میشود، یکی برای کاهش آلودگی هوا و دیگری برای جلوگیری از افزایش مصرف سوخت فسیلی است و توقف شماره گذاری 9 مدل خودرو داخلی مربوط به چهار شرکتی است که مصوبه را اجرا نکردهاند.
جانشین پلیس راهور ناجا در مورد مشکلی که برای شماره گذاری برخی از خودروها ایجاد شده است، گفت: بعضی از خریداران خودرو برای شماره گذاری دچار مشکل شدهاند که باید زیرساخت این کار توسط خودروسازها فراهم شود. این وظیفه به عهده خودروسازهاست که ساز و کار اسقاط خودروی فرسوده را فراهم کنند تا برای مردم هم هنگام شماره گذاری خودرو مشکلی ایجاد نشود.
امیری گفت: "مدیران خودرو، ایران خودرو، کرمان خودرو و کارمانیا چهار خودروسازی هستند که بیشتر این 9 مدل خودرو را تولید میکنند که اغلب هم خودروهای چینی هستند."
حال سوال اینجاست: آن دسته از مشتریانی که فارغ از این مسائل، با هزار و یک امید و با پرداخت مبالغ قابل توجهی اقدام به خرید این قبیل خودروها نمودهاند، اکنون که زمان تحویل خودروی خریداری شده فرا رسیده است، چرا باید با خودروسازی مواجه شوند که عاجز از تحویل خودروی بدون پلاک است؟
با این عدم شمارهگذاری خودروسازی که سرمایه مشتریان خود را در دست دارد تنبیه می شود یا مردم؟! امیدواریم که با رایزنی و حسن نظر مسئولان کمتر قشری که در این میان آسیب می بیند مشتریان منتظر باشند.