به گزارش پایگاه خبری سبقت آزاد، گاهی اوقات این قدم اشتباه یک تغییر نابهجا یا اشتباه و گاهی اوقات هم یکنواختی و تکراری بودن است.
بعضی اوقات پیروی از مد برای جا نماندن از دنیای روز، تبدیل به تغییری اشتباه میشود که نتیجههای خوبی در پی ندارد. گاهی اوقات هم به دنبال اثبات بدون دلیل با اصالت بودن و اصرار بر یکنواختی گامی اشتباه به سوی پرتگاه است.
برای دوام آوردن در بازار امروز، خیلی باید سنجیده و حساب شده عمل کرد، به طوری که نه تنها نباید از یک طرف بام افتاد، بلکه باید توجه کرد که تلاش اصلی برای ماندن در مرکز بام است و حتی نزدیک شدن به لبه بام هم خطرناک است. اینکه شرکتی بگوید ما در صد سال گذشته از یک قاعده پیروی کردهایم و حال حالاها هم برنامهای برای تغییر نداریم، یعنی رسما اشهد خودش را خوانده است. در آن روی سکه هم برندی که دائم به دنبال تغییرات گسترده و فراوان آن هم به هر قیمتی هست، در اصل دو سه روزی میهمان بازار است و عملا سوت میشود.
گاهی میبینیم که برندی، هم خدا را میخواهد و هم خرما را که نتیجهی آن ترکیب مد روز با اصالت چند صد سالهاش است که این کار نیز باید با تمام توان و ظرافت انجام شود چرا که با یک اشتباه کوچک و نقلی کار تمام است.
سالیان سال است که هرخودروی ساخت بی ام و ای که از کارخانه خارج میشود، مزین به دو جلوپنجره جدا از هم و دلربا است. چیزیکه در واقع امروزه تبدیل به امضای این شرکت شده است. این جلوپنجرهها با تغییر نسل به نسل و مطابق با پیروی متعارف از مد روز، حجیمتر و بزرگتر و واقعا زیباتر میشدند؛ این داستان نه تنها دوستداران بی.ام.و را آزرده خاطر نمیکرد، بلکه برای آنها این تغییر طراحی ماشینها و به قولی زیباتر شدن ماشینها، بسیار خوشایند بود. اما داستان به جایی کشید که چندین شرکت شروع به تقلید از امضای طراحی و اصالت آئودی کردند. جلوپنجره بزرگی که تمام سپر را در بر میگیرد!
و کم کم طراحی خودروهایی با جلوپنجرههای غول آسا تبدیل به مد شد. این مد با زبان طراحی بعضی شرکتها حسابی هماهنگ شد ولی با زبان طراحی برخی دیگر، نتیجه چندان جالبی از آب در نمیآورد. بی ام و از جمله شرکتهایی بود که امضای طراحی و اصالت طراحیاش وقتی با این مد روز ترکیب میشد، نتیجهی مطلوب و زیبایی حاصل نشد. در این میان اما طراحان نمیتوانستند بیخیال امضای زبان طراحی و اصالت چند صد ساله برندشان شوند و یک شبه دست به تغییر کلی جلوپنجرهها بزنند و از طرفی هم میدانستند که اگر جلوپنجرهها را به حال خودشان رها کنند و از مد روز عقب خواهند ماند. در نهایت تصمیم آنها سرنوشت سدان لوکس این شرکت را تحت تاثیر قرار داد، چرا که آنها تنها به افزایش ابعاد جلوپنجرهها اکتفا نکردند و جلوپنجرههایی میخواستند که تمام قسمت جلویی سپر را پوشش دهد. درست مطابق با مد روز. کار وقتی به جاهای باریکتر کشیده شد که طراحان، برای پیروی از زبان طراحی جدید، از چراغهایی باریکتر نسبت به نسل قبل استفاده کردند، که وقتی کنار جلوپنجرههای غول آسا قرار میگیرند ظاهری احمقانه تولید میکنند که به مذاق بسیاری از طرفداران بی ام و خوش نیامد.
باید دید آیا فردایی روشن برای این نسل از "آسمان هفتمِ" بی ام و وجود خواهد داشت.