• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه خبر درگوشی
آن طور که مسوولان گمرک ایران اعلام کردند، در حال حاضر تمامی خودروهای رامک خودرو از انبارهای گمرک تخلیه شده و در اختیار پلیس فاتب و مرجع قضایی برای پیگیری‌های بعدی قرار گرفته است و دیگر گمرک هیچ مسئولیتی در قبال خودروهای این شرکت ندارد.

تمام خودروهای رامک خودرو ترخیص شد/ گمرک هیچ مسئولیتی ندارد

آن طور که مسوولان گمرک ایران اعلام کردند، در حال حاضر تمامی خودروهای رامک خودرو از انبارهای گمرک تخلیه شده و در اختیار پلیس فاتب و مرجع قضایی برای پیگیری‌های بعدی قرار گرفته است و دیگر گمرک هیچ مسئولیتی در قبال خودروهای این شرکت ندارد.

توسط سبقت آزاد
شهریور ۳۱, ۱۳۹۹
زمان مطالعه: 1 دقیقه
0

شاید خوشت بیاد

تعداد خودرو و سرانجام واردات خودرو خارجی به کشور؟

خرید آسان خودروهای وارداتی با حساب وکالتی بانک تجارت

تمام خودروهای رامک خودرو ترخیص شدبه گزارش پایگاه خبری سبقت آزاد به نقل از ایسنا، از حدود ۱۲ هزار و ۲۶۱ خودرویی که طی سال‌های گذشته وارد شد و در جریان تغییر شرایط ارزی یا ضوابط واردات خودرو که از مهمترین آنها ممنوعیت سفارش و واردات خودرو قرار گرفت، حدود ۶۷۰ دستگاه مربوط به شرکت رامک خودرو بود که بعد از ثبت‌نام های که این شرکت انجام داد خودروهای آن درگیر حواشی خودروهای وارداتی شد.
طی دو سال گذشته براساس مصوبات دولت طی چهار مرحله فرصت تعیین شد تا صاحبان خودروهای وارداتی بتوانند براساس شرایط تعریف شده با انجام تشریفات گمرکی خودروهای خود را ترخیص کند. در این بین تعدادی که نزدیک به ۲۵۰۰ دستگاه بود دارای پرونده قضایی بودند که مشروط به صدور کم قطعی برائت امکان ترخیص داشتند که خودروهای رامک خودرو نیز دراین گروه قرار می‌گرفتند.
اما چندی پیش چهارمین مرحله از فرصتی که دولت در اختیار صاحبان خودرو برای ترخیص کالا قرار داده به پایان رسید و گمرک نیز گزارشی در رابطه با وضعیت خودروهای ترخیص شده اعلام کرد که طی آن مشخص شد ۶۷۰ دستگاه خودروی رامک خودرو نیز به دلیل داشتن شاکی در گمرک متوقف شد با هماهنگی‌های قضایی از گمرک خارج شد و مقام قضایی رسیدگی‌های بعدی را انجام خواهد داد.
اما اخیرا مشتریان رامک خودرو با گلایه نسبت به وضعیت موجود اعلام کردند که بخشی از خودروها در انبارهای گمرک باقی مانده و با توجه به تصمیم گیری های قضایی صورت گرفته نسبت به تعیین تکلیف خودروهای خود سرگردان هستمند. از سوی دیگر پاسخ مشخصی نیز از گمرک دریافت نکرده و در مجموع نمی‌داند که تکلیف آنها چگونه است.
اما برای روشن شدن وضعیت خودروهای رامک موضوع از سید روح الله لطیفی -سخنگوی کمرگ ایران- مورد بررسی قرار گرفت و وی در این رابطه به ایسنا توضیحاتی ارائه کرد.
براساس اعلام سخنگوی گمرک رامک حدود ۶۶۸ دستگاه خودرو در بین خودروهای دپو شده داشته است که چندی پیش براساس نظر مقام قضایی و طبق صورت جلسه  ۶۱۹ دستگاه به صورت امانی از گمرک بندرعباس به گمرک تهران منتقل شد و ۴۸ دستگاه دیگر با نظارت نیروی انتظامی به انبار رامک خودرو شده است.
وی افزود: خودروهای رامک عمدتا از چندین مرجع قضایی  از جمله ازدادگاه کیفری، تعزیرات، دادگاه عمومی که با شکایت از افراد مختلف همراه بود  احکام متفاوتی دارد، این در حالی است که رامک خودرو برای حدود ۴۰۰۰ نفر ثبت نام کرده و تعداد کمتری از آن به هر دلیل خودرو وارد کرده  که می‌تواند دلیل آن به بسته شدن ثبت سفارش و یا تغییر ناگهانی مصوبات مربوطه نیز برگردد که باید در این رابطه خود شرکت رامک خودرو پاسخگو باشد.
لطیفی گفت:   با ورود دادستانی صدور حکم اصراری قرار بر این شد تا حودروها برای تعیین تکلیف و اولویت بندی در اختیار پلیس فاتب قرار بگیرد براین اساس چهارشنبه شب هفته گذشته تمامی خودروهای رامک خودرو از گمرک تهران ترخیص و در اختیار پلیس فاتب قرار گرفت.
وی با بیان این که در حال حاضر هیچ خودروی از شرکت رامک خودرو در اختیار گمرک قرار ندارد یادآور شد: این در حالی است که این خودروها حقوق و عوارض ورودی و در مجموع تشریفات گمرکی آنها انجام و از گمرک خارج شده و دیگر گمرک هیچ مسئولیتی در قبال خودروهای این شرکت ندارد و پیگیری های بعدی از سوی پلیس فاتب و مرجع قضایی انجام خواهد شد.
در رابطه با خودروهای داری پرونده قضایی که در گمرک دپو شده بود لازم به یادآوری است که برای ترخیص این خودروها طبق مصوبه دولت نیاز به تمدیدزمان نیست و محدودیتی از این نظر ندارند بلکه بعد از حل موانع قضایی و صدور حکم برائت امکان ترخیص خواهند داشت.

برچسب ها: ترخیص خودروهای رامک خودرو از گمرکتیوولیخودروهای وارداتیرامک خودروسانگ یانگشرکت رامک خودروگمرکگمرک خودروممنوعیت واردات خودروواردات خودرو

با زدن این دکمه اخبار و شرایط فروش خودروها را آنلاین مال خودت کن

با من خداحافظی کن
نوشته قبلی

تولید انبوه موتور XU پلاس تا پایان امسال

نوشته‌ی بعدی

بازگشت پژو به مسابقات اتومبیلرانی لمانز با ابرخودرویی جدید

سبقت آزاد

منتشر کننده مقالات و اخبار داخلی و خارجی مرتبط با خودرو

ممکنه بپسندی

سرانجام واردات خودرو خارجی
پیشنهاد سردبیر

تعداد خودرو و سرانجام واردات خودرو خارجی به کشور؟

مهر ۲۶, ۱۴۰۳
بانک تجارت، میزبان حرفه‌ای برای حساب‌های وکالتی
خبر درگوشی

خرید آسان خودروهای وارداتی با حساب وکالتی بانک تجارت

مهر ۲۶, ۱۴۰۳
نوشته‌ی بعدی
شرکت فرانسوی پژو تصمیم دارد تا در مسابقات اتومبیلرانی لمانز در سال 2022 شرکت کند و به همین دلیل مشخصات اولیه ابرخودرو جدید خود که مناسب این مسابقات ساخته را منتشر کرده است.

بازگشت پژو به مسابقات اتومبیلرانی لمانز با ابرخودرویی جدید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 16 =

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۲۷۹)
  • بازار خودرو (۴۱۴)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۲۴۹)
  • پیشنهاد سردبیر (۹۲)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۱)
  • خبر درگوشی (۴,۳۹۳)
  • داشبورد (۳۲۷)
  • فناوری در خودرو (۳۴۸)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۶)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۹۱۱)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • اطلاعیه گروه بهمن درباره اظهارات شهرداری منطقه ۱۸ تهران
  • مراسم تست درایو بایک بیجینگ U5 پلاس برگزار شد؛ سومین محصول دیار خودرو در مسیر تحول
  • قرارداد تولید ۳۰ هزار دستگاه کامیونت دوگانه سوز زامیاد به امضا رسید
  • خصوصی سازی سایپا در ایستگاه اهلیت سنجی متقاضیان؛ تحلیل یک گزینه جدی
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©