• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو
شرکت‌های سایپا و کرمان موتور با دو کراس اور لیفان X60 اتوماتیک و چانگان CS35 اتوماتیک با هم به رقابت پرداخته‌اند و در این رقابت، قیمت خودروها و آپشن‌های ارائه شده در آن‌ها برنده را مشخص خواهد نمود. در این مطلب به مقایسه این خودرو پرداخته‌ایم.

مقایسه لیفان X60 اتوماتیک و چانگان CS35 اتوماتیک

شرکت‌های سایپا و کرمان موتور با دو کراس اور لیفان X60 اتوماتیک و چانگان CS35 اتوماتیک با هم به رقابت پرداخته‌اند و در این رقابت، قیمت خودروها و آپشن‌های ارائه شده در آن‌ها برنده را مشخص خواهد نمود. در این مطلب به مقایسه این خودرو پرداخته‌ایم.

توسط مهندس اشکان معصومی
مرداد ۱۶, ۱۳۹۹
زمان مطالعه: زمان موردنیاز برای مطالعه: 8 دقیقه
0

به گزارش پایگاه خبری سبقت آزاد، چند سالی است که بازار خودروهای کراس اور در ایران رونق یافته است و مخصوصا در بازه قیمتی پایین تر از صد میلیون تومان انتخاب‌های زیادی در پیش روی مشتریان هستند. برندهای چینی مانند گریت وال، چانگان، جیلی، برلیانس، چری و لیفان در بازار خودروهای CUV یا کلاس شاسی بلند جمع و جور کشور در حال رقابتی تنگاتنگ هستند و مطمئنا ملاک انتخاب مشتریان در این رقابت، کیفیت ساخت و نحوه قیمت گذاری شرکت‌های عرضه کننده خودروها است. چانگان CS35 خودرویی است در شرکت سایپا کاشان تولید می‌شد و این شرکت عرضه آن در بازار را به عهده داشت.

مقایسه لیفان X60 اتوماتیک و چانگان CS35 اتوماتیک

همچنین چند سالی است که مدل گیربکس اتوماتیک خودروی لیفان X60 توسط شرکت کرمان موتور تولید گردیده و پا به عرصه رقابت با کراس اورهای اتوماتیک بازار را داشت. شرکت‌های سایپا و کرمان موتور با دو کراس اور لیفان X60 اتوماتیک و چانگان CS35 اتوماتیک با هم به رقابت پرداخته‌اند و در این رقابت، قیمت خودروها و آپشن‌های ارائه شده در آن‌ها برنده را مشخص خواهد نمود. در این مطلب به مقایسه این خودرو پرداخته‌ایم.

شاید خوشت بیاد

مشخصات لیفان ایکس 70، محصول احتمالی خودروسازان بم

طرح تبدیل خودرو ساندرو به چانگان CS35 – دی 98

مقایسه لیفان X60 اتوماتیک و چانگان CS35 اتوماتیک

لیفان X60:
خودروی کراس اور تک دیفرانسیل Lifan X60 توسط شرکت کرمان خودرو تولید گردیده و به بازار کشور عرضه می‌شود. طراحی این خودرو در سال 2011 توسط یک شرکت طراح خودروی ایتالیایی انجام گرفته است و با طول 4325 میلی‌متر، عرض 1790 میلی‌متر و ارتفاع 1690 میلی‌متر در ابعاد یک خودروی شاسی بلند جمع و جور(CUV) است. فاصله 2600 میلی‌متری بین محورهای عقب و جلو، فضای مناسبی را در اختیار سرنشینان قرار داده است. نمای جلوی این خودرو تا حدی شبیه به نسل قبلی هیوندای سانتافه است که دارای چراغ‌های هالوژن نسبتا بزرگ و جلوپنجره با نوارهای افقی نقره‌ای رنگ با لوگوی لیفان در وسط آن جلب توجه می‌کند.

مقایسه لیفان X60 اتوماتیک و چانگان CS35 اتوماتیک

چراغ‌های راهنما در زیر چراغ‌های اصلی خودرو در قاب مشکی قرار دارند و چراغ‌های مه شکن گرد نیز در زیر سپر و در دو طرف دریچه ذوزنقه‌ای شکل ورود هوا جای گرفته‌اند. گلگیرهای عضلانی همراه با ریل باربند روی سقف، آنتن به شکل باله کوسه و رینگ‌های آلومینیومی‌16 اینچی پنج پره، ظاهری اسپرت برای خودرو فراهم نموده است. در نمای جانبی، خطی مورب از گلگیر جلوی خودرو شروع شده و با عبور از روی دستگیره درها به قسمت بالای چراغ عقب منتهی می‌شود. نمای کناری این خودرو با رقیبش MVM X33 وجه تشابه دارد و در طراحی آینه‌های جانبی از روی نسل قبل مرسدس بنز C-Class تقلید شده است.

#مطلب مرتبط – تست و بررسی لیفان X60 اتوماتیک

نمای عقب خودرو توسط اسپویلر عقب سقف با چراغ ترمز سوم، چراغ‌های LED ذوزنقه‌ای شکل و زه کرومی‌ ‌براق در بالای پلاک، تکمیل شده است. چراغ‌های مه شکن در ارتفاع مناسبی در روی سپر عقب قرار گرفته اند و دیفیوزر زیر سپر عقب، لوله اگزوز خودرو را در بر دارد. رینگ‌های 16 اینچی آلومینیومی ‌لیفان X60 توسط لاستیک‌های 215/60 R16 پوشانده شده‌اند. وزن خالص لیفان X60 1330 کیلوگرم و حجم مخزن سوخت آن 55 لیتر است. در تست های تصادف CNCAP چین، خودروی لیفان X60 توانسته امتیازی بین 4 تا 5 ستاره ایمنی را کسب نماید.

مقایسه لیفان X60 اتوماتیک و چانگان CS35 اتوماتیک

برای طراحی نمای داخلی خودروی لیفان X60 از تریم داخلی دو نسل قبل خودروی تویوتا Rav4 تقلید شده است. برخلاف کابین مدل گیربکس دستی لیفان X60 که ترکیبی از دو رنگ مشکی و کرم با قطعاتی به رنگ نقره‌ای است، در مدل اتوماتیک این خودرو، تریم کاملاً به رنگ مشکی تعبیه شده است که تنها قطعاتی کرومی ‌رنگ برای تزئین به کار رفته است. در پانل پشت فرمان و در بین دو صفحه آنالوگ سرعت سنج و دور موتور، یک صفحه گرد دیجیتال به عنوان کامپیوتر سفری جهت نمایش اطلاعات مورد نیاز راننده مانند سرعت، میزان مصرف سوخت و مسافت طی شده، تعبیه گردیده است. صندلی‌های خودرو به شکلی ارگونومیک طراحی شده‌اند و دارای روکش چرم هستند که دارای قابلیت تنظیم به صورت دستی در چهار جهت هستند. تجهیزات ایمنی این خودرو شامل دو ایربگ در ردیف جلو، سیستم ترمز ضد قفل(ABS) چهارکاناله و سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز(EBD)، سنسور دنده عقب، قفل مرکزی با کنترل از راه دور، سیستم ضدسرقت، سیستم نمایش زمان تعویض لنت ترمز، دوربین دید عقب و قفل کودک هستند. از امکانات رفاهی این خودرو می‌توان به سیستم صوتی CD/MP3 با شش بلندگو، صفحه نمایش 8 اینچی با سیستم ناوبری GPS، تلویزیون دیجیتال سیستم تهویه مطبوع دستی، صندلی‌های چرم با کنترل دستی، صندلی‌های عقب تا شونده، آینه‌های جانبی برقی با چراغ راهنما، فرمان تلسکوپی قابل تنظیم، دکمه‌های کنترلی روی غربیلک فرمان، سانروف دو حالته برقی با شیشه دودی، چراغ هالوژن جلو با سیستم تنظیم چراغ، سنسور روشن شدن اتوماتیک چراغ‌ها، چراغ LED عقب، دماسنج و پرده شیشه عقب اشاره کرد.

مقایسه لیفان X60 اتوماتیک و چانگان CS35 اتوماتیک

این خودرو توسط یک پیشرانه چهار سیلندر 16 سوپاپ 1.8 لیتری DOHC به حجم دقیق 1794 سی سی با استاندارد آلایندگی یورو4 مجهز شده است که توسط شرکت ریکاردو انگلستان طراحی شده است. این پیشرانه به سیستم زمانبندی متغیر سوپاپ(VVT) و کنترل سیستم الکترونیکی موتور(EFI) مجهز بوده و قدرت 131 اسب بخار و گشتاور 168 نیوتن متر را تولید می‌کند. گشتاور تولیدی موتور توسط یک گیربکس متغیر پیوسته(CVT) به چرخهای جلو منتقل می‌گردد که شتاب صفر تا صد 14 ثانیه و حداکثر سرعت 170 کیلومتر در ساعت را برای آن فراهم نموده است. ظرفیت باک این خودرو 55 لیتر و میزان مصرف سوخت ترکیبی آن 8.2 لیتر است. سیستم ترمز جلو از نوع دیسکی دو جداره خنک شونده با قابلیت تهویه و کالیپر چهار پیستونه و در عقب از نوع دیسکی معمولی با کالیپر دو پیستونه است. سیستم تعلیق در جلو از نوع ستون مک فرسون با میل تعادلی و فنر حلقوی و در عقب از نوع میله تعادلی با تیرچه یکپارچه و فنر حلقوی تعبیه شده است. فرمان خودرو از نوع هیدرولیک است و فرمان پذیری مناسبی را برای خودرو فراهم کرده است.

مقایسه لیفان X60 اتوماتیک و چانگان CS35 اتوماتیک

چانگان CS35:
خودروی چانگان CS35 یک خودروی کراس اور(CUV) تک دیفرانسیل است که توسط شرکت سایپاکاشان به تولید می‌رسد و به بازار ایران عرضه می‌شود. بدنه این خودروی کراس آور، دارای طول 4160 میلی‌متر ، عرض 1810 میلی‌متر و ارتفاع 1670 میلی‌متر است و فاصله بین دو محور عقب و جلوی خودرو 2560 میلی‌متر است. این خودروی دیفرانسیل جلو در سال 2013 توسط یک شرکت ایتالیایی طراحی خودرو، طراحی شده است که دارای ظاهری جوان پسند و اسپرت است و البته نشانه‌هایی از طراحی خودروی هیوندای ix35 به وضوح در نمای عقب خودرو به چشم می‌خورد. چراغ‌های جلو و عقب خودرو با طراحی جدید، نمای زیباتری را نسبت به دیگر رقبای چینی این خودرو ایجاد نموده‌اند. چراغ‌های هالوژن جلوی خودرو در دو طرف جلوپنجره همرنگ بدنه قرار دارند و لوگوی بزرگ چانگان در روی دو نوار باریک جلوپنجره قرار گرفته است.

#مطلب مرتبط – تجربه سواری با چانگان CS35 مونتاژ

چراغ‌های راهنما به همراه مه شکن در زیر سپر و در قاب مشکی قرار گرفته‌اند و لامپ‌های LED روشنایی روز(DRL) در حاشیه دریچه ذوزنقه‌ای شکل ورود هوا در قسمت زیرین سپر تعبیه شده‌اند. خط مورّبی که در کناره بدنه CS35 از گلگیر جلو شروع شده و با گذر از زیر دستگیره درهای جانبی تا چراغ عقب خودرو ادامه یافته، ظاهری زیبا به نمای جانبی خودرو بخشیده است و مجموعا هماهنگی خاصی بین گلگیرهای عضلانی خودرو و سپرها وجود دارد. رینگ‌های 17 اینچی 5 پره با لاستیکهای اندازه 215/50 R17 پوشانده شده اند و در ترکیب با گلگیرهای عضلانی، ریل باربند روی سقف، آنتن باله ای، اسپویلر عقب سقف و طرح ستون C با سقف شناور، ظاهری اسپرت و زیبا به نمای جانبی خودرو بخشیده است.

مقایسه لیفان X60 اتوماتیک و چانگان CS35 اتوماتیک

نمای عقب خودرو شبیه به خودروی ix35 است و قسمتی از چراغ‌های عقب روی در صندوق قرار دارند. چراغ‌های مه شکن در روی سپر واقع شده‌اند و دیفیوزر پهن عقب به رنگ نقره‌ای در قسمت پایین سپر عقب واقع گردیده است. وزن خالص لیفان X60 1270 کیلوگرم و حجم مخزن سوخت آن 52 لیتر است. چانگان CS35 در تست‌های تصادف CNCAP چین 5 ستاره ایمنی کسب نموده است که آن را کمی ‌ایمن تر از لیفان نشان می‌دهد.

مقایسه لیفان X60 اتوماتیک و چانگان CS35 اتوماتیک

خودروی چانگان CS35 تریم داخلی اسپرت و زیبایی دارد و کیفیت مواد و قطعات به کار رفته در تریم کابین آن بهتر از رقبا است. صندلی‌های چرمی ‌این خودرو دارای طراحی ارگو نومیک هستند و صندلی راننده قابلیت تنظیم در شش جهت است. امکانات رفاهی این خودرو شامل صندلی‌های چرمی ‌با تنظیم برقی صندلی راننده در شش جهت، سیستم صوتی CD/MP3 با قابلیت اتصال USB و شش بلندگو، صفحه نمایش لمسی 7 اینچی برای سیستم صوتی و تصویری، سیستم ناوبری GPS، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، سانروف برقی دوحالته، آینه‌های جانبی تاشوی برقی، چراغ‌های هالوژن جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع، دکمه‌های کنترلی روی فرمان، شارژر تلفن همراه و iPad، سیستم مسافرتی هوشمند In-Call 2.0 شامل دستیار ایمنی، راهنمای سفر، منشی خودرو و اطلاعات و سرگرمی ‌هستند. همچنین تجهیزات ایمنی مانند چهار ایربگ، سیستم ترمز ABS با سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز(EBD) و سیستم کمکی ترمز(BAS)، سیستم کروزکنترل، سیستم کنترل کشش(TC)، سیستم کنترل الکترونیکی پایداری خودرو (ESP)، سیستم قفل مرکزی با کنترل از راه دور، سیستم ضد سرقت و سنسور پارک دنده عقب در CS35 تعبیه شده‌اند که آن را از لحاظ تجهیزات ایمنی، نسبت به X60 کامل تر نموده است.

مقایسه لیفان X60 اتوماتیک و چانگان CS35 اتوماتیک

سیستم قوای محرکه خودروی چانگان CS35 شامل یک پیشرانه چهار سیلندر 1.6 لیتری BlueCore با حجم دقیق 1598 سی سی و استاندارد آلایندگی یورو4 است که قدرتی معادل 123 اسب بخار و گشتاوری برابر با 160 نیوتون متر ایجاد می‌کند. گشتاور خروجی موتور توسط یک گیربکس 4 سرعته اتوماتیک آیسین ژاپن به محور جلو منتقل می‌شود. این خودرو امکان دسترسی به حداکثر سرعت 170 کیلومتر در ساعت و شتاب صفر تا صد 14 ثانیه را دارد و میزان مصرف سوخت آن در شهر 9.8 لیتر، در جاده 5.8 لیتر و در سیکل ترکیبی 7 لیتر است. این خودرو در جلو دارای سیستم تعلیق مک فرسون و در عقب مجهز به میله تعادلی پیچشی (Trailing Arm) است. سیستم ترمز در جلو از نوع دیسکی سوراخدار با سیستم تهویه و در عقب از نوع دیسکی است. فرمان خودرو از نوع برقی(EPS) است که حساس به سرعت است و با افزایش سرعت خودرو، نرمی‌ فرمان کاهش می‌یابد.

مقایسه لیفان X60 اتوماتیک و چانگان CS35 اتوماتیک

نتیجه گیری:
از نظر ایمنی، خودروی چانگان CS35 نسبت به لیفان X60 بهتر ظاهر شده است، چرا که چانگان دارای چهار ایربگ است؛ ولی لیفان تنها دو ایربگ دارد. در بخش طراحی و ساخت نیز، در شاسی CS35 از تکنیک‌های به روزتری استفاده شده است. همچنین در این خودرو، در شریط اضطراری سیستم ترمز کمکی ترمز(BAS) می‌شود، ین در حالی است که لیفان X60 تنها به سامانه ABS و EBD مجهز است و چیزی به عنوان ترمز اضطراری در آن دیده نمی‌شود. همچنین سیستم‌های ایمنی کروزکنترل، کنترل کشش(TC) و کنترل الکترونیکی پایداری خودرو(ESP) در چانگان تعبیه شده‌اند، ولی در خودروی لیفان وجود ندارند که همین امر باعث افزایش پایداری CS35 در سرپیچ‌ها و بهبود هندلینگ و فرمان پذیری آن در مقایسه با X60 گردیده است.

مقایسه لیفان X60 اتوماتیک و چانگان CS35 اتوماتیک

در تست تصادف استاندارد چین یعنی CNCAP خودروی چانگان CS35 پنج ستاره ایمنی را دریافت نموده است، در حالی که امتیاز خودروی لیفان X60 بین چهار تا پنج ستاره بوده است. در این تست‌ها مشخص گردید که ستون A لیفان X60 نسبت به چانگان CS35 از مقاومت کمتری برخوردار است و در هنگام تصادفات از روبرو، قسمت عقب خودرو از خود واکنش نامناسبی را نشان می‌دهد. به طور خلاصه می‌توان گفت که CS35 اتوماتیک خودرویی ایمن تر از X60 اتوماتیک است. وجود سیستم تهویه مطبوع نیز یک برگ برنده برای این خودرو محسوب می‌گردد. این در حالی است که در X60 اتوماتیک، صفحه نمایشگر، تلویزیون دیجیتال و دوربین عقب به صورت استاندارد نصب شده است و این در حالی است که برای چانگان باید این تجهیزات را به صورت سفارشی تهیه نمود.

مقایسه لیفان X60 اتوماتیک و چانگان CS35 اتوماتیک

جدول مقایسه امتیازات:

پارامتر

چانگان CS35 اتوماتیک

لیفان X60 اتوماتیک

قابل دسترس بودن برای اقشار مختلف

8

8

ارزش در مقابل قیمت

8

7

بهره‏مندی از تکنولوژی روز

8

7

خدمات پس از فروش

8

8

کیفیت ساخت

7

7

توانائیهای حرکتی در کلاس خود

7

7

امکانات و راحتی

8

7

به روز بودن طراحی

8

8

عامه پسند بودن طراحی

7

7

هزینه‏های نگهداری

7

7

افت قیمت و بازار فروش دست دوم

7

7

مجموع امتیاز از 110

83

80

 

جدول مشخصات فنی:

 

چانگان CS35 اتوماتیک

لیفان X60 اتوماتیک

موتور

چهار سیلندر 16 سوپاپ BlueCore

چهار سیلندر 16 سوپاپ VVT

حجم موتور (سی سی)

1598

1794

قدرت(اسب بخار/دور در دقیقه)

123/6000

131/6000

گشتاور (نیوتن متر در دور در دقیقه)

160/4000-5000

168/4200

شتاب 0 تا 100 (ثانیه)

14

14

حداکثر سرعت (کیلومتر در ساعت)

170

170

جعبه دنده

4 سرعته تیپ ترونیک

CVT

وزن (کیلوگرم)

1270

1330

طول*عرض*ارتفاع (میلی‌متر)

1670*1810*4160

1690*1790*4325

حجم مخزن سوخت (لیتر)

52

55

میانگین مصرف سوخت (لیتر)

7.2

8.2

قیمت (میلیون تومان)

؟

؟

برچسب ها: چانگان CS35چانگان سی اس 35لیفانلیفان x60لیفان ایکس 60مقایسه لیفان X60 با چانگان CS35مقایسه لیفان ایکس 60 با چانگان سی اس 35نقد بررسی لیفان X60 و چانگان CS35

با زدن این دکمه اخبار و شرایط فروش خودروها را آنلاین مال خودت کن

با من خداحافظی کن
نوشته قبلی

قرعه‌کشی خودرو هیچ دردی از بازار خودرو دوا نکرد

نوشته‌ی بعدی

وقتی به جای نیسان با کارکرد یک میلیون مایل بهت نیسان صفر مجانی میدن!

مهندس اشکان معصومی

کارشناس خودرو، تست درایور و مترجم مطالب فنی

ممکنه بپسندی

در ادامه با سبقت آزاد همراه باشید تا با یکدیگر به بررسی محصول جدید خودروسازان بم یعنی لیفان ایکس 70 بپردازیم.
به زودی در بازار خودرو ایران

مشخصات لیفان ایکس 70، محصول احتمالی خودروسازان بم

اردیبهشت ۲۱, ۱۳۹۹
شرکت سایپا برای مشتریانی که خودرو ساندرو ثبت‌نام کرده بودند، خودرو چانگان را به عنوان جایگزین پیشنهاد داده است.
بازار خودرو

طرح تبدیل خودرو ساندرو به چانگان CS35 – دی 98

دی ۲, ۱۳۹۸
نوشته‌ی بعدی
داستان جالب این دوتا فرانتیِر رو می‌دونید؟ شاید بگید خب اره دوتا رنگ متضاد واسه طرفدارای استقلال و پرسپولیسه دیگه! اما نه این جوری نیست، اگه ماجراشو نمی‌دونید خوندن این مطلب رو بهتون پیشنهاد می‌کنم. قبل از اینکه خبر رو بخونید یادآوری کنم هر مایل حدودا برابر ۱.۶ کیلومتره.

وقتی به جای نیسان با کارکرد یک میلیون مایل بهت نیسان صفر مجانی میدن!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − هفده =

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۲۷۹)
  • بازار خودرو (۴۱۴)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۲۴۹)
  • پیشنهاد سردبیر (۹۲)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۱)
  • خبر درگوشی (۴,۳۹۳)
  • داشبورد (۳۲۷)
  • فناوری در خودرو (۳۴۸)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۶)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۹۱۱)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • اطلاعیه گروه بهمن درباره اظهارات شهرداری منطقه ۱۸ تهران
  • مراسم تست درایو بایک بیجینگ U5 پلاس برگزار شد؛ سومین محصول دیار خودرو در مسیر تحول
  • قرارداد تولید ۳۰ هزار دستگاه کامیونت دوگانه سوز زامیاد به امضا رسید
  • خصوصی سازی سایپا در ایستگاه اهلیت سنجی متقاضیان؛ تحلیل یک گزینه جدی
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©