به گزارش پایگاه خبری سبقت آزاد، گزارش ارزشیابی کیفی خودرو تیر ۹۸، توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران منتشر شد. در تیر ماه ۱۳۹۸ تعداد ۵۵۲۳۸ دستگاه خودرو تولید گردید که ۹۹ درصد از حجم تولیدات به خودروهای گروه سبک و یک درصد دیگر به خودروهای گروه سنگین اختصاص دارد. خودروهای تولیدی کشور در این ماه، شامل ۴۴ مدل خودرو درگروه سبک و ۱۰ مدل در گروه سنگین میباشد.
گروه سبک:
۱- بخش وانت:
در این بخش، در سطح قیمتی ۱ خودروی وانت نیو پیکاپ فوتون دیزلی با اخذ ۳ ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروی تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص داده است.
۲- بخش سواری:
در این بخش، در سطح قیمتی ۱ خودروی نیو مزدا ۳ با اخذ ۴ ستاره کیفی، در سطح قیمتی ۲ خودروهای پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C3 با اخذ ۵ ستاره کیفی، در سطح قیمتی ۳ خودروهای B30 و چانگان CS35 و در سطح قیمتی ۴ خودروهای تندر ۹۰ پلاس، پژو ۲۰۷ اتوماتیک، پژو 207 اتوماتیک SD، پارس تندر، تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک، پژو ۲۰۷ و دنا پلاس با اخذ ۴ ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص دادند.
جدول سطوح کیفی خودروهای گروه سبک-بخش وانت
از تاریخ ۹۸/۰۴/۰۱ لغایت ۹۸/۰۴/۳۱
جدول سطوح کیفی خودروهای گروه سبک-بخش سواری
از تاریخ ۹۸/۰۴/۰۱ لغایت ۹۸/۰۴/۳۱
جدول مقایسه سطوح کیفیت-گروه سبک
گروه سنگین:
۱- بخش باری:
در این بخش، کامیونت ایسوزو NMR85، کامیونت ایسوزو K75NPR، کامیونت هیوندای HD65 و کشنده ولوو FH500 با اخذ ۴ ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص دادند.
۲- بخش مسافری:
در این بخش، اتوبوس بین شهری درسا و اتوبوس بین شهری اسکانیا ۴۲۱۲ مارال با اخذ ۴ ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص دادند.
جدول سطوح کیفی خودروهای گروه سنگین
از تاریخ ۹۸/۰۴/۰۱لغایت ۹۸/۰۴/۳۱
جدول مقایسه سطوح کیفیت-گروه سنگین
نتیجه میگیریم که جک s5 که فروش بیشتری هم داشته ، کیفیت پایین تری از هایما s7 توربو داره.
جالبتر از همه ام وی ام x33s هست که ۲ ستاره کیفی داره??????????