• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
blank blank blank
خانه خبر درگوشی
معاون نظارت بر کالاهای اساسی و سرمایه‌ای سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان با تاکید بر اینکه پرونده تخلف گروه صنعت خودرو آذربایجان برای سازمان محرز شده است، گفت: پرونده تخلف این خودروسازبرای رسیدگی به سازمان تعزیرات حکومتی منتقل شده است.

تخلف خودروسازی آذویکو محرز شد

معاون نظارت بر کالاهای اساسی و سرمایه‌ای سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان با تاکید بر اینکه پرونده تخلف گروه صنعت خودرو آذربایجان برای سازمان محرز شده است، گفت: پرونده تخلف این خودروسازبرای رسیدگی به سازمان تعزیرات حکومتی منتقل شده است.

توسط سبقت آزاد
۱۳۹۸-۱۱-۱۵
زمان مطالعه: 1 دقیقه
0

شاید خوشت بیاد

مجوز افزایش 50 درصدی قیمت روغن موتور

تاثیر قیمت خودرو روی افزایش هزینه خانوار

تخلف خودروسازی آذویکو محرز شدبه گزارش پایگاه خبری سبقت آزاد به نقل از فارس، حدود 5 هزار نفر از مالباختگان خرید خودرو از شرکت خودروسازی صنعت خودرو آذربایجان «آذویکو» با  ثبت سوژه «عدم انجام تعهدات شرکت خودروسازی صنعت خودرو آذربایجان «آذویکو» در سامانه «خبرگزاری فارس» خواستار احقاق حقوق خود از مراجع ذیصلاح و قانونی شدند. 
براساس اعلام این مالباختگان شرکت آذویکو بعد از اعلام برنامه زمان بندی تحریم‌های ظالمانه آمریکا و با علم و اطلاع و آگاهی کامل نسبت به تحریم‌ها و تبعات آن و با تبلیغات گسترده و دروغین و فریبکارانه و با ادعای اینکه تحریم‌ها هیچ تاثیری در تحویل خودروها ندارد و به اندازه چندین برابر پیش فروش‌ها قطعه در داخل کشور وجود دارد، اقدام به پیش فروش حدود 6400 دستگاه خودرو نموده‌ است.
اما پس از گذشت بیش از یک سال از موعد تحویل خودروها، این شرکت از تحویل خودروها امتناع کرده و به هیچ وجه پاسخگوی حواله‌داران نمی‌باشد و در جدیدترین اظهار نظر، اعلام کرده است که هیچ خودرویی را تحویل نخواهد داد و حواله‌داران می‌توانند انصراف دهند. این در حالی است که طبق آمار رسمی بانک مرکزی، شرکت صنعت خودرو آذربایجان تا پایان اسفند 97 به میزان 20میلیون دلار ارز دولتی4200 تومان دریافت کرده‌است و همچنین طبق آمار رسمی ماهانه تولید خودرو منتشر شده توسط وزارت صمت تا پایان اسفند97 تعداد 3570 دستگاه خودرو تولید کرده‌است.
پیرو این موضوع فارس گفت‌وگویی با وحید منایی عضو هیات مدیره و معاون نظارت بر کالاهای سرمایه‌ای و خدمات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید کنندگان انجام داد که در ادامه آمده است: 
منایی در این رابطه به خبرنگار فارس گفت: براساس شکوایه‌های مطرح شده توسط شاکیان شرکت آذویکو به سازمان حمایت در اسفند ماه سال 97 سازمان  از موضوع خلف وعده  مدیران  شرکت صنعت خودرو آذربایجان در تحویل به موقع خودروهای پیش‌فروش مطلع شدیم.
عضو هیات مدیره و معاون نظارت بر کالاهای سرمایه‌ای و خدمات با بیان اینکه براین اساس مدیران این شرکت به سازمان حمایت احضار شدند، گفت: به دنبال برگزاری چندین جلسه و شنیدن و بررسی دلایل عدم خلف وعده مسئولان این شرکت  و بنا به درخواست مدیران شرکت آذویکو مقرر شد تا فرصتی برای انجام تعهدات به مدیران این شرکت داده شود. 
وی گفت: بر این اساس مسئولان شرکت آذویکو برنامه‌‌ای را ارائه کردند تا براساس آن برنامه از اردیبهشت تا شهریور ماه 98 تمام خودروهای ثبت نام شده توسط خریداران را تحویل دهند. 
منایی اظهار داشت: با توجه به تعهد فوق سازمان حمایت بطور دائم وضعیت تحویل خودروها را پیگیری می‌کرد و در ماه‌های ابتدایی امسال این شرکت بطور مستمر حدود 40 دستگاه را تحویل مشتریان می‌داد و به این ترتیب بیش از 200 دستگاه خودرو را به مشتریان تحویل داد اما پس از مدتی تحویل‌ها متوقف شد و براساس اظهارات مدیران شرکت به علت عدم امکان تامین قطعات، تحویل‌ها به موقع انجام نشد. 
عضو هیات مدیره و معاون نظارت بر کالاهای سرمایه‌ای و خدماتی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان گفت: با توجه به عدم اجرای تعهدات توسط شرکت آذویکو تخلف عدم تعهد در تحویل برای سازمان حمایت محرز شد. 
وی بیان داشت: البته برخی شاکیان از شرکت مذکور به علت  گران‌فروشی شکایت کرده‌اند. بر این اساس که علیرغم قیمت تعیین شده برای تحویل خودروها ام جی 360 این شرکت خودروساز در هنگام تحویل خودروها با اشاره به افزایش قیمت ارز و نوسانات ناشی از آن از خریدار مبلغ بیشتری نسبت به قرارداد اخذ کرده است. 
منایی اظهار داشت: سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان با در نظر گرفتن جمیع مسائل حتی با دادن فرصت به فروشنده برای عمل به تعهدات در مقابل مشتریان  سعی کرد تا این پرونده از طریق مصالحه و کسب رضایت شاکیان به سرانجام برسد اما با توجه به اینکه شرکت آذویکو به تعهدات خود عمل نکرد و رضایت شاکیان هم حاصل نشد بالاخره پرونده‌ تخلف این شرکت تشکیل و برای رسیدگی به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شد. 
وی بیان داشت: از نظر سازمان حمایت تخلف شرکت آذویکو محرز است و پرونده به سازمان تعزیرات حکومتی منتقل شده و در آنجا در مرحله رسیدگی توسط قضات قرار دارد. 

برچسب ها: آذیکوافزایش قیمت محصولات ام جیام جی 360تاخیر در تحویل ام جی ۳۶۰سازمان حمایتسازمان حمایت از مصرف کنندهشرکت خودروسازی آذیکوشرکت خودروسازی صنعت خودرو آذربایجانشرکت صنعت خودرو آذربایجانعدم تحویل ام جی 360عدم تحویل محصولات ام جینمایندگی ام جی 360
نوشته قبلی

فرمول سال 99 طرح ترافیک شهر تهران

نوشته‌ی بعدی

نسل جدید هیوندای i20 مدل 2019؛ ترکیبی از تکنولوژی، ایمنی و زیبایی

ممکنه بپسندی

 سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با صدور بخش‌نامه‌ای مجوز افزایش قیمت 50 درصدی روغن‌ موتورهای دیزلی و 40 درصدی روغن‌ موتورهای بنزینی را برای مصرف داخلی این محصولات صادر کرد.
خبر درگوشی

مجوز افزایش 50 درصدی قیمت روغن موتور

۱۳۹۹-۰۸-۱۰
در حالی طی ماه گذشته هزینه خانوارهای ایرانی نسبت به پارسال بیش از ۴۱ درصد افزایش داشته که در این بین خودرو بالاترین حد تورم را به خود اختصاص داده و هزینه‌های مردم در این بخش به طور متوسط ۱۰۹ درصد نسبت به پارسال افزایش یافته است.
خبر درگوشی

تاثیر قیمت خودرو روی افزایش هزینه خانوار

۱۳۹۹-۰۸-۰۵
نوشته‌ی بعدی
هیوندای i20 مدل 2019

نسل جدید هیوندای i20 مدل 2019؛ ترکیبی از تکنولوژی، ایمنی و زیبایی

نایب رئیس کانون سردفتران و دفتریاران کشور گفت: به موجب ماده 32 لایحه مالیات بر ارزش افزوده، تنظیم سند خودرو در دفاتر اسناد رسمی الزامی شده است.

نقل وانتقال خودرو در دفاتر اسناد رسمی الزامی شد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − شش =

جدیدترین‌ها

اعلام شرایط فروش فوری و فوق العاده زامیاد EX دوگانه سوز

اعلام شرایط فروش فوری و فوق العاده زامیاد EX دوگانه سوز

۱۴۰۴-۰۶-۲۶
فروش بی وای دی چین L با قیمت قطعی

آغاز فروش بی وای دی چین L با قیمت قطعی ۱۴۰۴

۱۴۰۴-۰۶-۲۶
فروش نقدی–اعتباری محصولات سیبا موتور در نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴

آغاز فروش نقدی–اعتباری محصولات سیبا موتور در نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴

۱۴۰۴-۰۶-۲۶

شاید خوشت بیاد

  • دیدگاه‌ها
  • در جریان
به کمک نرم افزار مسیریابی OpenStreetMaps نصب رهیاب رایگان و GPS آفلاین با نقشه های آپدیت شده را تجربه خواهید کرد.

نصب رهیاب رایگان با منو و صدای فارسی برای کلیه هدیونیت ها

118
فیلم بررسی سورن پلاس

فیلم بررسی سورن پلاس بدون ۸۵ گانه!

3
بررسی فردا T5

بررسی فردا T5، نا امن و ضعیف در مقابل رقبا

16
ویدیو تست و بررسی چانگان CS55 پلاس در مقابل رقبا

ویدیو بررسی چانگان CS55 پلاس در مقابل رقبا + قیمت

7
کامیونت F38 دوگانه سوز بهمن دیزل

کامیونت F38 دوگانه سوز بهمن دیزل قیمت‌گذاری شد

۱۴۰۴-۰۶-۰۳
به کمک نرم افزار مسیریابی OpenStreetMaps نصب رهیاب رایگان و GPS آفلاین با نقشه های آپدیت شده را تجربه خواهید کرد.

نصب رهیاب رایگان با منو و صدای فارسی برای کلیه هدیونیت ها

۱۳۹۵-۱۰-۲۴
مقایسه لوکانو L7 و لوکانو L8 مشخصات فنی و قیمت کراس‌اوورهای جدید ماموت خودرو

مقایسه لوکانو L7 و لوکانو L8 مشخصات فنی و قیمت کراس‌اوورهای جدید ماموت خودرو

۱۴۰۴-۰۵-۰۱
علت وارد شدن آب به اتاق خودرو

علت وارد شدن آب به اتاق خودرو و ریختن آب کولر داخل ماشین از کولر

۱۳۹۶-۰۶-۳۱

پر بازدیدهای ماه

  • کامیونت F38 دوگانه سوز بهمن دیزل

    کامیونت F38 دوگانه سوز بهمن دیزل قیمت‌گذاری شد

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • نصب رهیاب رایگان با منو و صدای فارسی برای کلیه هدیونیت ها

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • مقایسه لوکانو L7 و لوکانو L8 مشخصات فنی و قیمت کراس‌اوورهای جدید ماموت خودرو

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • علت وارد شدن آب به اتاق خودرو و ریختن آب کولر داخل ماشین از کولر

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • بررسی جامع سایپا آریا در نمایشگاه خودرو مشهد 1404

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۲۸۵)
  • بازار خودرو (۴۸۲)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۲۸۶)
  • پیشنهاد سردبیر (۱۱۴)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۲)
  • خبر درگوشی (۴,۵۲۴)
  • داشبورد (۳۲۸)
  • فناوری در خودرو (۳۶۳)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۷)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۹۶۹)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • اعلام شرایط فروش فوری و فوق العاده زامیاد EX دوگانه سوز
  • آغاز فروش بی وای دی چین L با قیمت قطعی ۱۴۰۴
  • آغاز فروش نقدی–اعتباری محصولات سیبا موتور در نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴
  • فروش محصولات سواری و پیکاپ گروه بهمن در قالب مزایده
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©