به گزارش پایگاه خبری سبقت آزاد به نقل از روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، محمود ترفع با اعلام این خبر اظهار کرد: هر چند اتوبوسهای برقی قیمت بسیار گرانی دارند اما در صدد هستیم تا اولین خط اتوبوس برقی کشور را به صورت فولالکتریک راهاندازی کنیم.
ترفع بیان کرد: سرمایه گذاری ما در نخستین خط اتوبوس برقی حدود ۶۰۰ میلیارد تومان است که ۱۶۰ میلیارد تومان آن از طریق دولت و مابقی آن نیز از محل تبلیغات و کرایهای که از مسافران دریافت میکنیم، تأمین میشود.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران افزود: به تازگی ۱۱۰ دستگاه اتوبوس و مینیبوس جدید رونمایی شده و ۴۰ دستگاه دیگر نیز در اسفند ماه به بهرهبرداری میرسد.
وی ادامه داد: تنها ظرفیت موجود کشور برای تولید اتوبوس دوکابین در اختیار یک کارخانه است که در صدد هستیم تا در صورت موافقت شورای اسلامی شهر تهران، ۸۰ دستگاه اتوبوس دوکابین از آن کارخانه خریداری کنیم.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران تصریح کرد: البته ظرفیت دیگری از محل تبصره ۱۹ بودجه دولت پیشبینی کردهایم و موافقت ۱۶۰ میلیارد تومان را نیز از وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه گرفتهایم، ضمن اینکه بخش خصوصی هم در این حوزه سرمایهگذاری میکند.
وی یادآور شد: از سال ۸۹ کمکهای مالی دولتها برای خرید اتوبوس جدید با وجود فرسوده شدن اتوبوسهای موجود و افزایش تعداد مسافران در اختیار شهرداری تهران قرار نگرفت و شرایط مالی دولت و مدیریت شهری باعث شد که اتوبوسهای مورد نیاز ناوگان اتوبوسرانی تهران تأمین نشوند.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران اضافه کرد: ۵۰ درصد از منابع مالی خرید اتوبوسهای جدید توسط شهرداری تهران تأمین شده که کمک خوبی است و البته پیگیر اوراق مشارکت سال ۹۹ نیز هستیم تا به کمک آن بتوانیم ناوگان جدید را خریداری کنیم، ضمن آنکه حملونقل عمومی در هیچ شهری در دنیا سودآور نیست و با توجه به نقش حملونقل همگانی در بهبود محیط زیست و کاهش ترافیک، دولتها به این بخش کمک میکنند.
ترفع گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، حجم زیادی از مسافران حملونقل عمومی ریزش کرده و در ناوگان اتوبوسرانی تهران، بیش از ۶۰ درصد کاهش مسافر داریم و کرایهای که مسافران پرداخت میکنند، به هیچ وجه نمیتواند هزینههای ناوگان را در حال حاضر پوشش دهد.
چه خوب
امیدوارم روز به روز شاهد پیشرفت حمل و نقل در جهت برطرف کردن آلودگی شهرهامون باشیم