• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
blank blank blank
خانه خبر درگوشی
رئیس شورای رقابت با اشاره به بازنگری قیمت خودرو در جلسه امروز این شورا شروط پیش‌فروش خودرو برای رسیدن خودرو به دست مصرف‌کننده واقعی را پیشنهاد کرد که قرار است در جلسه امروز مطرح شود.

قیمت خودرو امروز بازنگری می‌شود

رئیس شورای رقابت با اشاره به بازنگری قیمت خودرو در جلسه امروز این شورا شروط پیش‌فروش خودرو برای رسیدن خودرو به دست مصرف‌کننده واقعی را پیشنهاد کرد که قرار است در جلسه امروز مطرح شود.

توسط سبقت آزاد
۱۳۹۷-۰۶-۱۲
زمان مطالعه: زمان موردنیاز برای مطالعه: 3 دقیقه
0

شاید خوشت بیاد

شورای رقابت مسئول قیمت گذاری خودرو است

پاسخ جنجالی ایران خودرو به مشتریان

قیمت خودرو امروز بازنگری می‌شودبه گزارش پایگاه خبری سبقت آزاد به نقل از ایسنا، رضا شیوا شب گذشته در برنامه تیتر امشب با بیان اینکه آن‌چه که در جلسه (امروز دوشنبه) شورای رقابت انجام می‌شود، بازنگری در قیمت‌هاست چون دو تولیدکننده عمده خودرو در ایران درخواست بازنگری دارند، گفت: طبق قانون اساسی، شورای رقابت برای بازارهایی که در آن‌ها انحصار وجود دارد، دستورالعمل تنظیم قیمت را مشخص می‌کند.
وی افزود: به همین دلیل ما در سال جاری ۷.۵ درصد افزایش قیمت را برای خودرو با توجه به متغیرهایی که وجود دارد تصویب کردیم، اما وجود اتفاقات چند هفته گذشته ممکن است برخی مواد اولیه تغییر قیمت داده باشند و نرخ ارز بالا رفته باشد، بنابراین خودروسازان درخواست بازنگری قیمت را داشته‌اند.
رئیس شورای رقابت با بیان اینکه کار بازنگری در قیمت خودرو در جلسه (امروز، دوشنبه) انجام می‌شود، گفت: کار کارشناسی انجام دادیم و از نمایندگان دو خودروساز نیز دعوت شده که بیایند و در این مورد صحبت کنیم و تصمیم نهایی گرفته شود.
شیوا با بیان اینکه افزایش قیمت‌ها در حاشیه بازار اتفاق افتاده است، اظهار کرد: قیمت‌های حاشیه بازار به شورای رقابت ارتباطی ندارد و بیشتر دستگاه‌های نظارتی بر گران‌فروشی و … باید با آن برخورد کنند.
وی اضافه کرد: خودروسازها فروش خود در کارخانه را انجام می‌دهند و اینکه به دلیل افزایش قیمت‌ها خودروسازان، اقدام به توقف عرضه خودرو کرده باشند صحت ندارد، اما حرفی که در این میان از سوی خودروسازان است این است که برخی خودروها قطعه ندارد و بار آن‌ها در گمرک مانده است، اتفاقا رئیس گمرک هم آن‌جا بود و اعلام کرد که تدابیری اندیشیده شده که سریع‌تر قطعات خودروسازان ترخیص شود و در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد.
رئیس شورای رقابت تاکید کرد که نه تنها تولید خودرو در ماه گذشته نسبت به سال قبل کاهش پیدا نکرده، بلکه در مورد شرکت سایپا افزایش نیز پیدا کرده است، اما مساله اصلی این است که تقاضا زیاد شده، یعنی تقاضای کاذبی که به دلیل برخی مسائل برای خودرو به عنوان یک سرمایه به وجود آمده سبب این افزایش قیمت‌ها شده است.
شیوا با اشاره به تولید ۸۸ درصد از خودروی کشور توسط دو خودروساز، گفت: این به معنی انحصار است و انحصارگر همیشه به دنبال جیب خودش است. ما بر اساس قانون باید قیمت‌گذاری کنیم؛ شاید هیچ جای دنیا چنین چیزی را نداشته باشیم، چرا که کشور ما شبیه خودش است.
وی در پاسخ به رضایی، رئیس انجمن قطعه‌سازان که گفته بود شورای رقابت تورم عمومی را از بانک مرکزی می‌گیرد، اظهارکرد: اینطور نیست که ما تورم عمومی را از بانک مرکزی بگیریم، ما از بانک مرکزی می‌خواهیم که تورم بخشی را به ما بدهد، یعنی تورم هر خودرو جداگانه به ما داده می‌شود، خود خودروسازان قطعات مختلف به کار رفته شده در خودرو را به بانک مرکزی اعلام کردند و بانک مرکزی بر اساس افزایش قیمت و تورم هر کدام از این قطعه‌ها تورم هر خودرو را اعلام می‌کند.
رئیس شورای رقابت با بیان اینکه دو روش برای قیمت‌گذاری وجود دارد، ادامه داد: روش اول قیمت تمام شده و روش دوم سقف قیمت است. چه موقعی از روش قیمت تمام شده استفاده نمی‌شود؟ زمانی که به هزینه‌های تولیدکننده شک دارند. برای مثال خودروسازان می‌گویند که ما چند هزار نیرو اضافه داریم، قیمت تمام شده این نیروها نباید روی قیمت مصرف‌کننده برگردد.
شیوا افزود: اگر هر کالایی گران می‌شود، بانک مرکزی موظف است که آن تورم را به ما بدهد ما نباید به دنبال محاسبه آن برویم. ما می‌گوییم اگر به فرمول شورای رقابت انتقاد علمی دارید ما می‌پذیریم، اما هیچ انتقاد علمی وجود ندارد.
وی درباره  فروش خودرو توسط خودروسازان نیز گفت: آن‌ چه که الان اتفاق افتاده و باید جلوی آن را بگیریم این است که هر چه الان خودروسازان بفروشند، به دست دلالان و سرمایه‌گذاران می‌رسد نه مصرف‌کننده واقعی؛ بنابراین باید یک تدبیری اتخاذ کنیم که اینطور نشود.
رئیس شورای رقابت اضافه کرد: باید برای اینکه خودرو به دست مصرف کننده واقعی برسد چند شرط بگذاریم. اول اینکه با یک کد ملی فقط یک نفر در سال بتواند خرید کند. دوم اینکه باید سنش از ۱۸ سال بالاتر باشد و سوم اینکه به مدت یک سال اجازه فروش داده نشود و اینکه فقط از طریق قرعه‌کشی خودرو به مردم فروخته شود. این پیشنهاد من است و اگر در جلسه (امروز دوشنبه) مصوب شود، در پیش فروش جدید اجرا خواهد شد، چون قرعه‌کشی عادلانه‌ترین شرایطی است که می‌توانیم خودرو را بفروشیم.

برچسب ها: ارزافزایش نرخ ارزبانک مرکزیترخیص قطعات خودروتورمتورم عمومیتولیدکنندگان خودروخریداران خودرودلالاندلالان خودروشورای رقابتفروش خودروقطعات خودروقطعه سازانقطعه سازان داخلیگمرکمتقاضیان خودرونرخ ارز
نوشته قبلی

3 شرط جدید فروش خودرو به متقاضیان اعلام شد

نوشته‌ی بعدی

احتمال افزایش قیمت رسمی خودروهای داخلی قوت گرفت

ممکنه بپسندی

وزیر صمت با اعلام اینکه در حال حاضر ‌تشخیص قیمت گذاری خودرو بر عهده شورای رقابت است، افزود: البته در چشم‌انداز می‌خواهیم رقابت در تولید خودرو به گونه‌ای باشد که نیازی به قیمت گذاری توسط شورای رقابت نباشد و این خواست ما و دولت است.
خبر درگوشی

شورای رقابت مسئول قیمت گذاری خودرو است

۱۴۰۲-۰۸-۲۵
در پی تغییر قیمت ۲۸ محصول ایران خودرو به نظر می رسد دعوتنامه.هایی که برای برخی مشتریان ارسال شده با کم و زیاد کردن قیمت‌ها مدل بالاتر فاکتور شده است.
خبر درگوشی

پاسخ جنجالی ایران خودرو به مشتریان

۱۴۰۲-۰۳-۲۵
نوشته‌ی بعدی
شورای رقابت امروز در سیصد و چهل و پنجمین جلسه‌اش به بررسی بازار خودرو و تغییرات رخ داده در هزینه تولید خودروسازان می‌پردازد و به احتمال فراوان، نظر نهایی خود را درباره افزایش قیمت خودروهای داخلی اعلام خواهد کرد.

احتمال افزایش قیمت رسمی خودروهای داخلی قوت گرفت

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: خودروسازان قطعات را با دلار ۳۲۰۰ تومانی خریده‌اند و خودروهایی را که مشتری زیادی نداشت را در انبار دپو کرده‌اند و اکنون می‌خواهند با دلار ۱۰ هزار تومانی در بازار بفروشند.

ورود فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی به افزایش قیمت خودرو

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 1 =

جدیدترین‌ها

اولین سری اونترا U75Plus تحویل مشتریان شد

اولین سری اونترا U75Plus تحویل مشتریان شد

۱۴۰۵-۰۲-۰۹
در بررسی اینوی یا Envoy هیبرید، به نخستین سدان هیبریدی ملی پرداختیم که با همکاری مشترک بهمن موتور و ایران‌خودرو وارد چرخه تولید شده و موفق به دریافت پلاک ملی شده است.

بررسی اینوی هیبرید + فیلم مشخصات Envoy نخستین سدان هیبریدی ملی

۱۴۰۵-۰۲-۰۹
فروش فوق‌العاده محصولات GAC جیران موتور

فروش فوق‌العاده محصولات GAC جیران موتور با قیمت قطعی+ لیست قیمت

۱۴۰۵-۰۲-۰۸

شاید خوشت بیاد

  • دیدگاه‌ها
  • در جریان
سروش موتور مبنا زمان دقیق تحویل خودروهای ثبت نامی وویا را اعلام کرد

سروش موتور مبنا زمان دقیق تحویل خودروهای ثبت نامی وویا را اعلام کرد

3
بررسی فردا T5

بررسی فردا T5، نا امن و ضعیف در مقابل رقبا

19
تست و بررسی تیسان S05 تیگارد موتور + ویدیو

تست و بررسی تیسان S05 تیگارد موتور + ویدیو

1
بررسی پیکاپ KMC T9

بررسی پیکاپ KMC T9 – کی ام سی T9 کرمان موتور

1
لوگوی شرکتهای خودروسازی

لوگوی شرکتهای خودروسازی دنیا به چه معناست؟

۱۴۰۳-۰۳-۳۱
آموزش روشن کردن ماشین به ترتیب

صکادرات؛ آموزش روشن کردن ماشین به ترتیب

۱۴۰۲-۰۱-۰۵
فهرست 56 لوگوی خودرو با نماد حیوانات

فهرست 56 لوگوی خودرو با نماد حیوانات

۱۴۰۴-۰۷-۰۶
مقایسه انواع تارا از نظر امکانات

مقایسه انواع تارا از نظر امکانات و آپشن‌ها؛ کدام مدل تارا به‌صرفه‌تر است؟

۱۴۰۳-۱۱-۲۸

پر بازدیدهای ماه

  • لوگوی شرکتهای خودروسازی

    لوگوی شرکتهای خودروسازی دنیا به چه معناست؟

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • صکادرات؛ آموزش روشن کردن ماشین به ترتیب

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • فهرست 56 لوگوی خودرو با نماد حیوانات

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • مقایسه انواع تارا از نظر امکانات و آپشن‌ها؛ کدام مدل تارا به‌صرفه‌تر است؟

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • نصب رهیاب رایگان با منو و صدای فارسی برای کلیه هدیونیت ها

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۳۱۴)
  • بازار خودرو (۵۸۳)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۳۱۷)
  • پیشنهاد سردبیر (۱۴۲)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۷)
  • خبر درگوشی (۴,۷۱۲)
  • داشبورد (۳۳۲)
  • فناوری در خودرو (۳۸۳)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۹)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۱,۰۷۱)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • اولین سری اونترا U75Plus تحویل مشتریان شد
  • بررسی اینوی هیبرید + فیلم مشخصات Envoy نخستین سدان هیبریدی ملی
  • فروش فوق‌العاده محصولات GAC جیران موتور با قیمت قطعی+ لیست قیمت
  • نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۶؛ نقطه عطف انقلاب هوش مصنوعی و خودروهای برقی در صنعت خودروسازی جهان
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©