• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو
راه اندازی تسلا Model S در سال 2012 ثابت کرد که یک اتومبیل الکتریکی می تواند به خوبی معادل نسخه بنزینی خود کار کند به شرطی که دارای ظرفیت باتری مناسب و البته قیمت بالا باشد! از آن زمان تا به امروز هزینه‌های باتری‌های لیتیوم یون به میزان قابل توجهی کاهش یافته است، درحالی‌که تکنولوژی باتری بهبود یافته است و آن را مقرون به صرفه‌تر می‌کند.

چرا تمام الکتریکی کردن خودروها زمانبر است؟

راه اندازی تسلا Model S در سال 2012 ثابت کرد که یک اتومبیل الکتریکی می تواند به خوبی معادل نسخه بنزینی خود کار کند به شرطی که دارای ظرفیت باتری مناسب و البته قیمت بالا باشد! از آن زمان تا به امروز هزینه‌های باتری‌های لیتیوم یون به میزان قابل توجهی کاهش یافته است، درحالی‌که تکنولوژی باتری بهبود یافته است و آن را مقرون به صرفه‌تر می‌کند.

توسط هانیه نی ساز
دی ۱۵, ۱۳۹۶
زمان مطالعه: زمان موردنیاز برای مطالعه: 3 دقیقه
0

اختصاصی سبقت آزاد | با توجه به بحث‌های امروزی دنیای خودرو، فکر کردن به تولید موتورهای صرفا بنزینی و یا دیزلی محکوم و ناپسند به نظر می‌رسد و شاید روزی فرا برسد که اینگونه خودروها به انبار کالاهای اسقاطی و زباله‌دان تاریخ بپیوندند. شکی هم نیست که صنعت خودرو در حال تغییرات منطقی است. 
در نمایشگاه فرانکفورت امسال، کلمه کلیدی که در سراسر سالن‌های نمایشگاه به چشم می‌آمد، واژه "الکتریکی" بود.
به عنوان مثال، روز قبل از نمایش، فولکس واگن اعلام کرد که تا سال 2030 نسخه‌های الکتریکی هر مدل در زیرمجموعه‌های این خودروساز بزرگ، از جمله خودروهایی که با برند آئودی، اشکودا، سئات و پورشه فروخته شود، ساخته خواهد شد.
همان شب، شرکت مرسدس، مادر کمپانی دایملر اظهار داشت که نسخه های الکتریکی از سبد محصولات فعلی خود را تا سال 2022 ارانه خواهد داد.

چرا تمام الکتریکی کردن خودروهای زمانبر است

شرکت‌های دیگر، از جمله ولوو، جگوار، لندروور و هوندا وعده‌های مشابهی دادند. این بدون شک برنامه‌های جاه طلبانه‌ای است. اما در ابتدا مهم این است که محدودیت‌های این راه را شناسایی کنیم.
فراموش نکنید که این خودروسازان هرگز نمی‌گویند به طور کامل از ماشین‌های دیزلی یا بنزینی خلاص خواهند شد. آنها صراحتا این وعده را داده‌اند که نسخه‌های الکتریکی محصولاتشان نیز در دسترس خواهد بود. 
اصلا بیایید ببینیم "الکتریکی" در واقع به چه معنی است.
می‌توان به وسایل نقلیه با باتری تمام الکتریکی اشاره کرد. اما می‌توان از این کلمه برای توصیف هیبرید نیز استفاده کرد. البته هیبریدها به صورت‌های مختلفی هستند.
به عنوان مثال، یک هیبرید پلاگین دارای یک ظرفیت باتری بزرگ است و اغلب قادر است تا حداقل بخشی از زمان به طور کامل بر روی برق کار کند، هرچند که یک موتور بنزینی نیز دارد. نوعی دیگر از هیبرید پلاگین، که اغلب EXTENDED EV نامیده می‌شود، یک ماشین الکتریکی با یک موتور بنزینی کوچک است که به عنوان یک ژنراتور عمل می‌کند.

شاید خوشت بیاد

6 برند خودروسازی که شاید ندانید زیر مجموعه های فولکس واگن هستند

فولکس ‌واگن ID.3 جدید رونمایی شد

چرا تمام الکتریکی کردن خودروهای زمانبر است

F1 سوپرماشین هایبرید مرسدس

یک تمام هیبریدی قوی، مانند تویوتا پریوس، از یک موتور الکتریکی نسبتا قدرتمند در کنار یک موتور سنتی احتراقی استفاده می‌کند، اما لازم نیست که آن را برای شارژ وصل کنید.
در عین حال، یک هیبرید متوسط یک ماشین متعارف است که مجهز به یک موتور الکتریکی کوچک است که به طور مثال، موتور را زمانی که خودرو در پشت چراغ راهنمایی متوقف می‌شود به طور موقت خاموش می‌کند. همچنین می‌تواند برای بهبود سیستم‌های کمکی قدرت و افزایش شتاب خودرو نیز استفاده شود.
خودروسازان برای انجام تعهدات خود می‌توانند به سادگی یک سری از هیبریدهای متوسط را ارائه دهند که تولیدشان ارزان‌تر از تمام هیبریدی‌ها تمام می‌شود، اما آنها میتوانند مزایای قابل توجهی از نظر عملکرد و مصرف سوخت ارائه دهند. اکثر اتومبیل‌های هیبریدی فعلی به این روش ساخته شده‌اند. اگر چه تعهدات آنها ممکن است به نظر کمی دراماتیک‌تر از آنچه واقعا هستند باشد، اما خودروسازانی که وارد این عرصه شده‌اند پول زیادی را در این زمینه سرمایه گذاری می‌کنند.
به عنوان مثال، فولکس واگن می‌گوید که تا سال 2025 یک چهارم اتومبیل‌هایش از باتری نیرو خواهند گرفت. ب‌ام‌و می‌گوید که 12 مدل خالص الکتریکی تا همان تاریخ عرضه خواهد کرد.

یوهان ونزیل تویوتا می گوید: یک جامعه هیدروژنی باید ایجاد شود.

یوهان ونزیل در تویوتا می گوید: "یک جامعه هیدروژنی باید ایجاد شود."

بنابراین، چه چیز ما را به سوی خودروهای الکتریکی سوق می دهد؟ عوامل متعددی نقش دارند.

راه اندازی تسلا Model S در سال 2012 ثابت کرد که یک اتومبیل الکتریکی می‌تواند به خوبی معادل نسخه بنزینی خود کار کند، به شرطی که دارای ظرفیت باتری مناسب و البته قیمت بالا باشد!
از آن زمان تا به امروز هزینه‌های باتری‌های لیتیوم یون به میزان قابل توجهی کاهش یافته است، در حالی که تکنولوژی باتری بهبود یافته است و آن را مقرون به صرفه‌تر می‌کند.
ثانیا قوانین ضد آلودگی در بازارهای کلیدی، سخت‌تر می‌شود. برای مثال در انگلستان و در سال 2021، محدودیت‌های جدیدی برای انتشار گاز دی اکسید کربن وجود خواهد داشت. آن محدودیت‌ها بسیار سخت‌تر از آنچه که در حال حاضر هستند خواهد بود.

خودروهای

از سال 2021 محدودیت‌های جدیدی برای انتشار دی اکسید کربن در اروپا وجود خواهد داشت
 

بنابراین با تولید خودروهایی که میزان تولید آلودگی‌شان صفر است تولید کنندگان راحت‌تر به اهداف‌شان می‌رسند. همین منطق برای ساخت هیبرید اعمال می‌شود. 
هر دوی این عوامل در حال حاضر تحت تأثیر تفکر طولانی مدت تولیدکنندگان بزرگ بوده است، در حالی که در ماه سپتامبر 2015، عامل دیگری نیز وارد بازی شد.
رسوایی در اعلام میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای، توجه ویژه همگان را به صنعت خودرو نشان می‌دهد، اما این واقعیت که ماشین‌های دیزلی به طور معمول باعث آلودگی بسیار بیشتری نسبت به شاخص‌های رسمی می‌شوند، بدجوری به چشم می‌آید.
نتیجه آن هم واکنش سیاستمداران و مصرف کنندگان بود و اینگونه شد که فولکس واگن، معمار این رسوایی، سعی کرد شهرت خود را با تبدیل شدن به یک رهبر در فناوری خودروهای الکتریکی، بازگرداند. به گزارش سبقت آزاد، ماتیاس مولر، مدیر اجرایی گروه فولکس واگن (VW) در فرانکفورت، به ما گفت: "ما یک شعار و یک هدف برای خودمان در نظر گرفته‌ایم. مصرف کنندگان، خودروهای پاک و مردم، هوای تمیز می‌خواهند، پس ما باید نوبه خودمان در این زمینه فعالیت کنیم."

 ماتیاس مولر، مدیر اجرایی گروه فولکس واگن (VW)

فراموش نمی‌کنیم که الکتریکی کردن خودروها قبل از رسوایی فولکس واگن نیز مطرح بوده اما حوادث دو سال پیش ممکن است به تسریع این روند کمک کرده باشد.
در حال حاضر، به نظر می‌رسد که خودروسازان، الکتریکی کردن خودروها را یک ضرورت می‌بینند و تلاش می‌کنند تا نتایج سودمند زیست محیطی و تجاری از این فرآیند کم و بیش اجتناب ناپذیر را به دست آورند.
بنابراین، همچینین سیاستمداران در گوشه و کنار جهان صحبت از ممنوعیت بنزین و اتومبیل‌های دیزلی می‌کنند که ممکن است دراماتیک و حتی سختگیرانه به نظر برسد. برای مثال، در انگلستان این ممنوعیت شامل خودروهای هیبریدی نخواهد شد.
کارشناسان این صنعت می‌گویند اینکه سال 2040 تاریخ اجرای این ممنوعیت باشد کاملا غیرممکن به نظر می‌رسد. چرا که در آن زمان همچنان خودروهای غیرهیبریدی در بازار باقی مانده‌اند.
مساله بعدی فراهم کردن زیرساختهاست.
طبق گفته موسسه ZapMap بریتانیا، در حال حاضر حدود 7300 جایگاه شارژ خودروهای الکتریکی در انگلستان وجود دارد و این میزان در حدود 10 عدد در روز افزایش می‌یابد. به گفته آژانس بین المللی انرژی، در کل این رقم حدود دو میلیون است.
واضح است که اگر نسخه‌های الکتریکی جایگزین میلیونها اتومبیل بنزینی و دیزلی شود، ما به سرمایه گذاری عظیمی در زیرساخت شارژ آنها نیاز خواهیم داشت که اگر فراهم نشود این فرآیند شکست خواهد خورد.
همچنین ما نیاز به باتری‌های زیادی داریم و برای شارژ آنها باید مکان‌هایی در نظر گرفته و ساخته شود. که این هم به زمان و هم به پول نیاز دارد.
در حال حاضر اتومبیل‌های هیبریدی پیشرفت بسیار خوبی را تجربه می‌کنند. به قول هارالد کروگر، مدیر اجرایی BMW : "اتومبیل های بنزینی و دیزلی در آن زمان همچنان وجود خواهند داشت".
کروگر میگوید: "شما در گذر زمان با سرمایه گذاری روی موتورهای احتراقی مثل موتورهای بنزینی و دیزلی، موتورهای بسیار کارآمدی را در آینده خواهید دید. اما در دراز مدت، شاهد یک پیشرفت و حرکت متداوم در حوزه موتورهای الکترونیکی خواهید بود.

خودروی مفهمومی خودران الکتریکی آئودی

 خودروی مفهومی خودران الکتریکی آئودی

 اما آیا چنین کانسپتهایی به زودی به واقعیت تبدیل خواهند شد؟

ماتیاس مولر از گروه VW با این نظر موافق است. او می گوید: "وجود یک همزیستی بین موتورهای احتراق داخلی و سیستم‌های برقی الکتریکی برای یک دوره مشخص وجود خواهد داشت و من نمی‌توانم به شما بگویم چه مدت طول خواهد کشید، به این دلیل که ما باید زیرساخت‌های مناسب را در جای خود قرار دهیم … ما باید ظرفیت باتری‌ها را افزایش دهیم. ما در مورد ظرفیت عظیم در اینجا صحبت می‌کنیم و که البته هنوز ایجاد نشده است."

برچسب ها: خودران الکتریکیخودروی الکتریکیخودروی تمام الکتریکیخودروی مفهومیفولکس واگنهیبرید پلاگین

با زدن این دکمه اخبار و شرایط فروش خودروها را آنلاین مال خودت کن

با من خداحافظی کن
نوشته قبلی

هیوندای i30 مدل 2018

نوشته‌ی بعدی

تویوتا لندکروزر 2016 یک شاسی بلند فول آپشن به مفهوم واقعی

هانیه نی ساز

استاد دانشگاه، مدرس موسسات زبان انگلیسی و مترجم وبسایت سبقت‌آزاد که از سال ۱۳۹۴ با تیم تولید محتوای سبقت آزاد همکاری دارم.

ممکنه بپسندی

زیر مجموعه های فولکس واگن
آموزش خودرو

6 برند خودروسازی که شاید ندانید زیر مجموعه های فولکس واگن هستند

اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
فولکس ‌واگن ID.3 جدید
خبر درگوشی

فولکس ‌واگن ID.3 جدید رونمایی شد

اسفند ۱۹, ۱۴۰۳
نوشته‌ی بعدی
تویوتا لندکروزر 2016

تویوتا لندکروزر 2016 یک شاسی بلند فول آپشن به مفهوم واقعی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + هشت =

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۲۷۹)
  • بازار خودرو (۴۱۴)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۲۴۸)
  • پیشنهاد سردبیر (۹۱)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۱)
  • خبر درگوشی (۴,۳۹۰)
  • داشبورد (۳۲۷)
  • فناوری در خودرو (۳۴۸)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۶)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۹۱۱)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • قیمت مزدا 3 و شرایط فروش 1404
  • شرایط فروش اقساطی محصولات بهمن دیزل
  • آریسان ۲ روز ۳۱ اردیبهشت‌ماه در بورس کالای ایران عرضه می‌شود
  • تسویه حساب خلافی برای دریافت پلاک جدید خودرو الزامی شد
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©