فیلم ملاقات تیگو 8 پرو e پلاس پلاگین هیبرید
طراحی داخلی و بیرونی
در نمای جلو و عقب و حتی داخل چیز خاصی تغییر نکرده است و شاهد همان جلو پنجره بزرگ طرح کهکشانی معروف مدیران خودرو و همان طراحی و المان تیگو 8 پرو مکس هستیم. چراغهای LED با طراحی زیبا، سپر عضلانی، چراغ نقرهای رنگ خاص این خودرو در نمای عقب به بخش طراحی رونقی بخشیدند اما در این خودر همه چیز از نمای کناری شروع میشود.
انقلابی در خودروهای تولید داخل با پورت شارژ پیشرانه الکتریکی که تیگو ۸ پرو +e را به اولین خودروی پلاگین هیبرید جریان سبز فونیکس و تولید داخل با تیراژ بالا تبدیل میکند. اتفاقی که اگر تداوم داشته باشد مابقی خودروسازان داخلی را به صرافت خواهد انداخت تا در این حوزه از خودروهای دوستدار طبیعت دستی بجنبانند و وارد رقابت شوند.
مشخصات فنی تیگو ۸ پرو +e
تیگو ۸ پرو +e یکخودروی پلاگین هایبرید یا (PHEV ( Plug-In-Hybrid-Electric-Vehicle است و همانطور که از نام آن پیداست، محصولات PHEV، از خانواده خودروهای هیبریدی هستند که میتوان آنها را با اتصال به برق شهری شارژ کرد. دو موتور الکتریکی،یک پیشرانه بنزینی ۱.۵ لیتری TCI به صورت ترکیبی وظیفه حرکت دادن این خودرو را دارند. باطری لیتیومی که ظرفیتی به اندازه ۱۹.۲۷ دارد را در کف این خودرو قرار دادهاند تا در ۳ الی ۴ ساعت با برق شهری شارژ شود.
این ترکیب پیشرانهها مجموعا ۳۲۶ اسب بخار قدرت و ۵۱۰ نیوتن متر گشتاور را توسط یک جعبه دنده DHT به چرخ های جلو انتقال میدهد تا خروجی کار شاخصه صفر تا صد کیلومتر این خودرو را تنها در ۷.۶ ثانیه رقم بزند. اما این در بخش مشخصات فنی تیگو 8 +e همه ماجرا نبوده و داستان اصلی زمانی رقم میخورد که در حالت ترکیبی چیزی حدود ۱.۵ لیتر در هر صد کیلومتر مصرف بنزین را با این خودرو تجربه خواهید کرد.
البته که اگر خودرو صرفا در حالت تمام بنزین باشد مصرف سوخت به چیزی حدود ۶.۵ الی ۷ لیتر در هر صد کیلومتر افزایش مییابد. سیستم تعلیق هم مثل نسل قبل آن در عقب مولتی لینک و در جلو مک فرسون است.
امکانات رفاهی تیگو ۸ پرو +e
در بخش امکانات رفاهی تقریبا همان آپشنهای نسل قبلی مانند چراغهای تمام ال ای دی، ورود بدون کلید، استارت دکمهای، درِ صندوق برقی، دوربین ۳۶۰ درجه، سنسور عقب، سقف پانورامیک، سیستم فرمان صوتی، شارژر وایرلس، تنظیم برقی صندلی شاگرد از عقب، تهویه دوکاناله اتوماتیک، دریچه تهویه ردیف عقب، رانندگی نیمه خودران، سردکن و گرمکن صندلی های جلو، سیستم صوتی سونی، ترمز پارک برقی، اتوهلد، سنسور نور و باران، تنظیم حالت رانندگی (۹ حالت مختلف)، کروز کنترل تطبیق پذیر و نور بالا اتوماتیک به صورت کم وبیش پیشبینی شده است.
امکانات ایمنی
در بخش ایمنی امکاناتی مانند شش کیسه هوای ده نقطهای ، سیستم کنترل کشش و پایداری ، رادار خطی و نقطه کور ، تابلوخوان ، سیستمهای کامل ایمنی و خودروان چری ADAS را هم دارا است.
سخن پایانی
در کل اگر تورم افسار گسیخته و قیمتهای عجیب و غریب خودروهای تولید داخل را نسبت به بازار جهانی از یک سو و عدم واردات خودروهای خارجی را از سوی دیگر نادیده بگیریم، با شرایط موجود این خودرو ارزش خرید بالایی دارد. هرچند به نظر میرسد جای یک دیفرانسیل دیگر در این خودرو خالی باشد اما ورود خودرویی پلاگین هیبرید به بازار ایران، نشان از تحول و نگرشی جدید در صنعت خودرو کشور است و مدیرانخودرو توانسته نام خود را در این مسیر به عنوان پیشرو ثبت کند.