374 کیلومتر رکورد طولانی ترین دریفت جهان
در سال ۲۰۱۸، یوهان شوارتز با رانندگی خودروی بیامو M5 موفق به ثبت یک رکورد تاریخی در دنیای دریفت شد که تاکنون دست نخورده باقی مانده است. او توانست با طی مسافتی معادل ۳۷۴.۱۷ کیلومتر در مدت زمان ۸ ساعت، رکورد طولانیترین دریفت جهان را به نام خود ثبت کند.
این موفقیت نیازمند مهارت بینظیر در کنترل خودرو و تمرکز طولانیمدت بود. خودروی بیامو M5 مدل ۲۰۱۸ که در این رویداد استفاده شد، مجهز به پیشرانه ۴.۴ لیتری توئین توربو با توان تولیدی ۵۹۲ اسب بخار بود. هرچند این خودرو بهصورت پیشفرض از سیستم چهارچرخ محرک استفاده میکند، اما برای این رکورد به شکلی تنظیم شد که نیروی تولیدی موتور تنها به چرخهای عقب منتقل شود تا شرایط ایدهآل برای دریفت ایجاد گردد.
در طول رکوردشکنی، شوارتز و راننده خودروی سوخترسان، مولینز، با مشکلات و چالشهای متعددی روبهرو شدند. یکی از این مشکلات قطع ارتباط بلوتوثی بین تلفن همراه و هدست شوارتز بود. ارتباط اولیه آنها از طریق بیسیم برقرار شده بود، اما به دلیل اشغال شدن یکی از دستان راننده برای نگه داشتن بیسیم، از هدست بلوتوث استفاده کردند. با این حال، در میانه مسیر، این ارتباط قطع شد و شوارتز مجبور شد در حین دریفت، تلفن همراه خود را خاموش و روشن کرده و تنظیمات را مجددا اعمال کند.
علاوه بر چالشهای فنی، این رکوردشکنی فشار جسمی و روانی زیادی را به شوارتز تحمیل کرد. رانندگی مداوم برای ۸ ساعت خستگی شدیدی به همراه داشت و او باید نیازهای طبیعی مانند غذا خوردن، آشامیدن و استفاده از دستشویی را مدیریت میکرد. برای رفع یکی از این مشکلات، شوارتز به نصب سوند روی آورد تا بتواند بدون وقفه به رکوردشکنی ادامه دهد. او بعدها اظهار داشت: برای موفقیت در چنین چالشهایی باید کاملا متعهد بود. یا باید کاری را انجام نداد، یا به بهترین شکل ممکن آن را به پایان رساند. همچنین دوام خودروی آلمانی نیز در این دریفت سنگین حکایت از مهندسی بی نقص آلمانیها دارد!
دریفت، یکی از حرکات نمایشی و از تکنیکهای رانندگی، شامل عبور خودرو از پیچهای جاده است که چرخهای عقب در حالت لغزش کنترلشده قرار دارند. این سبک رانندگی که از ژاپن آغاز شده، امروزه به یکی از پر طرفدارترین شاخههای مسابقات اتومبیلرانی تبدیل شده است. اجرای موفق یک دریفت نیازمند مهارت در کنترل فرمان، گاز و ترمز، به همراه هماهنگی دقیق و تسلط کامل بر خودرو است. امروزه دریفت نه تنها بهعنوان یک تکنیک نمایشی، بلکه بهعنوان یک ورزش حرفهای نیز شناخته میشود.