به گزارش پایگاه خبری سبقت آزاد به نقل از ایسنا، با توجه به آغاز به کار چهار سامانه دریافت عوارض الکترونیکی آزادراهها از بامداد ۲۸ اسفندماه سال جاری جهت اخذ مبالغ مربوط که شامل آزادراههای تهران–ساوه، قزوین–زنجان، تهران–قزوین و تهران–قم میشود صاحبان خودرو میتوانند از طریق اپلیکیشن های تاپ، کیپاد، اوتول یار، سایت nspay.ir و بانک پارسیان و دستگاههای پوز پاسارگاد محدوده آزادراهها عوارض خود را پرداخت کنند.
روز گذشته سید حسین میرشفیع-معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل- در گفت وگو با ایسنا از دریافت الکترونیکی عوارض چهار آزادراه از بامداد ۲۸ اسفندماه سال جاری خبر داد و اعلام کرد که آزادراههای تهران–ساوه، قزوین–زنجان، تهران–قزوین، تهران–قم چهار آزادراهی هستند که از ۲۸ اسفندماه سال جاری با سیستم اخذ الکترونیکی، عوارض دریافت میکنند.
به گفته این مقام مسئول، قیمت عوارض هیچ یک از آزادراهها در نوروز ۱۳۹۸ افزایش نخواهد یافت و قیمتها بر مبنای همان ارقامی است که در طول سال ۱۳۹۷ اخذ میشد.
وی همچنین در مورد اینکه پیش از این عنوان شده بود تا پایان سال جاری شش آزادراه و تا پایان تیر ماه سال آینده ۱۳ آزادراه دیگر به سیستم اخذ عوارض الکترونیکی مجهز میشوند، خاطرنشان کرد که قرار بود آزادراههای قزوین-رشت و تهران-پردیس نیز همزمان با چهار آزادراه مذکور عوارض را به صورت الکترونیکی اخذ کنند، اما علیرغم تجهیز به سیستم الکترونیکی به دلیل برخی مسائل از جمله لزوم هماهنگی بیشتر قرار بر این شد که در سال آینده کار خود را آغاز کنند.
مکانیزم اخذ عوارض الکترونیک آزادراهها
معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل ضمن تشریح مکانیزم اخذ عوارض الکترونیک آزادراهها، بیان کرد که با عبور هر خودرو از آزادراههای کشور، پلاک ماشین ثبت خواهد شد و امکان پرداخت از طریق درگاههای الکترونیک و یا کیف پول الکترونیک به صورت خودکار فراهم خواهد بود. علاوه بر این در صورت پرداخت نشدن عوارض، پیامکی به صاحب پلاک ارسال و در صورت شارژ کیف پول الکترونیکی در مهلت مقرر این رقم کسر میشود. همچنین فرد ۲۴ ساعت فرصت دارد تا این مبلغ را با استفاده از درگاههای الکترونیکی شبکه شتاب با روش و مکانیزمهای تعریف شده پرداخت کند.
میرشفیع همچنین اعلام کرد در صورتی که ۷۲ ساعت از زمان عبور از جایگاه اخذ عوارض بگذرد و شخص اقدامی برای پرداخت نکند درصدی به مبلغ اصلی عوارض افزوده خواهد شد. گفتنی است جایگاههای اخذ عوارض در مجتمعهای خدمات رفاهی و گردشگری در طول آزادراه در نظر گرفته شده است تا در طول مسیر آزادراه نیز امکان پرداخت عوارض به صورت الکترونیکی از طریق این دستگاهها با ثبت شمارهی خودرو مسیر فرآهم باشد. در عین حال امکان پرداخت از طریق دستگاههای خودپرداز کلیه بانکها به وسیله دستگاههایی که به همین منظور نصب خواهد شد و نرم افزارهای تعریف شده نیز امکانپذیر است.
ماشینم از صبح خونس ۴ تومن عوارض اومده. واقعا متاسفم برای خودمون که صدامون در نمیاد
اطلاع رسانی کنید ماشینهای شرکتی چطوری باید عوارض پرداخت کنن. قبلا فیش عوارضی رو می بردم شرکت هزینمو میدادن الان چطوری هزینمو بگیرم
من از واوان رفتم بهشت زهرا از اتوبان قم به تهران برام ۴۰۰۰هزار تومان عوارض انداخته .برگردم چقدر میخواد حساب کنه…
من تنها یک بار رفت و برگشت از اتوبان تهران-قم تردد داشته ام و باید ۱۰۰۰ تومان عوارض پرداخت کنم. با کمال تعجب، ۱۶۸۰۰ تومان عوارض تردد جادهای باید بپردازم. دلیلش چیه؟ به کی باید اعتراض کنم؟
واقعا بی عدالتی است این نرمافزار های که اعلام کردند فعال نیست بعد، تاریخ عدم پرداخت تا ۲۴ فروردین تعیین میشود. تعمدا هدف جریمه کردن وجیب مردم خالی کردن هست تا خدمات.
بشدت دارن عوارض ثبت میکنن. با اینه من از هیچ عوارضی رد نمیشم دارم هر دو روز یدفه پرداخت میکنم. این چه وضعیه. از چه راههایی پول میکشن
بنده عوارض رو پرداخت کردم ولی پیگیری میکنم هنوز عوارضی ماشین من پاک نشده در صورتی از حساب بنده کسر شده چرا؟
سلام هموطنان گرامی
دولت عادت کرده به زور گویی ، و
دست تو جیب مردم بکنه
عمدا اولا اطلاع رسانی را بسیار کم
انجام دادن تا مردم
سردرگم بشوند و بی خبر از همه چیز
سر وقت که دولت معین کرده ، جریمه بشوند
این دوروغ است که به بهانه تسریع در
تردد و اباب و ذهاب و جلوگیری از
ترافیک ، هدف چیزی بغیر از جریمه
کردن نیست ، چرا به این خاطر که
اطلاع رسانی ناکافی، و غیر شفاف
و هزنیه اضافه کردن برای مردم از
قبیل نصب اپلبکشن و حق الزحمه
پلیس ۱۱۰ و کافی نت ها و اصل کاری
جریمه
من ازاتوبان تهران قزوین رفت وبرگشت رد شدم که پولش میشد ۵۰۰۰ تومن ولی توی نرمافزار تاپ ۹۰۰۰ تومن اومده این دیگه چه جورشه
این بهبود شرایط زندگی مردم نیست بلکه بدون اطلاع رسانی میشه دزدی از جیب ملت و کلاهبرداری در جامعه مثلا اسلامی
من دیروز از قزوین رفتم تهران بدون برگشت ، چرا تاپ بدهی من رو ۴۰۰۰ تومان ، اعلام کرده ؟ این که عین کلاه برداری
چرا اینا ریز بدهی رو اعلام نمیکنن؟
چرا دقیق اعلام نمیکنند که بدهی بابت عبور از کدام مقطع در کدام اتوبان بوده ؟
این که نمیشه هرچی اعلام کنند ما هم پرداخت کنیم .
کلا معلوم نیست این اپلیکیشن ها اطلاعات تماس رانندگان خودروها از کجا میارن که هر روز پیامک میزنن و تبلیغات میفرستن. از چه طریقی به این شماره ها دسترسی پیدا کردن؟واقعا چه مافیایی پشت این داستان قرار داره ؟این یک تخلف آشکاره
چراعوارضی ابتدای ساوه درتهران راباعوارضی دوم یکی نمیکنید و چرا عوارضی جاده قم درتهران را با عوارضی قم یکی نمی کنید. ساکنین حومه تهران در پرند و جاده ساوه چه گناهی کردند هر روز برای ورود و خروج عوارضی بپردازند. این یعنی تبعیض و کوچک شمردن ساکنین حومه و برگشت مهاجرت معکوس به تهران مگر حومه جاده ساوه و قم جزاستان تهران نیستند؟ این است انقلابی که از قشر ضعیف و حومه نشین طبقه پایین حمایت می کند و چه قدر تبعیض طبقاتی
این دیگه چی بود راه انداختین
علی ابراهیمی هستم چرا قبلا اطلاع رسانی نشده برای پرداخت الکترونیکی شدن بزرگراه ساوه ونحوه پرداخت؟ میخوام برم این مسیر راه فقط پیامک میادم دو روزه دارم آپ میگیرم موفق نشدم پرداخت کنم اول از رسانها اطلاع رسانی کنید بعد فیش را دو برابر کنید ای نفرتفقط از طرح محترم میخوام که کسانی دایم از مسیر تردد دارند واطلاع دارن وکسانی که خبر ندارن فرقی باشه یا اول اتوبان بنر نصب کنند بعددیر کرد اعمال کنند یاحق
به کیپاد نتونستم وصل شوم برای پرداخت عوارض بزرگراه
کنگ کنده
سواری
زنجان قزوین