• تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حریم خصوصی
  • فیلم تست و بررسی خودرو، اخبار و قیمت ماشین
سبقت‌آزاد
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
    • نقد و بررسی خودرو
    • به زودی در بازار ایران
    • تجربه رانندگی و سفر
    • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
blank blank blank
خانه خبر درگوشی
نرخ دلار از فردا(سه شنبه) برای تمام فعالان اقتصادی و برای رفع همه نیازهای قانونی و اداری آنان، نیازهای خدماتی مسافران، دانشجویان ، محققین و دانشمندانی که برای کارهای تحقیقاتی خودشان به ارز نیاز دارند، ۴ هزار و ۲۰۰ تومان خواهد بود.فعالان اقتصادی و مردم دغدغه‌ای برای تأمین ارزشان نداشته باشند

با تصویب هیات دولت دلار ارزان شد؛ نرخ دلار از روز سه شنبه 4200 تومان

نرخ دلار از فردا(سه شنبه) برای تمام فعالان اقتصادی و برای رفع همه نیازهای قانونی و اداری آنان، نیازهای خدماتی مسافران، دانشجویان ، محققین و دانشمندانی که برای کارهای تحقیقاتی خودشان به ارز نیاز دارند، ۴ هزار و ۲۰۰ تومان خواهد بود.فعالان اقتصادی و مردم دغدغه‌ای برای تأمین ارزشان نداشته باشند

توسط سبقت آزاد
۱۳۹۷-۰۱-۲۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
0

این خبری است که لحظاتی پیش از پایگاه اطلاع رسانی دولت برای پایگاه خبری سبقت آزاد پیامک شد.

"نتایج جلسه فوق العاده ستاد اقتصادی دولت برای مدیریت بازار ارز به ریاست دکتر روحانی: نرخ دلار از روز سه شنبه 4200 تومان خواهد بود؛ نرخ های غیر رسمی دیگر قاچاق محسوب می شود/ فعالان اقتصادی و مردم دغدغه‌ای برای تأمین ارزشان نداشته باشند. dolat.ir"

دکتر اسحاق جهانگیری دوشنبه شب و در پایان جلسه فوق العاده ستاد اقتصادی دولت برای مدیریت بازار ارز به ریاست حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور ، گفت: با این رقم، ارز مورد نیاز همه بخش ها از طریق بانک مرکزی و صرافی‌ها و بانک‌های تحت کنترل بانک مرکزی ارز تامین می شود.

شاید خوشت بیاد

تصویب آیین‌نامه اجرایی تعیین سن فرسودگی خودروها

متهمان اصلی افزایش قیمت خودرو در بازار

وی تصریح کرد: فعالان اقتصادی و مردم هیچ دغدغه‌ای برای تأمین ارزشان با این نرخ نباید داشته باشند.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه جلسه دوشنبه شب در پی جلسات روزهای گذشته در ارتباط با مسایل ارزی تشکیل شد، گفت: در این جلسه تصمیمات نهایی با حضور آقای رئیس جمهور اتخاذ شد که جهت اطلاع ملت عزیز ایران اعلام می‌کنم.

دکتر جهانگیری ایجاد ثبات اقتصادی را از وظایف دولت ها برشمرد و اظهارداشت: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای دولت یازدهم ثبات اقتصادی کشور بود که در این حوزه می توان به کاهش نرخ تورم و تک واحدی شدن این نرخ اشاره کرد. دولت باید شرایطی بوجود آورد که شاخص‌های اصلی اقتصادی همانند نرخ ارز و سود بانکی  برای فعالان اقتصادی قابل پیش‌بینی باشد.

معاون اول رئیس جمهور گفت: متأسفانه در روزهای اخیر اتفاقاتی در نرخ ارز روی داد که موجب نگرانی مردم و فعالان اقتصادی شد و از طرفی ثبات اقتصادی کشور به عنوان یکی از دستاوردهای اقتصادی دولت مورد تهدید قرار گرفت.

وی با اشاره به تلاش دشمنان و مخالفین و بخصوص آمریکایی‌ها بعد از توافق برجام و روی کار آمدن ترامپ برای متلاطم نشان دادن فضای اقتصادی کشور با هدف جلوگیری از تشویق دیگران به همکاری اقتصادی با ایران گفت: خوشبختانه با کار جدی که در عرصه بین المللی انجام گرفت با دولت‌های مختلف میلیاردها دلار توافق کردیم که فاینانس به ایران اختصاص داده شود و بیش از ۳۰ میلیارد دلار حتی ضمانت‌نامه‌اش در سطح دولت به نام بانک‌های این کشور صادر شد.

دکتر جهانگیری افزود: یک حجم وسیعی منابع خارجی در حال حرکت به سمت کشور است و در چنین شرایطی اینگونه تغییرات در نرخ ارز خیلی غیرطبیعی است و به نظر می‌آید که عوامل غیراقتصادی ،غیرقابل توجیه و پیش‌بینی نشده در این موضوع مؤثر بوده و در چنین شرایطی نمی‌توانیم اجازه دهیم فضای اقتصادی کشور متلاطم شود.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه "در این چارچوب تصمیم گرفته شد در ارتباط با مسایل ارز و نیازهای ارزی کشور یک بررسی دقیق انجام گیرد"، اظهارداشت: در شرایط فعلی بیش از ۹۰ میلیارد دلار صادرات ایران است . مجموعه کالاهایی که طی سال‌های گذشته و سال ۹۶ وارد کشور شده به طور متوسط سالی حدود ۵۰ میلیارد دلار بوده است و در کنار آن مقداری ارز هم برای ارائه خدمات به مسافران، دانشجویان ،امور  درمانی و از این قبیل امور نیاز داریم که باید تامین شود.

دکتر جهانگیری گفت: در ۵ سال اخیر میزان ارز ما خیلی بیش از نیاز بوده و در برخی از سال‌ها تا ۱۵ الی ۲۰ میلیارد، ارز اضافه بر ارز مورد نیاز برای نیازهای ضروری اقتصاد، واردات کالا و واردات خدمات داشته ایم.

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: اقتصادی که همواره مازاد ارزی دارد، نباید در آن یک اتفاق اینگونه‌ای بیافتد و این غیرطبیعی است . بعضی‌ها می‌گویند که دست‌های مداخله‌گر بیرونی فضای اقتصاد کشور را آشفته می‌کندو  بعضی‌ها می گویند فضاسازی‌های برخی از جریانات در داخل کشور ممکن است به چنین موضوعی دامن زده تا نگذارند فضای باثباتی بر اقتصاد کشور حاکم شود.

دکتر جهانگیری اظهارداشت: دولت مصمم است به مردم اطمینان دهد که قادر است اقتصاد کشور را باثبات، بااطمینان و قابل پیش‌بینی اداره کند، به همین دلیل تصمیم گرفتیم که  نرخ دلار از فردا(سه شنبه) برای تمام فعالان اقتصادی و برای رفع همه نیازهای قانونی و اداری آنان ، نیازهای خدماتی مسافران، دانشجویان ، محققین و دانشمندانی که برای کارهای تحقیقاتی خودشان به ارز نیاز دارند، ۴ هزار و ۲۰۰ تومان خواهد بود و با این عدد و رقم ارز به همه نیازهای کشور از طریق بانک مرکزی و صرافی‌ها و بانک‌های تحت کنترل بانک مرکزی ارز پاسخ داده خواهد شد.

وی تصریح کرد:هیچ نرخ ارزی با قیمت‌های دیگری به رسمیت نمی‌شناسیم و برای ما هر قیمت ارز غیر رسمی دیگری در بازار از فردا به عنوان قاچاق تلقی خواهد شد مثل قاچاقی که وقتی می‌گوییم مواد مخدر قاچاق است و کسی حق خرید و فروش ندارد و با کسی که خرید و فروش می‌کند، برخورد می‌شود، نرخ دیگری هم اگر در بازار شکل بگیرد دستگاه قضایی و نیروهای امنیتی برخورد خواهند کرد و به رسمیت نمی‌شناسیم.

دکتر جهانگیری افزود: مجدداً تأکید می‌کنم برای تامین همه نیازهای کشور با این عددی که اعلام شد، ارز از طریق بانک، حواله‌ای، صرافی و روش‌هایی که وجود دارد، تحویل داده خواهد شد و تأمین می شود.

معاون اول رئیس جمهور افزود: بعد از این حتماً یک مازاد ارزی قابل توجه‌ای برای کشور خواهیم داشت حتی اگر در مواقعی که نیاز باشد برای  بخش‌های دیگری با امکانات بیشتری ارز تأمین کنیم، حتماً تأمین خواهیم کرد. دغدغه مردم برطرف خواهد شد و هیچ‌کسی نمی‌تواند در بازار در جایی اعلام کند به دلیل اینکه یک قیمتی که معلوم نیست در کجا ممکن است شکل بگیرد، کالایی که در داخل مغازه است ، گران خواهد شد.

وی گفت: ارزش هر کالایی که در بخش‌های مختلف وارد کشور می‌شود  با این عددی که اعلام شد تعیین می شود و مردم نباید نگران باشند که کالایی افزایش قیمت پیدا کند و با قاطعیتی که دولت و رئیس جمهور و قوای سه گانه دارند،  ثبات اقتصادی کشور استمرار پیدا خواهد کرد و ارز مورد نیاز فعالیت‌های اقتصادی کشور تأمین خواهد شد.

دکتر جهانگیری افزود: حتی سرمایه‌گذار خارجی که ارز وارد کشور می کند ، سود آن برای خروج بر اساس همین نرخ اعلامی خواهد بود. به همه بخش های مختلف تاکید می کنم که ارز مورد نیازشان با این قیمت تأمین خواهد شد.

برچسب ها: ارزقیمت دلارهیات دولت
نوشته قبلی

توقف فروش خودروی SQ5 آئودی در اروپا بعلت آلایندگی بالا

نوشته‌ی بعدی

تسلا موتور قشم نماینده جدید بی‌ام‌و در ایران با خودروهای برقی استارت می‌زند

ممکنه بپسندی

 آیین‌نامه اجرایی مربوط به تعیین سن فرسودگی انواع خودروها در جلسه بعدازظهر روز یکشنبه به تصویب هیات دولت رسید. بر این اساس هیات وزیران به پیشنهاد سازمان حفاظت محیط‌زیست، آیین‌نامه اجرایی ماده (۸) قانون هوای پاک درخصوص «تعیین سن فرسودگی انواع خودروها» را با رویکرد حفظ حق مالکیت افراد درخصوص وسیله نقلیه و افزایش نظارت بر انجام معاینه فنی به جای تعیین مطلق سن به عنوان معیار فرسودگی خودرو، به تصویب رساندند.
خبر درگوشی

تصویب آیین‌نامه اجرایی تعیین سن فرسودگی خودروها

۱۴۰۰-۰۳-۱۱
به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو علاوه بر عرضه کم، نوسان قیمت ارز نیز موجب بهم ریختگی بازار خودرو شده است.
خبر درگوشی

متهمان اصلی افزایش قیمت خودرو در بازار

۱۳۹۸-۱۱-۱۴
نوشته‌ی بعدی
شرکت تسلا موتور قشم به تازگی و پس از مذاکرات بسیار، موفق به اخذ مجوز و بستن قرارداد 5 ساله با شرکت آلمانی شده است؛ بدین صورت که خودروهای بی ام و را می‌توان با آپشن‌های خاص طبق سلیقه مشتری سفارش داد و همچنین خدمات بین‌المللی شرکت بی ام و بطور کامل روی این خودروها فعال است.

تسلا موتور قشم نماینده جدید بی‌ام‌و در ایران با خودروهای برقی استارت می‌زند

شرکت کرمان موتور، نماینده رسمی برند هیوندای در ایران، شرایط جدید فروش جک اس 5 را اعلام کرد.

شرایط فروش اقساطی جک اس 5 اتوماتیک ویژه عید تا عید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + پانزده =

جدیدترین‌ها

فروش نقدی با قیمت قطعی فیدلیتی الیت و ریسپکت دو آغاز شد

فروش نقدی با قیمت قطعی فیدلیتی الیت و ریسپکت دو آغاز شد

۱۴۰۵-۰۳-۱۷
افزایش سرمایه شرکت واسپاری کرمان موتور

افزایش سرمایه شرکت واسپاری کرمان موتور به ۴۰۰ میلیارد تومان؛ مسیر توسعه خدمات مالی و اعتباری در صنعت خودرو

۱۴۰۵-۰۳-۱۷
اجباری شدن قرعه‌ کشی خودرو

اجباری شدن قرعه‌ کشی خودرو برای مدل‌های پرتقاضا بر اساس مصوبه جدید شورای رقابت

۱۴۰۵-۰۳-۱۷

شاید خوشت بیاد

  • دیدگاه‌ها
  • در جریان
علت وارد شدن آب به اتاق خودرو

علت وارد شدن آب به اتاق خودرو و ریختن آب کولر داخل ماشین از کولر

38
خودروی تمام الکتریکی کادیلاک اسکالید IQL مدل 2026

بررسی خودروی تمام الکتریکی کادیلاک اسکالید IQL مدل 2026

2
عکس KMC SR3

بررسی کی ام سی SR3؛ مشخصات فنی، مزایا، معایب، امکانات و مقایسه با رقبا

2
فروش مشارکت در تولید برای محصولات سایپا و پارس خودرو خرداد 1405

شرایط فروش مشارکت در تولید محصولات سایپا و پارس خودرو خرداد 1405

2
آموزش روشن کردن ماشین به ترتیب

صکادرات؛ آموزش روشن کردن ماشین به ترتیب

۱۴۰۲-۰۱-۰۵
لوگوی شرکتهای خودروسازی

لوگوی شرکتهای خودروسازی دنیا به چه معناست؟

۱۴۰۳-۰۳-۳۱
ثبت نام پراید وانت سایپا 151

ثبت نام پراید وانت و شرایط فروش وانت 151 سایپا سال 1405 + بخشنامه

۱۴۰۵-۰۲-۲۶
فهرست 56 لوگوی خودرو با نماد حیوانات

فهرست 56 لوگوی خودرو با نماد حیوانات

۱۴۰۴-۰۷-۰۶

پر بازدیدهای ماه

  • آموزش روشن کردن ماشین به ترتیب

    صکادرات؛ آموزش روشن کردن ماشین به ترتیب

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • لوگوی شرکتهای خودروسازی دنیا به چه معناست؟

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • ثبت نام پراید وانت و شرایط فروش وانت 151 سایپا سال 1405 + بخشنامه

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • فهرست 56 لوگوی خودرو با نماد حیوانات

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • نصب رهیاب رایگان با منو و صدای فارسی برای کلیه هدیونیت ها

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0

دسته بندی مطالب

  • آموزش خودرو (۳۱۷)
  • بازار خودرو (۶۰۵)
  • به زودی در بازار خودرو ایران (۳۱۷)
  • پیشنهاد سردبیر (۱۵۱)
  • تجربه رانندگی و سفر (۷۷)
  • خبر درگوشی (۴,۷۲۲)
  • داشبورد (۳۳۳)
  • فناوری در خودرو (۳۸۳)
  • فیلم تست و بررسی خودرو (۴۹)
  • مشخصات ماشین‌ها و بررسی خودرو (۱,۰۷۸)

سبقت آزاد

ما از تیرماه 1394 با تولید فیلم‌های تست و بررسی خودرو و مقالات خودرویی  همراه شما هستیم. هدف ما در پایگاه خبری سبقت‌آزاد انتشار مقالات تست و بررسی ماشین‌های ایرانی و واراداتی موجود در بازار ایران و جهان و نیز مقایسه آنها با یکدیگر است. تا علاقه‌مندان به خرید خودرو و ماشین بازها بتوانند با آگاهی از فناوری های خودرو، قیمت و اخبار و شرایط فروش خودروها، مشخصات و اطلاعات فنی ماشین‌ها شایسته‌ترین انتخاب را در خرید بهترین خودرو ایرانی و خارجی، وسایل نقلیه و تجهیزات جانبی و آپشن داشته باشند.

آخرین نوشته‌ها

  • فروش نقدی با قیمت قطعی فیدلیتی الیت و ریسپکت دو آغاز شد
  • افزایش سرمایه شرکت واسپاری کرمان موتور به ۴۰۰ میلیارد تومان؛ مسیر توسعه خدمات مالی و اعتباری در صنعت خودرو
  • اجباری شدن قرعه‌ کشی خودرو برای مدل‌های پرتقاضا بر اساس مصوبه جدید شورای رقابت
  • شرایط فروش وانت نیسان و قیمت زامیاد EX 1405 + بخشنامه
  • تبلیغات
  • درباره سبقت آزاد
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس باما

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • سبقت آزاد
  • فیلم تست و بررسی خودرو
  • دنیای خودرو
  • نقد و بررس خودرو
  • به زودی در بازار ایران
  • تجربه رانندگی و سفر
  • فناوری در خودرو
  • داشبورد
  • بازار خودرو
  • خبر درگوشی
  • آموزش خودرو
  • تبلیغات در سبقت آزاد
  • درباره سبقت آزاد
  • ورود

طراحی این وب‌سایت توسط پایگاه خبری سبقت‌آزاد انجام شده است. هرگونه کپی برداری از مطالب و یا قالب آن پیگرد قانونی خواهد داشت. ۱۴۰۲ ©