• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه فناوری در خودرو
برخی از باله‌های عقب یا اسپویلرها تنها به صورت یک لبه ظریف بر روی قسمت انتهایی درب موتور قرار می‌گیرند و بعضی از آنها با اندازه‌ای بزرگ طراحی شده‌اند که با افزایش سرعت خودرو به صورت خودکار گسترش پیدا می‌کنند.

15 خودرو با خاص‌ترین باله‌های عقب

برخی از باله‌های عقب یا اسپویلرها تنها به صورت یک لبه ظریف بر روی قسمت انتهایی درب موتور قرار می‌گیرند و بعضی از آنها با اندازه‌ای بزرگ طراحی شده‌اند که با افزایش سرعت خودرو به صورت خودکار گسترش پیدا می‌کنند.

توسط مهندس اشکان معصومی
اردیبهشت ۱۲, ۱۳۹۷
زمان مطالعه: زمان موردنیاز برای مطالعه: 4 دقیقه
3

نصب باله عقب یا اسپویلر در قسمت عقب بدنه خودروها با اهداف مختلفی انجام می‌گیرد. زمانی که شما یک راننده دبیرستانی هستید و ذهن شما با فیلمی مثل «سریع و خشن» مشغول شده است، با نصب باله در عقب «هوندا سیویک» آن را به یک خودروی اسپرت مسابقه‌ای خیابانی تبدیل می‌کنید، ولی زمانی که یک راننده حرفه‌ای در مسابقات باشید، نصب اسپویلر را برای چسبندگی بهتر لاستیک‌های خودرو به سطح جاده در سرعتهای بالاتر از 100 کیلومتر در ساعت انجام می‌دهید. در حقیقت اسپویلرها و باله‌های عقب خودرو، نقش اساسی در هماهنگی بین نیروی رو به پایین (Downforce) و نیروی درگ آیرودینامیکی دارند. باله‌های عقب با مدل‌ها و جنس‌های مختلفی ارائه می‌شوند، برخی از آنها تنها به صورت یک لبه ظریف بر روی قسمت انتهایی درب موتور قرار می‌گیرند و بعضی از آنها با اندازه‌ای بزرگ طراحی شده‌اند که با افزایش سرعت خودرو به صورت خودکار گسترش پیدا می‌کنند. سبقت آزاد در این مطلب به معرفی 15 مدل مختلف از اسپویلرها و بالچه‌های عقب در خودروهای امروزی پرداخته است.

1. ‏استون مارتین Vantage GT12:

استون مارتین ونتیج
خودروی استون مارتین ونتیج GT12 همانند پورشه GT3 دارای یکی از وحشیانه‌ترین و اسپرت‌ترین باله‌های عقب است که برای مسابقات ویژه GT طراحی شده. با وجود اینکه کمپانی استون مارتین از چندین دهه قبل درگیر مسابقات شده، هنوز برای ما عجیب است که این خودروهای لوکس بریتانیایی که توسط «جیمز باند» رانده می‌شدند، در روی درب صندوق دارای یک باله باشند. در مورد خودروی GT12 این اسپویلر از قطعات واجب و ضروری به حساب می‌آید. این کمپانی با تغییر جزئی مدل Vantage S با موتور 6.0 لیتری V12، قدرت موتور را تا 591 اسب بخار افزایش داده و سیستم تعلیق آن را از نوع مسابقه‌ای اسپرت و دیسک ترمز جلو را از نوع 40 سانتیمتری تعبیه نموده است. همچنین به دلیل کاربرد فیبرکربن در بدنه این خودرو، وزن آن حدود 100 کیلوگرم کاهش یافته و خودروی GT12  را به یک خودروی مسابقه‌ای تبدیل نموده است.

شاید خوشت بیاد

معرفی آستون مارتین DBX S مدل 2026 اوج لوکس‌گرایی در دنیای شاسی‌بلندها

رکورد شکنی شیائومی SU7 اولترا

2. بنتلی کنتیننتال GT3-R مدل 2015:

بنتلی کانتیننتال
زمانی که مشاهده می‌کنیم یک باله بزرگ اسپرت بر روی یک خودروی لوکس نصب شده است، کمی نامأنوس و ناسازگار به نظر می‌رسد، ولی قوی‌ترین بنتلی که می‌توانید آن را خریداری کنید، بنتلی کنتیننتال GT3-R است. در مدل GT3-R در مقایسه با مدل استاندارد GT V8 S، صندلیهای عقب خودرو به طور کلی برداشته شده‌اند و موتور 4.0 لیتری V8 توین توربوی آن تقویت شده است تا قدرتی معادل 572 اسب بخار تولید نماید. دیسک‌های ترمز آن با دیسک‌های سرامیک کربن جایگزین شده‌اند و کاربرد مقادیر زیادی از فیبرکربن در بدنه خودرو باعث شده تا وزن خودرو به میزان 100 کیلوگرم کاهش یابد. تعجبی ندارد که بنتلی کنتیننتال مدل GT3-R با شتاب صفر تا صد 3.6 ثانیه و حداکثر سرعت 270 کیلومتر در ساعت، در پیست مسابقه به چنین اسپویلر بزرگ و عجیبی نیاز داشته باشد تا تعادل آن بر روی سطح جاده حفظ شود.

3. شورلت کامارو Z/28 مدل 2015:

شورلت کامارو
مدل جدید Z/28 کامارو قویترین نسخه مسابقه‌ای نسل پنجم شورلت کامارو بوده است، به همین جهت تعجبی ندارد که در روی صندوق عقب آن یک بالچه اسپرت مسابقه‌ای دیده شود. اسپویلر عقب به همراه یک splitter در جلوی خودرو، توانایی تحمل فشاری بیشتر از 110 کیلوگرم نیرو را برای این خودرو فراهم نموده است. این خودرو به یک اسپویلر مشکی رنگ بزرگ مجهز گردیده که در قسمت بالای آن قطعه‌ای به نام «تیغه حصیری» قرار داده شده است. این قطعه ظریف به گفته کمپانی شورلت به طور موثری نیروی رو به پایین ایجاد شده توسط اسپویلر را افزایش می‌دهد. مطمئنا زمانی که شورلت کامارو Z/28 در پیست مسابقه «نوربورگ رینگ» زمان Lap معادل 7 دقیقه و 37 ثانیه را کسب نمود، این قطعه کار خود را به درستی انجام داده است.

4. شورلت کوروت Z06 مدل 2015:

شورلت کوروت
زمانی که خودروی شما دارای قدرت 650 اسب بخاری و گشتاور 880 نیوتن متری باشد، مطمئنا می‌خواهید از نیروی رو به پایین و خواص آیرودینامیکی خودرو و همچنین چسبندگی لاستیکهای آن به سطح جاده اطمینان حاصل نمایید. در مورد خودروی Z06 خریداران آن می‌توانند نیروی رو به پایین خودروی خود را با انتخاب اسپویلر آن انتخاب و تعیین نمایند. برای این خودرو یک اسپویلر استاندارد، یک اسپویلر بزرگ و یک اسپویلر فیبرکربنی سفارشی وجود دارد، ولی دوستداران واقعی این خودروی مسابقه‌ای، نسخه عملکردی Performance Package مدل Z07 را خریداری می کنند.
این نسخه عملکردی «کامارو» علاوه بر اصلاحات عمده و استاندارد جهت مسابقات، دارای یک اسپویلر عقب بزرگ متحرک و قابل تنظیم است که قسمت وسط آن به شکل شفاف طراحی شده تا مزاحم دید عقب راننده نشود. با این پکیچ اسپرت، خودروی Z06 بیشترین میزان نیروی درگ رو به پایین را در بین مدل‌های مختلف کامارو ایجاد می کند.

5. دوج وایپر ACR مدل 2016:

دوج وایپر
شکی در این نیست که خودروی دوج وایپر یک خودرو با عملکرد عالی اسپرت و مسابقه‌ای است. این خودرو با یک موتور 8.4 لیتری V10 قدرتی معادل 645 اسب بخار تولید می‌کند، ولی مدل جدید ACR دارای سیستم تعلیق پیشرفته، ترمزهای قوی‌تر و لاستیک‌هایی با چسبندگی بهتر به جاده است. همچنین این خودرو دارای بدنه‌ای اسپرت با قطعات اسپویلر و اسپلیتر اضافی بوده تا خواص آیرودینامیکی بهتری ایجاد نماید. باله عقب استاندارد این خودرو 1.77 متر پهنا دارد که بر روی دو پایه فلزی روی درب موتور قرار گرفته است، ولی اسپویلر سفارشی آن در پکیج اسپرت Extreme Aero دارای عرض 1.88 متر است. بنا به اعلام کمپانی دوج، با این پکیج مسابقه‌ای، خودروی ACR توانایی ایجاد شتاب جانبی 1.5g و نیروی رو به پایین آیرودینامیکی تا 907 کیلوگرم نیرو را دارد.

6. فورد فوکوس RS:

فورد فوکوس
زمانی که خودروهای هاچ‌بک از یک خودروی شهری معمولی به خودروهایی اسپرت تبدیل می‌شوند، این کلاس از خودروها نیز در قسمت عقب سقف، به یک اسپویلر کوچک مجهز می‌شوند. برخی اوقات این باله‌های عقب تنها برای زیبایی دادن به ظاهر خودرو تعبیه شده‌اند و بعضی وقتها نیز، برای بهبود و تنظیم شرایط آیرودینامیکی خودرو طراحی و ارائه می‌شوند. ولی در نسخه RS خودروی فورد فوکوس، باله تهاجمی عقب برای هدف جدی‌تری تعبیه شده است. این اسپویلر عقب سقف، در سرعتهای بالا نیروی رو به پایین ایجاد می‌کند و باعث شده تا این خودرو با موتور 2.3 لیتری توربوشارژر چهار سیلندر خطی خود، به قدرتی معادل 345 اسب بخار دست یابد. سیستم گیربکس 6 سرعته دستی و سیستم چهارچرخ برای انتقال قدرت موتور به چرخها به صورت استاندارد در این خودرو فراهم شده‌اند.

7. فورد GT:

فورد gt
فکر می‌کنید در خصوص باله عقب خودروی سوپراسپرت فورد GT چه نکته ویژه‌ای وجود داشته باشد؟ آیا ارتفاع آن به خصوص است یا عرض یا زاویه آن؟ چیزی که در طراحی خودروی مشهور فورد GT ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد، طراحی خاص بدنه عضلانی آن است که از جنس فیبرکربن طراحی شده. بدنه این خودرو، به گونه‌ای طراحی شده است که با ایجاد تونل‌هایی در میان بدنه، باد امکان حرکت از کناره‌های کابین خودرو به سمت باله عقب را پیدا می‌کند. در نتیجه، اسپویلر عقب خودرو همانند یک پل عمل می‌کند که علاوه بر طراحی منحصر به فرد، این بالچه قابلیت تنظیم خودکار را دارد. به این صورت که کامپیوترهای موجود در خودروی فورد GT می‌توانند همواره به گونه‌ای زاویه باله عقب را تنظیم نمایند که در هر زمان بیشترین نیروی روی به پایین را ارائه نماید. جالب اینجاست که بدانید موتور 3.6 لیتری V6 توین توربوی این خودرو قدرتی بیشتر از 600 اسب بخار تولید می‌کند.

8. فورد موستانگ شلبی GT350R:

فورد موستانگ شلبی
‏در خصوص خودروی فورد موستانگ شلبی GT350R رینگ‌های فیبرکربن و موتور V8 آن را فراموش کنید، چرا که در مورد این خودرو یکی از جالب ترین نکات فنی، باله عقب منحنی آن از جنس فیبرکربن است. این اسپویلر که مخصوص مسابقات طراحی شده است، در مقایسه با خودروی شهری GT350 وظیفه حفظ تعادل نیروی آیرودینامیک رو به پایین و نیروی درگ را دارد. به عبارت دیگر، زمانی که این خودرو را در پیست مسابقه می‌رانید، احساس سبکی در این خودرو نمی‌کنید. علاوه بر اسپویلر بزرگ عقب، نسخه GT350R به پره‌های جلو و دریچه‌های روی سپر مجهز شده است که برای کاهش جریانهای آشفته هوا طراحی شده‌اند. همچنین حاشیه‌های پلیمری کناره خودرو در زیر درب‌های جانبی، به عنوان مجرای عبور هوا از دیواره‌های کناری خودرو عمل می‌کنند و هوا را به سمت عقب خودرو هدایت می‌نمایند.

9. جگوار XFR-S مدل 2014 و 2015:

جگوار
با ارائه مدل سدان XF از کمپانی بریتانیایی جگوار مدلی جدید از این خودرو با باله عقب و ویژگیهای اسپرت عرضه گردیده است که XFR-S نام دارد. این خودرو با یک موتور 5.0 لیتری سوپرشارژر V8 قدرتی معادل 550 اسب بخار و گشتاوری برابر با 680 نیوتن متر ایجاد می‌کند و به همین جهت کمپانی جگوار سیستم تعلیق و ترمز خودرو را برای اطمینان از ایمنی و عملکرد مناسب، با قدرت بالای موتور سازگار نموده است.
یعنی سیستم ترمز پیشرفته‌تر، سیستم تعلیق مستحکم‌تر و اجزای آیرودینامیک بدنه به این خودرو اضافه شده‌اند تا خواص اسپرت و مسابقه‌ای آن را افزایش دهند. به نظر می‌رسد که اسپویلر بلند خودروی XFR-S از باله‌های عقب خودروی هوندا سیویک Si یا فورد فوکوس RS در وضعیت بهتری قرار گرفته است و به شما کمک می‌کند زمانی که حداکثر سرعت 300 کیلومتری این خودرو را آزمایش می‌کنید، خودروی جگوار شما نابود نگردد.

10. ‏کونیخ زگ وان:

کونیخ زگ وان
‏آیا خودروی کونیخ زگ وان یک سوپراسپرت است یا یک HyperCar؟ با توجه به اینکه مدل One کمپانی Koenigsegg با وزن تنها 1360 کیلوگرم، قدرت خارق‌العاده‌ای معادل 1341 اسب بخار تولید می‌کند، خود کمپانی کونیخ زگ مدل One خود را یک MegaCar نامیده است. شگفت انگیز است، ولی ما حقیقتا بیشتر از ابهت این خودرو در حیرت اسپویلر عجیب و غریب این خودرو هستیم. باله عقب خودرو توسط دو قطعه تقویتی بزرگ پشتیبانی شده است که از قسمت عقب کابین خودرو به سمت عقب گسترش یافته‌اند. این باله که از جنس فیبرکربن ساخته شده است، دارای سطوح منحنی و پره‌های باریکی در قسمت بالای گلگیرهای عقب است که مطمئنا برای بخشیدن زیبایی به این خودرو تعبیه نشده‌اند. بنا به اعلام کمپانی سازنده، این خودرو تنها به 21.19 ثانیه نیاز دارد تا به سرعت 300 کیلومتر در ساعت برسد و مجددا به سرعت صفر رسیده و متوقف گردد.

11. لامبورگینی آونتادور LP750-4 Superveloce مدل 2016:

لامبورگینی آوانتادور
عبارت Superveloce (سوپر ولوچه) در زبان ایتالیایی به معنی «فوق سریع» است ولی در اینجا که در ادامه نام لامبورگینی اونتادور LP750-4 قرار گرفته به معنی «باله بزرگ» می‌باشد. با نگاهی به خودروی لامبورگینی اونتادور مدل LP750-4 SV درمی‌یابیم که این خودرو یک خودروی کاملا تجاری است ولی مدل Superveloce با باله عقب بزرگ و بلند، قدرت بیشتر، وزن کمتر و هندلینگ مناسب‌تر به عنوان یک قدم بزرگ از این کمپانی ایتالیایی شناخته می‌شود. باله عقب خودرو از جنس فیبرکربن بوده و به شکل یک بومرانگ طراحی شده و در روی دو میله بلند در عقب موتور V12 خودرو قرار گرفته است. این اسپویلر بزرگ در سرعت‌های بالا خودرو را در پیست مسابقه حفظ می‌کند و از خروج خودرو از میدان جلوگیری می‌نماید. کمپانی لامبورگینی به زودی نسخه رودستر خودروی 500 هزار دلاری آوانتادور LP750-4 SV خود را به بازار معرفی خواهد کرد، ولی هنوز در خصوص اندازه اسپویلر آن اظهار نظری نشده است.

12. مک لارن P1 مدل 2014:

مک لارن پی 1
خودروی Hypercar هیبریدی مک لارن P1 دارای یک باله عقب متحرک بسیار بزرگ به شکل باله های نهنگ بوده که نحوه جابجایی آن در سرعتهای مختلف، عملکرد آیرودینامیکی خودرو را بهبود می‌بخشد. در خودروی P1 هر دو باله عقب جلوی بدنه، متحرک هستند و در شرایط متفاوت رانندگی، به صورت اتوماتیک وظیفه ترمزگیری اضافی، کاهش نیروی درگ و افزایش نیروی رو به پایین را فراهم می‌کنند. در حالت رانندگی مسابقه‌ای (Race Mode) باله عقب، نیروی رو به پایینی به میزان 600 کیلوگرم نیرو را فراهم می‌کند. همچنین در این خودرو یک سیستم کاهش نیروی درگ (DRS) وجود دارد که از خودروهای فرمولا وان اقتباس شده است. این سیستم زاویه Attack باله عقب را تا صفر درجه کاهش می‌دهد و در نتیجه، نیروی درگ تا 23% کاهش می‌یابد که امکان شتابگیری سریعتر خودرو را در مسیرهای مستقیم فراهم می‌کند. این خودروی هیبریدی با یک موتور بنزینی 3.8 لیتری V8 توین توربو، قدرت 727 اسب بخار را فراهم می‌نماید که با قدرت خروجی 176 اسب بخار از موتور الکتریکی، مجموعا قدرت فوق العاده 903 اسب بخار و شتاب صفر تا صد 2.8 ثانیه را ارائه خواهد کرد.

13. نیسان GT-R Nismo مدل 2016:

نیسان جی تی آر نیسمو
چه بخواهید خودروی نیسان GT-R Nismo را «گودزیلا» بنامید، چه آن را Skyline بنامید و چه به آن لقب «آشوبگر چهارچرخ» بدهید، به هر حال این خودرو یکی از سریعترین خودروهای تولیدی است که تاکنون از کشور ژاپن بیرون آمده است. البته نسخه Nismo این خودرو دارای یک موتور 3.8 لیتری توین توربوی V6 با قدرت 600 اسب بخار بوده و شاسی اسپرت خودرو توسط Nismo با فنرها و کمک فنرهای خاص، بهینه سازی شده است. همچنین ترمز جلو به دیسکهای 38 سانتیمتری Brembo مجهز شده و رینگ‌های 20 اینچی آن با لاستیکهای Dunlop Sports Maxx GT600 پوشانده شده‌اند. البته مهم‌تر از همه، این نسخه مسابقه‌ای GT-R، به یک باله عقب بزرگتر از نسخه استاندارد مجهز گردیده که توسط دو میله تقویتی بزرگ و عریض بر روی درب صندوق نصب شده است و به خودرو امکان عملکرد اسپرت‌تر و کسب زمان Lap معادل 7 دقیقه و 8 ثانیه را در پیست «نوربرگ رینگ» داده است.

14. پورشه 911 GT3 RS مدل 2016:

پورشه 911
خودروی پورشه 911 در نسخه مسابقه‌ای خود با عنوان GT3 دارای یک اسپویلر زیبا در عقب خودروست، ولی در نسخه جدید GT3 RS اسپویلر آن بزرگتر و کاربردی‌تر شده است. باله عقب بزرگ و قابل تنظیم خودرو، توسط دو میله تقویتی بلند در روی درب موتور آن تعبیه شده و در زیر آن یک بالچه دیگر به زیبایی در روی درب موتور به صورت یکپارچه با آن نصب شده است. در حقیقت در قسمت عقب بدنه خودروی پورشه 911 GT3 RS مدل 2016 دو عدد باله قرار دارند که به اتفاق اجزای آیرودینامیکی جلوی بدنه خودرو، خواص آیرودینامیک آن را بهبود می‌بخشند. در زیر بالچه‌ها یک موتور 4.0 لیتری شش سیلندر خطی قرار گرفته است که قدرتی معادل 500 اسب بخار را در دور موتور استثنایی 8250 دور در دقیقه ایجاد می‌کند. خودروی GT3 RS در مقایسه با مدل استاندارد GT3 دارای سقفی از جنس منیزیم، درب موتور و صندوق از جنس فیبرکربن، محورهای عریض‌تر و ترمزهای قوی‌تر می‌باشد. این خودرو با قیمتی معادل 176,895 دلار اصلا خودروی ارزان قیمتی نیست، ولی بهترین انتخاب برای ثبت یک زمان Lap در میدان مسابقه خواهد بود.

15. سوبارو WRX STI مدل 2016:

سوبارو
با آغاز زمان تحویل مدل 2016 خودروی سوبارو WRX STI، شما می‌توانید خودروی خود را بدون باله بزرگ عقب آن تحویل بگیرید. ولی ما به شما پیشنها می‌دهیم که این کار را انجام ندهید، چرا که این خودرو با باله بلند و برآمده روی درب صندوق، شبیه به نسل اجداد خود، یعنی خودروهای مسابقات رالی سوبارو است. هرچند که این باله بزرگ باعث کاهش فضای دید راننده درآینه عقب می‌شود و از طرف دیگر، این اسپویلر زیبا زمانی که با خودروی WRX STI 305 اسب بخاری خود با سرعت بالا می‌رانید، موجب جلب توجه پلیس خواهد شد. مدل استاندارد WRX به جای یک اسپویلر بزرگ و بلند، دارای یک باله باریک و ظریف در لبه درب صندوق است.

برچسب ها: اسپویلراستون مارتینباله عقببنتلی کانتیننتالپورشهخودروی اسپرتدوج وایپرسوباروسوپراسپرتشورلت کاماروشورلت کوروتفورد فوکوسفورد موستانگ شلبیلامبورگیتی آوانتادورمک لارننوربرگ رینگ

با زدن این دکمه اخبار و شرایط فروش خودروها را آنلاین مال خودت کن

با من خداحافظی کن
نوشته قبلی

پورشه با دو پرچمدار خود به پکن آمد: توریسمو و GT3

نوشته‌ی بعدی

گزارش ارزشیابی کیفیت خودروهای داخلی در فروردین 97

مهندس اشکان معصومی

کارشناس خودرو، تست درایور و مترجم مطالب فنی

ممکنه بپسندی

آستون مارتین DBX S مدل 2026
مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو

معرفی آستون مارتین DBX S مدل 2026 اوج لوکس‌گرایی در دنیای شاسی‌بلندها

اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴
شیائومی SU7 اولترا
فناوری در خودرو

رکورد شکنی شیائومی SU7 اولترا

اسفند ۱۱, ۱۴۰۳
نوشته‌ی بعدی
شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، گزارش ارزشیابی کیفی خودروهای تولید داخل درفروردین 97 را منتشر کرد.

گزارش ارزشیابی کیفیت خودروهای داخلی در فروردین 97

دیدگاه‌ها ۳

  1. افشین معصومی می‌گوید:
    قبل 7 سال

    بسیار تخصصی و جالب بود. متشکرم

    پاسخ
  2. محمدرضا مرالی می‌گوید:
    قبل 7 سال

    اطلاعاتی از این دست باعث افزایش دانش جمعی خصوصا جامعه متخصصین مرتبط با صنعت خودرو سازی کشور می گردد. ازجمع آوری و ارائه این مطالب متشکرم و از مطالعه آن لذت بردم. با آرزوی موفقیت برای دست اندرکاران سایت

    پاسخ
  3. محمد نجفی می‌گوید:
    قبل 7 سال

    مقاله آموزنده ای بود . ممنون از شما

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 5 =

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۲۷۹)
  • بازار خودرو (۴۱۴)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۲۴۸)
  • پیشنهاد سردبیر (۹۱)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۱)
  • خبر درگوشی (۴,۳۹۰)
  • داشبورد (۳۲۷)
  • فناوری در خودرو (۳۴۸)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۶)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۹۱۱)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • قیمت مزدا 3 و شرایط فروش 1404
  • شرایط فروش اقساطی محصولات بهمن دیزل
  • آریسان ۲ روز ۳۱ اردیبهشت‌ماه در بورس کالای ایران عرضه می‌شود
  • تسویه حساب خلافی برای دریافت پلاک جدید خودرو الزامی شد
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©