• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
blank blank blank
خانه خبر درگوشی
در پی موافقت شورای رقابت با افزایش قیمت‌ها به صورت فصلی و اعمال قیمت‌های جدید برای خودروهای شرکت‌های خصوصی و یکی از خودروسازان بزرگ، مرحله جدیدی از افزایش قیمت‌ها آغاز شد.

موج جدید افزایش قیمت خودرو آغاز شد

در پی موافقت شورای رقابت با افزایش قیمت‌ها به صورت فصلی و اعمال قیمت‌های جدید برای خودروهای شرکت‌های خصوصی و یکی از خودروسازان بزرگ، مرحله جدیدی از افزایش قیمت‌ها آغاز شد.

توسط سبقت آزاد
۱۳۹۹-۰۴-۳۰
زمان مطالعه: زمان موردنیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
0

شاید خوشت بیاد

شورای رقابت مسئول قیمت گذاری خودرو است

پاسخ جنجالی ایران خودرو به مشتریان

موج جدید افزایش قیمت خودرو آغاز شدبه گزارش پایگاه خبری سبقت آزاد به نقل از ایسنا، طی هفته های اخیر بازار خودرو به دنبال صعود نرخ ارز، شاهد افزایش قیمت‌ها بود. در شرایطی قیمت خودرو در بازار وابسته به احوالات بازار ارز  شده است که طبق روال سال‌های گذشته که خبری از کروناویروس نبود، با آغاز مسافرت‌های تابستانی قیمت‌ها روند صعودی به خود می‌گرفت اما امسال که شیوع این ویروس بازارهای بسیاری از جمله بازار خودرو را خالی از مشتری کرده، این افزایش قیمت‌ها پرحاشیه، داغ و عجیب است.
این در حالی است که رضا شیوا -رییس شورای رقابت- از موافقت این سازمان با افزایش قیمت خودروها به صورت فصلی(هر سه ماه یکبار) با توجه به اوضاع تورمی کشور خبر داده و گفته است که خودروسازان در صورت تمایل می‌توانند هر سه ماه یکبار، تورم بخشی را از بانک مرکزی خواسته و سپس با تایید ستاد تنظیم بازار، افزایش قیمت را رقم بزنند.
به گفته وی، اکثر خودروهای پرمصرف (پرتیراژ) مشمول این دستورالعمل می‌شوند. ضمن اینکه با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته توسط سازمان صمت که بایستی در طول سال یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو تولید شود، این تعداد خودرو در میان ماه‌های سال توزیع می‌شوند؛ لذا خودروساز نمی‌تواند خودروی خود را عرضه نکرده و برای فصل بعدی که قیمت‌ها بالاتر خواهد بود نگه دارد. نظارت بر تولید خودروها و عرضه آن‌ها به بازار وجود خواهد داشت. شورای رقابت امسال تکلیف دستورالعمل قیمت گذاری خودرو را مشخص کرده و این دستورالعمل تا پایان سال هیچ تغییری نخواهد کرد.
طی یکی دو سال اخیر به‌دلیل افزایش نرخ تورم، ایجاد سرمایه‌های سرگردان و کاهش ارزش ریال و کاهش تولید و عرضه خودرو به بازار، خودرو را از کالای مصرفی به کالایی سرمایه‌ای تبدیل کرده که تقاضا برای آن به شدت بالا رفته است. ضمن اینکه اختلاف فاحش قیمتی کارخانه و باازر آزاد را نباید فراموش نکرد که تا چه حد در التهابات بازار و پرزور کردن دلالان تاثیر داشته است. این در حالی است برخی کارشناسان صنعت خودرو معتقدند که با توجه به واقعیت بازار  و ناهمخوانی آمار تولید و عرضه خودروسازان، چنانچه اختلاف قیمت‌ خودرو میان کارخانه تا بازار از بین رفته یا حداقل کم شود، ممکن است عرضه فعلی زیاد هم باشد.
این در حالی است که اندک فروشندگان خودرویی هم که در این شرایط قصد فروش خودرو خود را دارند، پیش از آن نرخ ارز را روی تابلوی صرافی‌ها رصد می‌کنند.  نرخ ارز از مهمترین عاملانی است که در تعیین قیمت خودرو نقش مهمی را ایفا می‌کند و به گفته فعالان بازار خودرو تا زمانی که نرخ ارز به ثبات نرسد بازار خودرو نیز روی آرامش را نخواهد دید.

آغاز موج جدید افزایش قیمت خودرو
حال اما با اعمال قیمت‌های جدید خودروسازان خصوصی و مشخص شدن قیمت‌های جدید یکی از دو خودروساز بزرگ کشور (سایپا) برای فصل تابستان که مشمول افزایش  قیمت شده، وارد فاز جدید از قیمت‌ها خواهیم شد و مشخص است که موج جدید افزایش قیمت خودرو آغاز شده است.
علاوه بر آن برخی شرکت‌های خودروساز خصوصی همچون مدیران خودرو که در لیست قیمتی محصولات خود برای تیرماه افزایش ۲۰ درصدی قیمت‌ها را لحاظ کرده است و همچنین یکی از دو خودروساز بزرگ (سایپا) نیز پس از ارائه مستندات در خواست افزایش قیمت محصولات خود، توانسته است موافقت ستاد تنظیم بازار برای افزایش قیمت‌ها برای فصل تابستان را بگیرد.
البته این موضوع فعلا برای سایپا صورت گرفته و با پیگیری‌های ایسنا از ایران‌خودرو، هنوز اعمال تغییرات قیمتی برای محصولات ایران‌خودرو صورت نگرفته است و تا این لحظه ایران‌خودرو نیز اعلام کرده که قیمت‌های جدید برایشان ابلاغ نشده است.
این در حالی است که رییس شورای رقابت، با بیان اینکه برای آن دسته از خودروهایی که قیمت پایه نداشته و جدید تولید شده‌اند، شورای رقابت روش کلینیک را در قیمت‌گذاری اجرایی می‌کند، اعلام کرده است که مطرح شدن تعیین قیمت خودرو آن هم به روش کلینیک به نحوی خواهد بود که نهایت ۱۰ متخصص در حوزه  خودرو درخواست کرده تا با بررسی مستنداتی که در اختیار آن‌ها قرار گذاشته می‌شود، ضمن توجه به هزینه تمام شده خودرو، قیمت پایه محصولات جدید تعیین شود. این روش فقط برای خودروهایی که قیمت پایه نداشته و تولید جدید هستند استفاده می شود و در مابقی خودروها دستورالعمل قیمت‌گذاری خودرو مصوب شورای رقابت اجرایی خواهد شد.
با اعلام این خبر توسط رضا شیوا، نخستین جلسه این کلینیک هفته گذشته برگزار شد؛ درحالی‌که گمان می‌رفت شورای رقابت با تشکیل «کلینیک تجاری قیمت‌گذاری خودرو» قصد دارد قیمت خودروهای داخلی را به شور بگذارد و در فرمول خود تجدیدنظر کند، آنطور که گزارش شده گویا اخبار منتشره از نخستین جلسه این کلینیک برخلاف پیش‌بینی‌ها بوده است.

برچسب ها: شورای رقابتقیمت جدید خودروهای داخلیقیمت گذاری جدید خودروگرانی خودرو
نوشته قبلی

شرایط جدید پیش فروش محصولات سایپا + جدول

نوشته‌ی بعدی

راه‌اندازی اولین تاکسی بدون راننده در روسیه تا 4 سال آینده

ممکنه بپسندی

وزیر صمت با اعلام اینکه در حال حاضر ‌تشخیص قیمت گذاری خودرو بر عهده شورای رقابت است، افزود: البته در چشم‌انداز می‌خواهیم رقابت در تولید خودرو به گونه‌ای باشد که نیازی به قیمت گذاری توسط شورای رقابت نباشد و این خواست ما و دولت است.
خبر درگوشی

شورای رقابت مسئول قیمت گذاری خودرو است

۱۴۰۲-۰۸-۲۵
در پی تغییر قیمت ۲۸ محصول ایران خودرو به نظر می رسد دعوتنامه.هایی که برای برخی مشتریان ارسال شده با کم و زیاد کردن قیمت‌ها مدل بالاتر فاکتور شده است.
خبر درگوشی

پاسخ جنجالی ایران خودرو به مشتریان

۱۴۰۲-۰۳-۲۵
نوشته‌ی بعدی
معاون وزیر حمل و نقل روسیه اعلام کرد که اولین ناوگان تاکسی بدون راننده این کشور ممکن است در چند سال آینده در پایتخت روسیه شروع به فعالیت کند.

راه‌اندازی اولین تاکسی بدون راننده در روسیه تا 4 سال آینده

در 19 اکتبر 2019 اولین نسخه از خودروی سوپراسپرت خیابانی Dallara Stradale در پیست Bedfordshire انگلستان مورد تست رانندگی قرار گرفت. این خودرو با قدرت ویژه 460 اسب بخار بر تن و نیروی درگ رو به پایین 820 کیلوگرم، رقیبی جدی برای سوپراسپرت‌های روباز و رودستر جهان مانند BAC Mono R، Radical RXC و Lotus 3-Eleven 430 محسوب می‌شود. در این مطلب به معرفی این خودرو و گزارش تست رانندگی آن پرداخته‌‌ایم.

خودروی سوپراسپرت Dallara Stradale مدل 2019

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 3 =

جدیدترین‌ها

شرایط فروش نقدی و اعتباری پادرا پلاس اعلام شد - 1405

شرایط فروش نقدی و اعتباری پادرا پلاس اعلام شد – 1405

۱۴۰۵-۰۳-۰۴
تمرکز بر کاهش معوقات و افزایش صادرات

از کاهش تعهدات معوق تا افزایش تولید خودروهای سودده/ تمرکز بر کاهش معوقات و افزایش صادرات

۱۴۰۵-۰۳-۰۳
کی ام سی KMC SR3

قیمت KMC SR3 و شرایط فروش سال 1405 کرمان موتور

۱۴۰۵-۰۳-۰۳

شاید خوشت بیاد

  • دیدگاه‌ها
  • در جریان
رنو آرکانا یک کراس اوور کوپه در کلاس C است. در نمایشگاه خودرو تهران 1402 شرکت سروش دیزل یک نسخه از رنو آرکانا را در غرفه خود به نمایش گذاشته بود و البته زمزمه‌هایی مبنی بر مونتاژ این خودرو در سایت این شرکت در آینده شنیده می‌شود.

بررسی و مشخصات رنو آرکانا 2022

8
عکس KMC SR3

بررسی کی ام سی SR3؛ مشخصات فنی، مزایا، معایب، امکانات و مقایسه با رقبا

2
خودروی تمام الکتریکی کادیلاک اسکالید IQL مدل 2026

بررسی خودروی تمام الکتریکی کادیلاک اسکالید IQL مدل 2026

2
سروش موتور مبنا زمان دقیق تحویل خودروهای ثبت نامی وویا را اعلام کرد

سروش موتور مبنا زمان دقیق تحویل خودروهای ثبت نامی وویا را اعلام کرد

3
آموزش روشن کردن ماشین به ترتیب

صکادرات؛ آموزش روشن کردن ماشین به ترتیب

۱۴۰۲-۰۱-۰۵
لوگوی شرکتهای خودروسازی

لوگوی شرکتهای خودروسازی دنیا به چه معناست؟

۱۴۰۳-۰۳-۳۱
ثبت نام پراید وانت سایپا 151

ثبت نام پراید وانت و شرایط فروش وانت 151 سایپا سال 1405 + بخشنامه

۱۴۰۵-۰۲-۲۶
فهرست 56 لوگوی خودرو با نماد حیوانات

فهرست 56 لوگوی خودرو با نماد حیوانات

۱۴۰۴-۰۷-۰۶

پر بازدیدهای ماه

  • آموزش روشن کردن ماشین به ترتیب

    صکادرات؛ آموزش روشن کردن ماشین به ترتیب

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • لوگوی شرکتهای خودروسازی دنیا به چه معناست؟

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • ثبت نام پراید وانت و شرایط فروش وانت 151 سایپا سال 1405 + بخشنامه

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • فهرست 56 لوگوی خودرو با نماد حیوانات

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • نصب رهیاب رایگان با منو و صدای فارسی برای کلیه هدیونیت ها

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۳۱۴)
  • بازار خودرو (۶۰۰)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۳۱۷)
  • پیشنهاد سردبیر (۱۴۹)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۷)
  • خبر درگوشی (۴,۷۱۵)
  • داشبورد (۳۳۳)
  • فناوری در خودرو (۳۸۳)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۹)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۱,۰۷۶)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • شرایط فروش نقدی و اعتباری پادرا پلاس اعلام شد – 1405
  • از کاهش تعهدات معوق تا افزایش تولید خودروهای سودده/ تمرکز بر کاهش معوقات و افزایش صادرات
  • قیمت KMC SR3 و شرایط فروش سال 1405 کرمان موتور
  • شرایط فروش و قیمت کی ام سی X5 سال 1405 کرمان موتور
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©