• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه خبر درگوشی
با گذشت 5 ماه از آخرین موعد تکمیل خودروهای ناقص کف کارخانه که قبلاً توسط مسؤولان وزارت صنعت اعلام شده بود، هم‌چنان شاهد دپوی خودروهای ناقص در پارکینگ خودروسازان و انتظار خریداران برای تحویل خودرو هستیم.

وعده بی‌ سرانجام وزارت صنعت برای تکمیل خودروهای کف کارخانه و کاهش قیمت‌‌ ها

با گذشت 5 ماه از آخرین موعد تکمیل خودروهای ناقص کف کارخانه که قبلاً توسط مسؤولان وزارت صنعت اعلام شده بود، هم‌چنان شاهد دپوی خودروهای ناقص در پارکینگ خودروسازان و انتظار خریداران برای تحویل خودرو هستیم.

توسط سبقت آزاد
۱۳۹۸-۱۱-۰۷
زمان مطالعه: زمان موردنیاز برای مطالعه: 3 دقیقه
0

شاید خوشت بیاد

رشد سهام سایپا در پایان معاملات امروز/ سایپا تمام‌قد سبزپوش شد

آغاز پیش فروش محصولات سایپا و پارس خودرو از روز سه شنبه

وعده بی‌ سرانجام وزارت صنعت برای تکمیل خودروهای کف کارخانه و کاهش قیمت‌‌ هابه گزارش پایگاه خبری سبقت آزاد به نقل از فارس، در حالی که مسئولان وزارت صنعت تیر امسال وعده داده بودند که خودروهای ناقص کف کارخانه‌های خودروسازی حداکثر تا یک ماه و نیم یعنی تا شهریورماه تکمیل شوند، این اتفاق هنوز عملیاتی نشده و همچنان شاهد وجود خودروهای ناقص در کف کارخانه‌ هستیم.
طبق جدیدترین آمار مربوط به خودروهای ناقص دپو شده کف کارخانه‌های خودروساز، به گفته محمد شهپری، عضو هیأت مدیره انجمن قطعه‌سازان، در حال حاضر تعداد خودروهای کف سایپا به صفر رسیده و خودروهای کف ایران‌ خودرو نیز حدود 15 هزار دستگاه است.
به این ترتیب همچنان در کف کارخانه، خودروی ناقص و دپو شده وجود دارد و وعده وزیر صنعت برای تکمیل این خودروها عملی نشده است.
اوایل امسال اعلام شد که تولید حدود 180 هزار خودرو در ماه‌های گذشته توسط ایران خودرو و سایپا معطل چند قطعه است و در کف کارخانه رسوب کرده‌اند. این اتفاق باعث شد تا تأخیر زیادی در تحویل خودرو به مشتریان اتفاق بیفتد و همین امر نارضایتی خریداران را به همراه داشت. در این راستا جلسات مختلفی برای تکمیل خودروهای ناقص توسط مسئولان وزارت صنعت و مدیران خودروساز برگزار و قرار شد قطعات ناقصی از طرق مختلف به ویژه تولید داخل تأمین شوند به طوری که به گفته مقیمی، معاون وقت وزیر صنعت خودروهای ناقص طی یک ماه و نیم یعنی نهایتاً تا ابتدای شهریور ماه تکمیل شوند.
مقیمی گفته بود: بخشی از قطعات کسری از داخل و بخشی نیز از طریق واردات تأمین خواهد شد و این خودروها وارد بازار می‌شوند. هم اکنون نیز برنامه خودروسازان طوری تنظیم شده که خودروهای تولیدی روز در همان زمان تولید تبدیل به خودروی تحویلی شوند و دیگر هیچ خودرویی در کف کارخانه‌ها انباشت نخواهد شد.
در نهایت، وعده مقیمی عملی نشد و حالا هم که معاون وزیر خود به عنوان مدیر عامل ایران خودرو منصوب شده همچنان رسوب خودروهای ناقص در این کارخانه‌ ادامه دارد.
رضا رحمانی، وزیر صنعت نیز اوایل شهریور گفته بود:‌ تعدادی از خودروسازان که قطعاتشان وارداتی بوده، اکنون با مشکل در تولید و عمل به تعهداتشان روبرو شده اند، اما سازمان حمایت پیگیر مشکلاتشان است و واردات قطعات مورد نیاز آنها در اولویت قرار دارد.
وی گفته بود:‌ تعهدات این خودروسازان که معوق مانده بیش از صد هزار دستگاه است و اکنون برخی قطعاتشان تامین شده، بخشی دیگر ال. سی. مربوطه گشایش یافته و ارز هم به طرف خارجی منتقل شده، اما به دلیل تحریم ها قطعات به ایران نرسیده است.

داخلی سازی و رشد تولید، قیمت خودرو را کاهش نداد
برگزاری میز داخلی‌سازی در صنعت خودرو از جمله اقداماتی بود که توسط وزارت صنعت برگزار شد تا علاوه بر تأمین قطعات ناقصی خودروهای تولیدی، عاملی برای کاهش قیمت تمام شده خودرو باشد.
در همین خصوص،‌ رضا رحمانی، وزیر صنعت پیشتر وعده داده بود که با افزایش تولید و عرضه خودرو، شاهد کاهش قیمت خودروها خواهیم بود. وی گفته بود: با داخلی‌سازی ۳ قطعه میز اول ۲۰ هزار خودرو از کف پارکینگ خارج و تحویل مردم شده است که این رقم قابل توجه است.
با استناد به صحبت مسئولان وزارت صنعت و همچنین طبق آمار فعالان صنعت خودرو،‌ تیراژ تولید خودروهای داخلی نیز روندی افزایشی داشته است. این رشد تیراژ تولید برخلاف صحبت وزیر صنعت، عاملی برای کاهش قیمت کارخانه‌ای خودروها نبوده است.
مهدی صادقی نیارکی، سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت نیز در این مورد در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس که پرسید برگزاری میزهای تعمیق ساخت داخل در صنعت خودرو و امضای تفاهم‌نامه‌های داخلی‌سازی قطعات، چه آثار ملموسی برای مردم دارد و آیا باعث کاهش قیمت خودرو می‌شود؟ گفته بود: نتیجه این اتفاقات، افزایش اشتغال برای مردم است علاوه بر این، کاهش وابستگی به واردات و افزایش عمق ساخت داخل نیز ایجاد خواهد شد.
به گفته وی، وقتی داخلی‌سازی افزایش یابد شاهد کاهش ارزبری خودرو خواهیم بود و در نتیجه هزینه‌ای برای خرید دانش فنی پرداخت نخواهد شد. این مسأله باعث پایین آمدن قیمت خودرو خواهد شد.
به این ترتیب بر اساس صحبت‌های چند ماه پیش وزیر صنعت مبنی بر داخلی‌سازی 3 قطعه خودرو و با توجه به اینکه قطعاً طی ماه‌های اخیر نیز داخلی‌سازی بخش دیگری از قطعات صورت گرفته، انتظار می رود که این موارد باعث کاهش قیمت تمام شده تولید خودرو و در نتیجه پایین آمدن قیمت کارخانه‌ای خودروها شود اما تاکنون شاهد کاهش قیمت خودرو در شرکت‌های خودروساز نبوده‌ایم و این وعده مسئولان وزارت صنعت نیز به سرانجام نرسیده است.
از سویی، با استناد به صحبت مسئولان وزارت صنعت و همچنین طبق آمار فعالان صنعت خودرو،‌ تیراژ تولید خودروهای داخلی نیز روندی افزایشی داشته است به طوری که به گفته شهپری عضو هیأت مدیره انجمن قطعه‌سازان، در حال حاضر تولید روزانه سایپا حدود 2 هزار دستگاه و در ایران‌ خودرو بیش از 2 هزار دستگاه است.
این رشد تیراژ تولید در حالی اتفاق افتاده که برخلاف صحبت وزیر صنعت، عاملی برای کاهش قیمت کارخانه‌ای خودروها نبوده است.

برچسب ها: افزایش قیمت خودروایران خودروتولید خودروخودروسازانسایپاصنعت خودروصنعت خودروسازیقطعات خودروقطعه خودروقیمت خودروکاهش قیمت خودرووزارت صنعت و معدن
نوشته قبلی

تولید محدود محصولات رنو در ایران آغاز شد

نوشته‌ی بعدی

تولید ۶۰۰ هزار خودرو هدف ایران خودرو در سال ۱۳۹۹

سبقت آزاد

منتشر کننده مقالات و اخبار داخلی و خارجی مرتبط با خودرو

ممکنه بپسندی

رشد سهام سایپا در پایان معاملات امروز
خبر درگوشی

رشد سهام سایپا در پایان معاملات امروز/ سایپا تمام‌قد سبزپوش شد

۱۴۰۴-۰۵-۱۳
پیش فروش محصولات سایپا و پارس خودرو
خبر درگوشی

آغاز پیش فروش محصولات سایپا و پارس خودرو از روز سه شنبه

۱۴۰۴-۰۵-۱۱
نوشته‌ی بعدی
مدیرعامل ایران‌خودرو اعلام کرد تولید ۶۰۰ هزار دستگاه خودرو در سال ۹۹ هدف ایران خودرو خواهد بود.

تولید ۶۰۰ هزار خودرو هدف ایران خودرو در سال ۱۳۹۹

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + 4 =

جدیدترین‌ها

افزایش عرضه خودروهای وارداتی

برنامه کرمان موتور برای افزایش عرضه خودروهای وارداتی

۱۴۰۴-۰۵-۱۳
رشد سهام سایپا در پایان معاملات امروز

رشد سهام سایپا در پایان معاملات امروز/ سایپا تمام‌قد سبزپوش شد

۱۴۰۴-۰۵-۱۳
برگزاری دهمین آزمون مهارتی سراسری نمایندگی‌های خدمات پس از فروش کرمان موتور

برگزاری دهمین آزمون مهارتی سراسری نمایندگی‌های خدمات پس از فروش کرمان موتور

۱۴۰۴-۰۵-۱۳

شاید خوشت بیاد

  • دیدگاه‌ها
  • در جریان
به کمک نرم افزار مسیریابی OpenStreetMaps نصب رهیاب رایگان و GPS آفلاین با نقشه های آپدیت شده را تجربه خواهید کرد.

نصب رهیاب رایگان با منو و صدای فارسی برای کلیه هدیونیت ها

116
مقایسه لوکانو L7 و لوکانو L8 مشخصات فنی و قیمت کراس‌اوورهای جدید ماموت خودرو

مقایسه لوکانو L7 و لوکانو L8 مشخصات فنی و قیمت کراس‌اوورهای جدید ماموت خودرو

2
قیمت دنا پلاس چقدر تمام می‌شود

قیمت دنا پلاس چقدر تمام می‌شود؟

1
تحول در استراتژی نام‌گذاری محصولات مدیران خودرو

تحول در استراتژی نام‌گذاری محصولات مدیران خودرو

1
علت وارد شدن آب به اتاق خودرو

علت وارد شدن آب به اتاق خودرو و ریختن آب کولر داخل ماشین از کولر

۱۳۹۶-۰۶-۳۱
خدمت رسانی برای کامیونت های جک با تمام ظرفیت ادامه دارد

خدمت رسانی برای کامیونت های جک با تمام ظرفیت ادامه دارد

۱۴۰۴-۰۴-۱۷
تیپ های میتسوبیشی اوتلندر آرین موتور

تفاوت تیپ های میتسوبیشی اوتلندر آرین موتور

۱۴۰۳-۰۴-۰۵
به کمک نرم افزار مسیریابی OpenStreetMaps نصب رهیاب رایگان و GPS آفلاین با نقشه های آپدیت شده را تجربه خواهید کرد.

نصب رهیاب رایگان با منو و صدای فارسی برای کلیه هدیونیت ها

۱۳۹۵-۱۰-۲۴

پر بازدیدهای ماه

  • علت وارد شدن آب به اتاق خودرو

    علت وارد شدن آب به اتاق خودرو و ریختن آب کولر داخل ماشین از کولر

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • خدمت رسانی برای کامیونت های جک با تمام ظرفیت ادامه دارد

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • تفاوت تیپ های میتسوبیشی اوتلندر آرین موتور

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • نصب رهیاب رایگان با منو و صدای فارسی برای کلیه هدیونیت ها

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • لوگوی شرکتهای خودروسازی دنیا به چه معناست؟

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۲۸۰)
  • بازار خودرو (۴۴۹)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۲۷۵)
  • پیشنهاد سردبیر (۱۱۱)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۱)
  • خبر درگوشی (۴,۴۷۳)
  • داشبورد (۳۲۸)
  • فناوری در خودرو (۳۵۵)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۶)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۹۴۰)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • برنامه کرمان موتور برای افزایش عرضه خودروهای وارداتی
  • رشد سهام سایپا در پایان معاملات امروز/ سایپا تمام‌قد سبزپوش شد
  • برگزاری دهمین آزمون مهارتی سراسری نمایندگی‌های خدمات پس از فروش کرمان موتور
  • تلفیق موتور توربو با گیربکس دو کلاچه تر؛ چرا ایکس 5 خودرو پرشتابی است؟
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©