به گزارش پایگاه خبری سبقت آزاد، کادیلاک XT6 در اوایل سال جاری میلادی معرفی شد و پس از مدل غول پیکر کادیلاک اسکالید نخستین محصول سه ردیفه این شرکت خودروسازی خواهد بود. کادیلاک با معرفی این شاسی بلند لوکس و زیبا خلاء موجود بین کراساوور کادیلاک XT5 و کادیلاک اسکالید را پر کرد. کادیلاک XT6 دارای پلتفرم مشترکی با محصول کمپانی مادر خود یعنی GMC Acadia دارد و بر همان پلتفرم سوار شده است. این خودرو در حالی قرار است وارد بازار شلوغ خودروهای شاسی بلند شود که رقبای قدرتمند آلمانی نظیر آئودی Q7، بی ام و X5 و مرسدس بنز GLE را در مقابل خود میبیند.
نکات مشترک فراوانی در زمینه طراحی و دیزاین بین کادیلاک XT6 و دیگر محصولات کادیلاک یافت میشود. جلوپنجره غول پیکر و ذوزنقهای شکل کادیلاک XT6 باعث عضلانیتر شدن قسمت جلویی خودرو شده است. چراغهای دیلایت به صورت عمودی در اطراف دریچههای کناری هوا تعبیه شدهاند که در بیشتر مدلهای کادیلاک نیز چنین دیزاینی یافت میشود. چراغهای باریک جلو خودرو به همراه دریچههای عمودی و بلند هوا ویژگی اسپرت بودن را نیز به این خودرو افزودهاند.
در بخش عقبی خودرو، تشابهات فراوانی را میتوان بین خودرو جدید کمپانی کادیلاک و خودروهایی که اکنون روی خط تولید این شرکت قرار دارند، پیدا کرد. چراغهای عمودی، لایه کرومی که بین دو چراغ عقب کشیده شده است و محل قرارگیری پلاک خودرو که به شکل ذوزنقه طراحی شده المانهایی هستند که در گذشته نیز در مدلهای تولیدی این کمپانی مورد استفاده قرار گرفته بودند. یک دیفیوز بزرگ نیز در زیر سپر عقبی خودرو قرار گرفته که اگزوزها بر روی آن تعبیه شدهاند. رینگهای 6 پرهای 20 اینچی کادیلاک XT6 نیز طراحی مناسبی داشته و ظاهر خوبی را به خودرو بخشیده است.
طول این شاسی بلند لوکس در حدود 5 متر است و ارتفاع آن نیز 1.75 متر است. فضای درونی این خودرو یک کابین ساده و بدون زرق و برق را نشان میدهد. مانیتور 8 اینچی سرگرمی اطلاعات این خودرو به مانند دیگر کادیلاکها در وسط کنسول قرار گرفته، که در مقابل رقبای خود که مانیتوری حداقل 10 اینچی را عرضه میکنند، ضعفی بزرگ به شمار میرود. با این حال تکنولوژیهای به روزی نظیر مسیریاب، اپل کار پلی، اندروید اتو، شبکه اینترنت 4G، سیستم SiriusXM و شارژ وایرلس برخی از امکانات مانیتور این شاسی بلند لوکس را تشکیل میدهند. از نظر مواد بکار رفته در درون کابین، کادیلاک XT6 خودرویی کاملا لوکس و غنی به حساب میآید. بیشتر سطوح کابین مانند قسمت بالایی داشبورد، کنسول مرکزی خودرو، پنل درها و فرمان خودرو با چرم مرغوب پوشیده شده که راحتی و آسایش برای سرنشینان به ارمغان میآورد.
از آپشنهای جداگانه در نظر گرفته شده برای این شاسی بلند لوکس میتوان به گرمکن و تهویه صندلیهای جلو و ردیف دوم خودرو، یونیزه کننده هوای درون خودرو و سیستم صوتی مدل Bose با 14 اسپیکر اشاره کرد. دوربین دید در شب، سیستم NFC و کیلس استارتر نیز از دیگر امکاناتی است که برای سرنشیان این خودرو تعبیه شده است. از سیستمهای امنیتی بکار رفته در کادیلاک XT6 نیز میتوان به دوربین دید اطراف خودرو با کیفیت HD، سیستم هشدار برخورد از جلو، نمایش فاصله تا خودرو جلویی، ترمزهای اضطراری هوشمند و ترمز خودکار با قابلیت تشخیص عابر پیاده اشاره کرد.
فضای باز کادیلاک XT6 با وجود ردیف سوم تنها 357 لیتر است که با خواباندن صندلیهای ردیف سوم این فضا به 1220 لیتر افزایش مییابد. پیشرانهای که کادیلاک برای XT6 در نظر گرفته یک موتور 3.6 لیتری 6 سیلندر است که توانی معادل 310 اسببخاری و 367 نیوتون بر متر گشتاور تولید میکند. سیستم انتقال قدرت این خودرو نیز یک گیربکس 9 سرعته اتوماتیک است که توانی تولیدی پیشرانه به هر چهارچرخ خودرو منتقل میکند. قیمت کادیلاک XT6 هنوز توسط شرکت کادیلاک به صورت رسمی اعلام نشده است اما پیشبینی میشود قیمت پایهی آن مبلغ 60.000 دلار باشد. پیش فروش این خودرو از بهار سال جاری میلادی آغاز و نیز روانه بازارهای جهانی خواهد شد.