• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه خبر درگوشی
عرضه 8 مدل خودروی جدید توسط کرمان موتور تا سال 1407 اهداف کرمان موتور بدون سایپا هم محقق خواهد شد

عرضه 8 مدل خودروی جدید توسط کرمان موتور تا سال 1407

مدیرعامل کرمان موتور اعلام کرد: تا سال ۱۴۰۷ هشت مدل خودرو جدید را به بازار عرضه می‌کنیم. ظرفیت ۳۰۰ هزار دستگاهی کرمان موتور آماده بهره برداریست

توسط سبقت آزاد
دی ۹, ۱۴۰۳
زمان مطالعه: 1 دقیقه
0

عرضه 8 مدل خودروی جدید توسط کرمان موتور تا سال 1407

مدیرعامل کرمان موتور گفت: کرمان موتور تا سال ۱۴۰۷ با توسعه ۳ پلتفرم KP1 و KP2 و PS1 حدود ۸ محصول جدید را به بازار عرضه می‌کنند.

سامان فیروزی صبح امروز در همایش قطعه سازان زنجیره تامین کرمان موتور افزود: در ۳۰ سال گذشته همه کرمان موتور را به عنوان مونتاژ کار می‌شناختند اما از دو سه سال گذشته این سیاست را کنار گذاشته و به سمت طراحی و افزایش داخلی سازی قدم برداشته است.

وی با اشاره به عهد کرمان موتور با قطعه سازان تا سال ۱۴۰۷ توضیح داد: بر اساس این عهد خودروسازی با انتظارات افکار عمومی هماهنگ خواهد بود که تلاش می‌کنیم تا با این تفکر، برداشت‌های اشتباه از صنعت خودرو از بین برود.

شاید خوشت بیاد

قیمت کی ام سی T8 و شرایط فروش 1404

قیمت هیوندای کونا و شرایط فروش 1404

وی با اشاره به تاثیر تنش‌ها و منازعات سیاسی و منطقه‌ای بر صنعت خودرو و قطعه سازی کشور تاکید کرد: افزایش نرخ ارز و تنش‌های سیاسی از موضوعات مهم امروز صنعت خودرو است در واقع خودرو به عنوان صنعت سیاسی از تمام این اتفاقات سیاسی تاثیر می‌پذیرد.

مدیرعامل کرمان موتور با اشاره به نقدهایی که به صنعت خودرو وارد می‌شود، تاکید کرد: متاسفانه امروز هر کسی می‌خواهد معروف شود به صنعت خودرو حمله می‌کند.

فیروزی در ادامه به روند تولید کرمان موتور در سال گذشته و امسال پرداخت و گفت: کرمان موتور در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۲ هزار دستگاه تولید کرد و امسال که برنامه را ۱۲۰ هزار دستگاه در نظر گرفته بودیم که با روند موجود و مشکلات، تا پایان سال ١۴٠٣ حدود ۹۰ هزار دستگاه تولید خواهیم کرد.

وی همچنین به ظرفیت ۳۰۰ هزار دستگاهی کرمان موتور اشاره و تاکید کرد: کرمان موتور تا سال ۱۴۰۷ با دستیابی به ظرفیت تولید ۳۰۰ هزار دستگاه به ۱۰۰ درصد ظرفیت تولید خود خواهد یافت.

به گفته مدیرعامل کرمان موتور از ۳۰۰ میلیون دستگاهی که این شرکت با افزایش سرمایه گذاری تا سال ۱۴۰۷ انجام می‌دهد، حدود ۳۰ درصد محصولات هیبرید و ۱۰ درصدی برقی و ۶۰ درصد آن بنزینی خواهد بود.

فیروزی افزود: قول می‌دهیم سه درصد از درآمد عملیاتی خودمان را در بخش تحقیق و توسعه سرمایه گذاری کنیم.

وی از تغییر رویکرد کرمان موتور در همکاری با قطعه سازان خبر داد و افزود: رویکرد کرمان موتور در همکاری با قطعه سازان از هزینه به رویکرد مذاکره محور تغییر یافته است.

وی تاکید کرد: همچنین در بحث دانش و کسب دانش باید خودمان را توسعه دهیم و در این زمینه همکاری خودمان را با قطعه سازان گسترش خواهیم داد.

این مدیر خودروساز بخش خصوصی در ادامه با اشاره به رابطه خودروساز و قطعه سازان گفت: برنامه ما رابطه با تامین کنندگان بر پایه اعتماد و پیشرفت متقابل است. امروز دوره اینکه منافع خودروساز و قطعه ساز جدا باشد گذشته است و باید بدانیم از ابتدای شروع طرح در خودروسازی باید اهداف و منافع قطعه ساز هم در آن لحاظ شده باشد.

فیروزی افزود: ما به دنبال این هستیم که با حداقل اتلاف هزینه، توسعه و رشد را در کرمان موتور محقق کنیم.

وی با یادآوری برنامه تولید ۳۰۰ هزار دستگاه تا سال ۱۴۰۷ گفت: هدف ما تعهد به تحقیق و توسعه است و هدفی که منجر به بروز نوآوری نوین و تولید خودروی با کیفیت می‌شود.

وی با اشاره به هدف گذاری کرمان موتور برای افزایش داخلی سازی تصریح کرد: تا سال ۱۴۰۷ زنجیره تامین ما باید ۷۰ درصد داخلی باشد و ۸۰ درصد محصولات کرمان موتور بومی خواهد بود.

مدیرعامل کرمان موتور گفت: سهم هر نوع محصول در سبد محصول ما مشخص است و بر اساس ۳ پلتفرم، هشت محصول تا ۱۴۰۷ تولید و توسعه می‌یابد و سهم محصولات داخلی افزایش خواهد یافت.

فیروزی همچنین در خصوص توسعه سهم اشتغال‌زایی در کرمان موتور تا ۱۴۰۷ گفت: بر این اساس اشتغال ۱۱ هزار نفری را تا سال ۱۴۰۷ به ۲۰ هزار نفر افزایش خواهیم داد و نیروی انسانی بهره‌ور را توسعه خواهیم داد.

وی همچنین از آغاز به کار دانشگاه کرمان موتور خبر داد و اضافه کرد: دانشگاه کرمان موتور در شهر البرز ظرف ماه‌های آتی تاسیس می‌شود و از نیروهای فارغ التحصیل در مجموعه خودمان استفاده خواهیم کرد.

این مدیر خودروسازی همچنین در خصوص استفاده از فن آوری‌های روز در صنعت خودرو گفت: باید خودروهای هوشمند که مورد تقاضای مردم است، توسعه یابد.

فیروزی همچنین از ورود کرمان موتور به فن آوری خودروهای هیبرید و توسعه فن آوری DHT خبر داد و افزود: اولین خط تولید موتور TGDI را آغاز کردیم و خط تولید گیربکس‌های DCT را در ۳ ماه آینده عملیاتی خواهیم کرد.

وی در پایان توسعه تکنولوژی بدنه‌های سبک هم از برنامه‌های آتی این شرکت اعلام کرد و تاکید کرد: طراحی و تولید پلتفرم P12 و خودرو شادو از برنامه کرمان موتور است که آغاز شده است و همچنین توسعه محصول بر روی پلتفرم kp1 از برنامه‌های این شرکت در آینده خواهد بود.

برچسب ها: کرمان موتور

با زدن این دکمه اخبار و شرایط فروش خودروها را آنلاین مال خودت کن

با من خداحافظی کن
نوشته قبلی

باید برای نقدینگی خودروسازان و گردش مالی در این صنعت فکر اساسی شود

نوشته‌ی بعدی

تصاویر اولیه کرمان موتور شادو رسما منتشر شد

سبقت آزاد

منتشر کننده مقالات و اخبار داخلی و خارجی مرتبط با خودرو

ممکنه بپسندی

قیمت کی ام سی T8 و شرایط فروش 1404
بازار خودرو

قیمت کی ام سی T8 و شرایط فروش 1404

تیر ۸, ۱۴۰۴
قیمت هیوندای کونا و شرایط فروش 1404
بازار خودرو

قیمت هیوندای کونا و شرایط فروش 1404

تیر ۸, ۱۴۰۴
نوشته‌ی بعدی
تصاویر اولیه کرمان موتور شادو رسما منتشر شد

تصاویر اولیه کرمان موتور شادو رسما منتشر شد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + چهار =

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۲۷۹)
  • بازار خودرو (۴۲۴)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۲۶۹)
  • پیشنهاد سردبیر (۱۰۵)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۱)
  • خبر درگوشی (۴,۴۳۷)
  • داشبورد (۳۲۸)
  • فناوری در خودرو (۳۵۱)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۶)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۹۲۲)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • انتشار جزییات برنامه های مراقبتی گروه بهمن از مشتریان خود در روزهای جنگ
  • قیمت کی ام سی T8 و شرایط فروش 1404
  • قیمت هیوندای کونا و شرایط فروش 1404
  • قیمت و شرایط فروش کی ام سی SR3 سال 1404
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©