• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.

مشخصات و تفاوت تارا دنده اتوماتیک و تارا دنده دستی

پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.

توسط مهندس اشکان معصومی
اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۲
زمان مطالعه: زمان موردنیاز برای مطالعه: 4 دقیقه
0

شاید خوشت بیاد

هیچ محتوایی موجود نیست

تارا ایران خودرو

طراحی کابین و بدنه:
ایران خودرو و پژو سیتروئن پس از برقراری برجام، شرکت ایکاپ را تاسیس کردند تا تحت این مشارکت، خودروهای پژو ۳۰۱، پژو ۲۰۸ و پژو ۲۰۰۸ را تحت پلت‌فرم IKP1 تولید کنند. این پلتفرم ایرانیزه شده پلت‌فرم PF1 شرکت پژو- سیتروئن بود. پس از بازگشت تحریم‌ها، شرکت پژو از ایران خارج شد و شرکت ایکاپ به حالت تعلیق درآمد که منجر به فیس‌لیفت نمودن خودروی پژو ۳۰۱ توسط ایران خودرو و تولد خودروی K132 گردید.گروه صنعتی ایران خودرو، نام فارسی تارا را برای محصول جدید خود برگزیده است که ریشه فارسی دارد و به معنی ستاره، مردمک چشم و ملکه است. برخی قطعات این خودرو مانند بخش‌هایی از قالب جانبی، کابین و فریم سقف آن با پژو ۳۰۱ مشترک است و بیشترین تغییرات آن در بخش طراحی جلو و عقب خودرو انجام شده ‌است که به ادعای ایران خودرو، قطعات آن تا ۹۲ درصد داخلی‌سازی شده است. بدنه خودرو دارای طول 4505 میلیمتر، عرض 1748 میلیمتر و ارتفاع 1466 میلیمتر است و فاصله 2652 میلیمتری بین محورهای جلو و عقب، فضای مناسبی را برای سرنشینان فراهم نموده است. در نمای جلو، چراغ‌های LED جلو با طرح کاملا منحصربه‌فرد به جلوپنجره ذوزنقه‌ای شکل متصل شده‌اند که در زیر در موتور محدب و زیبایی قرار گرفته‌اند و لوگوی بزرگ کله اسب ایران خودرو در وسط جلوپنجره تعبیه گردیده است. در زیر سپر یک دریچه بزرگ ورود هوا قرار دارد که در دو طرف آن دریچه‌های هوای نسبتا بزرگ چهارگوش، در یک قاب پلاستیکی چراغ‌های روشنایی روز (DRL) و چراغ مه‌شکن را در خود جای داده‌اند.

تارا ایران خودرو

در نمای جانبی رینگ‌های اسپرت 14 پره آلومینیومی 16 اینچی و بزرگ تعبیه شده‌اند تا ظاهری اسپرت و جذاب را برای این خودرو فراهم نمایند. در نسخه دستی این خودرو، رینگ‌ها ازجنس فولادی و با اندازه 15 اینچ هستند. آینه‌های جانبی تاشوی برقی اتوماتیک با طرحی جدید به چراغ‌های راهنما و گرم‌کن مجهز گردیده‌اند و شیشه‌های جانبی آن با زه مشکی پوشانده شده‌اند. خط جانبی مستقیم و ساده‌ای با عبور از بالای دستگیره‌های جانبی از چراغ جلو تا چراغ عقب ادامه دارد، ولی در زیر دریهای جانبی، یک خط مورب از قسمت جلوی در جلو تا میانه‌های قسمت عقب در عقب امتداد یافته است.

تارا ایران خودرو

نمای عقب خودرو کاملا متفاوت و جدید است و شامل چراغ‌هایی است که دارای طرح خطوط زیگزاگ در قسمت بالایی هستند و همانند چراغ‌های عقب هیوندای آزرا و یا دوو اسپرو توسط یک نوار نورانی به هم متصل شده‌اند. در صندوق در زیر چراغ‌ها دارای طرحی محدب و برجسته است و در زیر سپر یک قاب مشکی تعبیه شده که چراغهای شب نما یا مه شکن را در خود جای داده است. طراحی شیشه عقب، پهن و بزرگ است و با شیب زیادی به در صندوق متصل شده است. در انتهای سقف نیز یک آنتن کوتاه قرار دارد.

تارا ایران خودرو

شرکت ایران خودرو اعلام کرده که خودروی تارا در نسخه اتوماتیک فول‌آپشن دارای امکاناتی نظیر رینگ ۱۶ اینچی آلومینیومی، سیستم ترمز ABS با سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD) و سیستم کمکی الکترونیکی ترمز (EBA)، سیستم کنترل الکترونیکی پایداری خودرو (ESC)، پیشگیری از هرزگردی چرخ‌ها (ASR)، سیستم کمکی حرکت در سراشیبی (HSA)، فرمان با سیستم کمکی برقی، تهویه مطبوع الکتریکی دستی (نیمه اتوماتیک)، سنسور نمایش فشار باد لاستیک‌ها (TPMS)، چهار ایربگ، کروزکنترل، صفحه نمایش ۷ اینچی مولتی‌مدیا مجهز به سیستم ناوبریGPS، اتصال بلوتوث تلفن‌همراه، هندزفری موبایل، سیستم صوتی با پورت USB و چهار بلندگو، دوربین دید عقب (RVC)، سانروف برقی، دکمه‌های کنترلی روی فرمان (MFC)، سنسور روشنایی اتوماتیک چراغ‌های جلو، سنسور باران، صندلی‌های برقی جلو، آینه جانبی برقی تاشوی خودکار، کامپیوتر سفری، سامانه ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای، سیستم عیب‌یابی هوشمند (مولتی پلکس)، سیستم ضدسرقت ایموبیلایزر، قفل مرکزی با ریموت کنترل، نمایش دمای محیط، سیستم روشنایی ترک خودرو و سنسورهای پارک عقب است. در نسخه دنده‌ای صندلی‌ها با روکش پارچه‌ای بوده و دارای قابلیت تنظیم دستی در چهار جهت هستند، ولی در نسخه اتوماتیک صندلی‌ها روکش چرمی دارند و در شش جهت به صورت برقی قابل‌تنظیم هستند.

تارا ایران خودرو

مشخصات فنی:
در اوایل عرضه خودروی تارا در مدل دستی، این خودرو با نسخه به‌روزرسانی شده پیشرانه  TU5با عنوان EC5 و با همان گیربکس ۵ سرعته دستی خانواده پژو 206 و 405 عرضه می شد، ولی با تولید نسخه ۶ سرعته دستی خودروی راناپلاس، گیربکس خودروی تارا نیز از نوع گیربکس ۶ سرعته دستی نیز تعبیه گردید. خودروی تارا درنسخه اتوماتیک، با همان پیشرانه EC5 نسخه به‌روزرسانی شده پیشرانه TU5 و گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک ارایه می شود. نظر به اینکه پیش از تولید پروژهK132، تولید اولیه پژو ۳۰۱ در تابستان ۹۸ درنمونه‌های گیربکس دستی و اتوماتیک در ایران خودرو آغاز شده بود، برخی شایعات برای عرضه نسخه اتوماتیک تارا با قوای محرکه پژو ۳۰۱ به گوش رسیده بود، همچنین قرار بود در نسخه اتوماتیک این خودرو از تلفیق موتور بهینه سازی شده EF7 توربو (با عنوان TC7) و گیربکس اتوماتیک ساخت چین استفاده شود که این موتور و گیربکس در واقع برای نسخه اتوماتیک دنا پلاس توربو در نظر گرفته شده‎اند، ولی در مراسم رونمایی رسمی این خودرو اعلام شد که خودروی تارا در هر دو نسخه اتوماتیک و دستی با همان پیشرانه EC5 تنفس طبیعی به مشتریان عرضه خواهند شد. پیشرانه EC5 ایران خودرو دارای حجم 1.6 لیتر است که توانایی تولید قدرت ۱۱۰ اسب بخار در دور موتور 6000 دور در دقیقه و گشتاور ۱۵۰ نیوتن‌متر در 4800 دور در دقیقه را دارد. البته باتوجه به برخورداری پیشرانه EC5 به سامانه زمان‌بندی هوشمند سوپاپ (VVT)، شاهد عملکرد بهتر آن نسبت به پیشرانه  TU5 بوده‌ایم. این پیشرانه با استاندارد یورو۵ سازگار بوده و در حال حاضر این قوای محرکه در کشور ساخت داخل شده است. شرکت ایران خودرو، خودروی تارا را در دو تیپ مختلف از نظر رده تجهیزات و مشخصات فنی ارایه می‌دهد که از نظر فنی مهمترین تفاوت آنها وجود گیربکس‌های 5 سرعته دستی و شش سرعته اتوماتیک است که می‌تواند باعث کاهش شتاب صفر تا صد به میزان ۲ ثانیه شود. در واقع مدل دنده دستی قادر به شتاب‌گیری صفر تا صد ظرف مدت 9.5 ثانیه است، ولی مدل اتوماتیک آن با شتاب رسمی11.5 ثانیه به وضوح خودروی کندتری محسوب می شود؛ البته حداکثر سرعت هر دو نسخه 190 کیلومتر است.

تارا ایران خودرو

از نظر میزان مصرف سوخت در سیکل شهری هم برتری از آن مدل دستی است که در هر صد کیلومتر در حدود 1.5 لیترکمتر از نسخه اتوماتیک مصرف می‌نماید، البته در سیکل ترکیبی نسخه اتوماتیک درهر صد کیلومتر 7.15 لیتر و نسخه دنده ای 6.7 لیتر مصرف می‌کنند. ولی درعوض، سطح تجهیزات رفاهی مدل اتوماتیک به میزان زیادی بالاتر از مدل دستی است که شامل تجهیزاتی مانند سیستم ورود بدون کلید، استارت دکمه‌ای، سانروف برقی و سامانه‌های ایمنی کنترل بخار بنزین و کمربند ایمنی سه نقطه‌ای، ایربگ‌های جانبی و صندلی‌های جلوی برقی می‌شود. باک خودرو 50 لیتر ظرفیت دارد و حجم فضای صندوق آن 640 لیتر است. وزن نسخه اتوماتیک 1190 کیلوگرم و نسخه دستی 1140 کیلوگرم است. سیستم ترمز در جلو و عقب از نوع دیسکی است. ایران خودرو در اوایل عرضه این خودرو، مبلغ پیش ‌پرداخت خودروی تارا را ۱۱۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و نسخه اتوماتیک آن را ۱۴۹ میلیون ۹۰۰ هزار تومان اعلام کرده بود که حدود 50 تا 60 درصد قیمت نهایی خودرو بود. در آن زمان، قیمت کارخانه‌ای نسخه اتوماتیک تارا حدود ۳۰۰ میلیون تومان بود ولی از همان ابتدا قیمت بازار آزاد آن به شکل چشم‌گیری افزایش یافت و با وضعیت بازار آن روزها این خودرو در مدل فول اتوماتیک، قیمتی در حدود 6۰۰ تا 7۰۰ میلیون تومان پیدا کرد. حال این خودرو در بازار آزاد در نسخه دستی قیمت حدود 850 میلیون تومان دارد و این در حالی است که نسخه اتوماتیک آن، دارای قیمت 1 میلیارد و صد میلیون است.

تارا ایران خودرو

تفاوت‌های تارا اتوماتیک و دستی
تارا دستی نیز مانند نسخه اتوماتیک ظرفیت بهره‌گیری از امکانات رفاهی و موتوری متعدد را داشته اما ایران‌خودرو برای فروش بیشترش، ترجیح داده تا امکانات خاصی چون سانروف را به نسخه اتوماتیک محدود کند. برای بررسی بیشتر تفاوت‌های تارای اتوماتیک و دستی می‌توانید جدول زیر را مشاهده کنید:

  تارا دنده دستی تارا اتوماتیک
نوع موتور TU5P TU5P
حجم موتور (cc) ۱۶۰۰ ۱۶۰۰
قدرت (اسب بخار) ۱۱۰ ۱۱۰
گشتاور (نیوتن متر) ۱۴۴ ۱۴۴
تعداد سوپاپ ۱۶ ۱۶
گیربکس ۵ سرعتی دستی ۶ سرعتی اتوماتیک
شتاب اولیه (ثانیه) ۱۲.۵ ۱۳
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت) ۱۹۰ ۱۹۰
مصرف سوخت ترکیبی (لیتر در ۱۰۰ کیلومتر) ۷.۰۶ ۷.۲۹
ترمز

ترمزهای دیسکی جلو و عقب EBA، ESC، ABS، HSA

ترمزهای دیسکی جلو و عقب EBA، ESC، ABS، HSA

کیسه هوا راننده و سرنشین جلو راننده، سرنشین جلو و جانبی
سنسور و دوربین دنده‌عقب دارد/ ندارد دارد/ دارد
ایزوفیکس دارد دارد
کمربند ایمنی سه نقطه‌ای با قبلیت پیش‌کشنده و تنظیم ارتفاع سه نقطه‌ای با قبلیت پیش‌کشنده و تنظیم ارتفاع
سایر امکانات رفاهی سیستم ضدسرقت/ قفل مرکزی با ریموت/ سیستم قطع خودکار سوخت/ سیستم کنترل بخار بنزین سیستم ضدسرقت/ قفل مرکزی با ریموت/ سیستم قطع خودکار سوخت/ سیستم کنترل بخار بنزین
فضای باز صندوق‌عقب (لیتر) ۶۴۰ ۶۴۰
باک بنزین (لیتر) ۵۰ ۵۰
سایز و نوع رینگ ۱۵ اینچی فولادی با روکش قالپاق ۱۶ اینچی آلومینیومی
کروز کنترل دارد دارد
سانروف برقی ندارد دارد
سیستم تهویه‌مطبوع برقی برقی
سیستم صوتی و تصویری نمایشگر لمسی ۷ اینچی/ درگاه USB/ بلوتوث/ میرورلینک/ بلندگوی جانبی و طاقچه عقب نمایشگر لمسی ۷ اینچی/ درگاه USB/ بلوتوث/ میرورلینک/ بلندگوی جانبی و طاقچه عقب
پنجره‌ها جلو  و عقب برقی جلو  و عقب برقی
صندلی

روکش پارچه‌ای با تنظیم ۶ حرکتی دستی برای راننده و ۴ حرکتی دستی برای سرنشین جلو, صندلی‌های تاشو عقب

روکش چرم و پارچه با تنظیم ۴ حرکتی برقی (۲ حرکت دستی) برای راننده و ۲ حرکتی برقی (۲ جرکت دستی) برای سرنشین جلو,صندلی‌های تاشو عقب

فرمان برقی برقی
آینه آینه جانبی برقی آینه جانبی برقی تاشونده با چراغ راهنما
ورود بدون کلید و دکمه خاموش/ روشن ندارد دارد
سنسور نور و باران ندارد دارد
چراغ‌ها چراغ روز/ مه‌شکن جلو و عقب/ قابلیت تنظیم ارتفاع پراغ جلو/ سیستم روشنایی ترک خودرو چراغ روز/ مه‌شکن جلو و عقب/ قابلیت تنظیم ارتفاع پراغ جلو/ سیستم روشنایی ترک خودرو
تریم داخلی مشکی مشکی
سایز تجهیزات سیستم پایش فشار باد/ دکمه کروزکنترل روی فرمان/ دکمه‌های کنترل سیستم صوتی MFC/ بازکن قفل در صندوق‌عقب سیستم پایش فشار باد/ دکمه کروزکنترل روی فرمان/ دکمه‌های کنترل سیستم صوتی MFC/ بازکن قفل در صندوق‌عقب

معایب تارا:
تارا خودرویی است که تماما براساس پژو ۳۰۱ طراحی و ساخته شده است و درحقیقت باوجود امکانات بیشتر، کیفیت کمتری نسبت‌به آن دارد. کابین و صندوق جادار، سواری بی‌سروصدا، راندمان مناسب، سیستم کنترل پایداری و امکانات نسخه اتوماتیک آن را به گزینه‌ای مناسب برای خانواده تبدیل می‌کند اما کیفیت نه‌چندان مطلوب ادوات داخلی، کمبود امکانات نسخه دستی، سواری بدون‌هیجان و ارگونومی عجیب آن را از چشم برخی کاربران می‌اندازد و از ارزش خرید آن در بازار می‌کاهد. استهلاک نسبتا بالای پیشرانه TU5، کیفیت لوازم، مشکلات مونتاژی ناشی از عدم دقت در خط تولید یا طراحی، ستون‌های جانبی B عریض و همرنگ بدنه مشابه خودروهای ارزان قیمت، حذف و کمبود امکانات نسبت به رقبای چینی، ساده‌سازی بیش از حد و تعدادی مشکلات ریز دیگر نیز آزاردهنده هستند.


 

پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
پروژه K132 ایران خودرو در اوایل سال 97 کلید خورد که برای تولید یک خودروی سواری نسخه فیس‌لیفت پژو ۳۰۱ تعیین گردید. این خودرو براساس پلت‌فرم IKP1 ایران خودرو طراحی و ساخته شده است که تغییریافته پلت‌فرم PF1 پژو- سیتروئن است و مبنای همان پلت‌فرم پژو 301 کمپانی PSA بوده و پلت‌فرم مشترک با خودروهای پژو ۲۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C-Elyse است. این پروژه اولین بار در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ در جلسه هیئت دولت توسط رییس جمهور وقت، حسن روحانی رونمایی شد و سپس به‌طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو درشرکت ساپکو عرضه و رونمایی گردید و از ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ پیش فروش آن آغاز شد. در این مطلب به معرفی این خودرو می پردازیم.
 

برچسب ها: تارا اتوماتیکوتارا دستی
نوشته قبلی

بررسی فاو بستیون T77 پرو بهمن موتور

نوشته‌ی بعدی

فونیکس به دنبال آغاز مسیری جدید و سفری تازه

مهندس اشکان معصومی

کارشناس خودرو، تست درایور و مترجم مطالب فنی

ممکنه بپسندی

هیچ محتوایی موجود نیست
نوشته‌ی بعدی
در ایران اما شرایط متفاوتی را شاهد هستیم و تقریبا پرجمعیت‌ترین شهرها در رده آلوده‌ترین شهرها قرار دارند. اینکه کلان‌شهرهایی مثل تهران، مشهد، اصفهان، کرج، تبریز و اهواز، بالاترین رتبه‌ها در زمینه آلودگی هوا را به خود اختصاص داده اند، گواه این نکته است مساله تا حد زیادی به عدم توسعه زیرساخت‌های استفاده از خودروهای برقی برمی‌گردد. همچنین بیش از 5 سال ممنوعیت در زمینه واردات خودرو نیز عامل دیگری است که شهروندان از امکان استفاده خودروهای نیمه برقی و هیبرید نیز محروم باشند.

فونیکس به دنبال آغاز مسیری جدید و سفری تازه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 16 =

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۲۸۰)
  • بازار خودرو (۴۰۴)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۲۴۵)
  • پیشنهاد سردبیر (۸۶)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۱)
  • خبر درگوشی (۴,۳۷۸)
  • داشبورد (۳۲۷)
  • فناوری در خودرو (۳۴۸)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۶)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۹۱۱)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • ماجرای خبر فارس از توقف تولید در یک خودروسازی چه بود؟
  • سوپر اسپرت جدید بی ام و تایید شد؛ بازگشت روح M1 افسانه‌ای؟
  • معرفی مائسترو S800 سدان فوق لوکس چینی با الهام از رولزرویس و مرسدس میباخ
  • سوپر اسپرت بی ام و اسکای تاپ؛ ستاره بی‌چون‌وچرای نمایشگاه شانگهای 2025
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©