به گزارش پایگاه خبری سبقت آزاد، عصر روز شنبه 25 دی ماه 1400 مراسم رونمایی از خودروی فونیکس تیگو 8 پرو با حضور جمعی از مدیران شرکت مدیران خودرو، هنرمندان و اصحاب رسانه در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد.
در این مراسم جک لی، مدیرعامل مجموعه مدیران خودرو ضمن خیر مقدم به حضار گفت: صنعت خودرو در جهان در حال بهروزرسانی بوده و مشتری دیگر خودرو را تنها یک وسیله رفت و آمد نمیبیند. در همین راستا و به منظور فراهم آوردن بالاترین سطح تکنولوژی و پاسخگویی به نیاز رو به رشد مشتریان از صنعت خودرو، شرکت مدیران خودرو از برند فونیکس که برند پرمیوم این شرکت است رونمایی کرده است.
مدیر عامل شرکت مدیران خودرو ضمن اشاره به اینکه برند فونیکس پرچمدار استفاده از تکنولوژی خودروی هوشمند در ایران است عنوان کرد: فونیکس قصد دارد بهترین خودروها را به همراه بهترین خدمات به مردم ایران ارائه کند و خودروی تیگو 8 پرو اولین پرچمدار برند فونیکس است که از طراحی جدید این شرکت بهره میبرد و بالاترین سطح تکنولوژی را در میان رقبا داراست.
جک لی با اشاره به مشخصات فنی و آپشنهای سطح بالای خودروی تیگو 8 پرو از جمله تکنولوژی خودران سطح ۲/۵ در این خودرو، گفت: خودروی فونیکس تیگو 8 پرو زیباترین محصول شرکت و پرآپشنترین خودروی حال حاضر بازار ایران است. خودروی تیگو 8 پرو با شعار «از فرست کلاس خود لذت ببرید»، طوری طراحی شده که در عمل امکانات first class را برای مشتریان و به ویژه مردم خوب ایران فراهم کند.
پس از آن، خودروی فونیکس تیگو 8 پرو با حضور کامبیز دیرباز بازیگر محبوب سینما و تلویزیون و کورش محمدخانی راننده فرمولا رسما رونمایی شد.
کامبیز دیرباز ضمن اشاره به کیفیت بالای خودروی فونیکس تیگو 8 پرو گفت: کیفیت، حق مشتری است. امیدواریم شاهد پیشرفت صنعت خودرو در کشور بوده و روند عرضه خودروهای باکیفیت ادامه یابد.
کوروش محمدخانی نیز با بیان این نکته که با تکنولوژی میانهای ندارد عنوان کرد: خودروی فونیکس تیگو 8 پرو را به چالش کشیده و از لحاظ قدرت و ایمنی با خودروی کمنظیری روبرو هستیم.
اهورا نیازی نیز از فعالین حوزه تکنولوژی در این مراسم حضور داشت که ضمن نمایش ویدیویی مبنی بر توضیح امکانات و آپشنهای موجود در خودروی فونیکس تیگو 8 پرو در این مراسم، در مورد این خودرو صحبت کرد و گفت: در دنیای امروز بسیاری از تکنولوژیها وجود دارند که ممکن است کاربردی نباشند اما تکنولوژیهای بهکار رفته در خودروی فونیکس تیگو 8 پرو مسلما کاربردی بوده و به راننده کمک میکنند تا حسی لذتبخش از رانندگی را تجربه کند.
در ادامه مهندس حسین شریعت عضو هیئت مدیره شرکت مدیران خودرو، قیمت رسمی خودروی تیگو 8 پرو را اعلام کرد. بر این اساس، قیمت 17 میلیارد و 500 میلیون ریال به عنوان قیمت مصوب و رسمی خودروی فونیکس تیگو 8 پرو اعلام شد. مدت زمان گارانتی خودرو نیز 7 سال یا 200 هزار کیلومتر اعلام شد که برای تیگو 8 پرو 5 سال یا 10 نوبت سرویس رایگان در نظر گرفته شده است.
با این قیمت محکوم به شکست هست ۱۰۰٪
دست شون درد نکنه دقیقا ۳ برابر قیمت جهانی
خیلی خیلی گرون میدهند